Звездни компромати - Ноември'20

• 227 851
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Sofia
Не знам защо е толкова съжалявана Мария, този Нойзи е класи над Рачков. И като външност, и като интересен тип. Изобщо не бих се колебала кой от двамата да взема, та раздялата с Рачков според мен е донесла нещо добро за нея.

Нищо интересно не виждам в Нойзи, такова квази интелектуално клише е. Поне физически да беше готин. И двамата с Рачков са зле като мъже. Абсурдно, но от всички Петко е най-добре.

Много по-интересен е от Рачков, въпросът беше на сравнение. Колко сме различни хората - Петко е последният в класацията за мен. Тип мутра някаква.

# 2 146
  • Sofia
Някъде четох,че Соня Васи е била гадже на братя Аргирови! По различно време или едновременно - не пишеше. Пътувала е заедно с тях по време на турнетата им.

По различно време естествено 😀
Единият с нея,другия с Милена Славова...не знам дали и тя не е била и с двамата 🤔

Гледам я тази нова звИздЪ Лидия в Мармалад,...много си е повярвала нещо...вкарва английски думи и изрази и голямо самочувствие вади...

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 17:56 от Doli

# 2 147
Нелиту Рангелова 😬
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 18:54 от Вαнилия ♡

# 2 148
Не е ли Бактериева?!? Damn. Всички са еднакви.

# 2 149
  • София
Е те братята Аргирови много си приличаха едно време...може да стане грешка 🤣

# 2 150
На Рангелова да не ѝ е минала фреза през пръстите, то бива тънене и мазане, но при нея е гротескно.

# 2 151
  • София
Нели Рангелова тотално е изплискала легена. То бива, бива да не приемаш, че остаряваш, но при нея е чак подозрително за психичното й здраве.

# 2 152
Нели Рангелова на тази снимка съвсем на прима виста ме подсети за Есил Дюран и нейните напъни. Не си приличатр или нещо подобно, просто мераците да постваш снимки, на които изглеждаш нереалистично, когато на всички е ясно, че не си на 22. Бе на тия жени какво им става?

# 2 153
Според мен се дължи на това,че по някаква причина са прахосали младостта си. Когато човек е изживял пълноценно младостта си,приема спокойно остаряването.

# 2 154
  • Rock & Roll feeling ...
От "Търсди се" , оставам с впечатлението, че Рачков много е подтискал Мария.
Сега е свободна, влюбена щастлива...  в един муньо. Дано де, въпреки обекта.
Рачков е доста хипотетичен мъж, но пак мога да намеря нещо в него, с въображение. Сегашният на Мария ми е голям охлюв. И много се напиня да е "нещото като нищо", и много му се получава.
Петко най-много ми допада като излъчване и визия. Е, бих му добавила едни 10см към височината, но това са подробности. При Петко още ми допада как си кротна на задника. Върша каквото върша, но като се задоми, изглежда да си държи на семейството и жената и не съм чула да хойка. Взел си е своето и е узрял (да не повярваш) .

# 2 155
Не е изключено пак да хойка ама да не бият тъпана ама мъж да ме нарече " нещо като нищо" и аз да се разцивря и да мигам от умиление едва ли ще се случи. Да не казва " хоп" преди да е скочила, че не се знае какво ще се случи след време с този така неотразим и несравним господин.

# 2 156
Летящ кактус, какво е хипотетичен мъж?
Нойзи цитира Уилям Сароян с това "нещо като нищо на света". Цялото му любовно обяснение беше с цитати. Много безлично.

# 2 157
За Ивайло-СофистикЕ-Гещалт-Нойзи Цветков си спомням, че в едно интервю беше казал как не контактува с други хора, освен дъщеря си и съпругата си (вече бивша явно) и това му стигало. Човекът явно си е темерут.

# 2 158
Е, как безлично. Напротив, човекът е ходеща енциклопедия. Знае 1100 неща в секунда. Simple Smile Мария не харесвам, странна ми е, с уклон към мазохизъм в претенция за дълбочина. Даже ми бие на депресарка, но Нойзи е свеж, харесвам нетрадиционни мъже.

# 2 159
  • Rock & Roll feeling ...
Тя се просълзи, 'щото й каза, че е най-красивата.
Явно на Марчето й е нужно мъж, за който тя да е слънцето.
Суета на суетите.

Летящ кактус, какво е хипотетичен мъж?
Ми нещо като "Рачков" и "мъжественост" в едно изречение.

Общи условия

Активация на акаунт