Звездни компромати - Ноември'20

• 227 857
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 160
Мен ме впечатли как на 16 години отишла да учи в САЩ, за да се отърве от тежкия си живот в България. Колко да е тежък животът на здрава и права 16-годишна, чието семейство може да си позволи финансово и да им бъде разрешено да я изпратят да учи в САЩ в онези години, и то без да е някакво специално дарование, със стипендия и пр.?

Изглежда ми като да е от семейство с връзки и пари, и се е движела в съответните среди на заможни винаги. Не мисля, че иначе биха ѝ обърнали кой знае какво внимание, ако беше някоя бедна и пробивна, каквито също имаме доста сред "звездите" ни.

Е кои години? Тя е била на 16 през 90-те и тогава съвсем спокойно без връзки се отиваше да се учи в чужбина. На мен 1/2 от съучениците ми отидохацв САЩ с изпити (хайде от езикова гимназия, вярно, но без връзки).

# 2 161
Един мъжкар обяснява какво е мъжкарството:
https://chetilishte.com/нагиев/

# 2 162
  • София
Соня Васи е родена 1969г. На 16г. е била 1985г. Не се отиваше лесно на Запад по онова време, нито за учене, нито на екскурзия. В Уики-то малко са я подмладили, пише че е родена 1971г. 🙂

# 2 163
  • Rock & Roll feeling ...
За Мария Игнатова става въпрос.

# 2 164
  • София
🙂 Малко се преплетоха историите на Мария и Соня. Наистина се обърках.

# 2 165
Тя Соня Васи ще ѝ е кака. Малко си приличат, ама и двете се посредствени. Тип рок гърл с уклон "аз съм момичето на вокала на групата". Simple Smile

# 2 166
  • Пловдив
Соня Васи доста време се носи с братя Аргирови, участваше и в някои концерти и клипове.

https://www.youtube.com/watch?v=d4TX4fUjRNs

Има и доста статии след това, не знам доколко са верни.

https://www.flagman.bg/article/64479

# 2 167
Мен ме впечатли как на 16 години отишла да учи в САЩ, за да се отърве от тежкия си живот в България. Колко да е тежък животът на здрава и права 16-годишна, чието семейство може да си позволи финансово и да им бъде разрешено да я изпратят да учи в САЩ в онези години, и то без да е някакво специално дарование, със стипендия и пр.?

Изглежда ми като да е от семейство с връзки и пари, и се е движела в съответните среди на заможни винаги. Не мисля, че иначе биха ѝ обърнали кой знае какво внимание, ако беше някоя бедна и пробивна, каквито също имаме доста сред "звездите" ни.

Е кои години? Тя е била на 16 през 90-те и тогава съвсем спокойно без връзки се отиваше да се учи в чужбина. На мен 1/2 от съучениците ми отидохацв САЩ с изпити (хайде от езикова гимназия, вярно, но без връзки).

Мислех, че е родена средата на 70-те, а тя в края била, на 16 е била през 95, бедна година беше за повечето българи май. Аз съм няколко години по-млада от нея и честно казано, не познавам средностатистически 16-годишни, заминали да учат там. Още повече, че жената обича да се похвалва, надали щеше да пропусне елитна гимназия в Бг, елитен колеж/университет в САЩ, стипендия, добра сп циалнодт и пр. Па тя май не е и завършила, а е отишла в Холандия, където е завършила. Силно се съмнявам, че познаваш много 16-годишни, па макар у от езикови гимназии, незавършили и без дипломи, да са отишли да учат там през 90-те. И беше скъпо за средния човек такова заминаване тогава. Взимаха се заеми, продаваха се жилища, за да се осигурят пари. И никой не го правеше, за да си прати 16-годишното да се позабавлява, защото му бил лош животът в България. Пак казвам, не говорим за някакъв невероятен талант и гений, който е приет да учи нещо суперпрестижно и рентабилно, че да се правят някакви саможертви, а за някой, който отишъл да учи в чужбина, защото родителите му се развели и му бил много тежък животът.

П.п. Още ми излиза рекламата "Мария и Рачков избраха Дука" и искрено се вълнувам у кого са останали чиниите и чашите след като се разделиха.

# 2 168
А семейство и брат ѝ с какво се занимават?

# 2 169
По-скоро звучи като да са я изкарали от страната, заради някоя кофти компания. Незавършила гимназистка на 16 г. през 1995 г. - а явно не е била много по науките, да кажеш, че е спечелила стипендия или място в колеж - няма много други обяснения.

# 2 170
# 2 171
Гала напоследък много ми бабее.

# 2 172
Гала напоследък много ми бабее.
Подмазвай се 30 години на продуценти, на собственици на телевизии. Ахкай и охкай пред всяка простотия, възхищавай се на всеки случаен з@д!ик. Няма да се сбабичосаш ли...В тази жена няма нищо истинско. Дори и името й не е.

# 2 173
Разгледах ѝ последните снимки. Заприличва на Муки.
А под снимката с д-р Паскова някой е написал, че дори на 67 години изглежда прекрасно.

# 2 174
Гришо направо официално е признал вече за връзката с рускинята Лолита Османова. Намирам я за много красива и доста лустросана Simple Smile тя май е по-богата от него впрочем.

Вчера Деси Цонева празнуваше рд на обяд в столичен ресторант- празнуваше е силно казано, беше с още 2 кифли и някакъв адвокат. Една от приятелките ми се стори много позната,наподобяваше ми Глория Петкова, но не съм сигурна. Много шумни бяха и..кльощави Simple Smile Деси на живо е супер слаба, чак им се чудя как успяват.

Общи условия

Активация на акаунт