Звездни компромати - Ноември'20

• 227 900
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 175
Силно се съмнявам, че познаваш много 16-годишни, па макар у от езикови гимназии, незавършили и без дипломи, да са отишли да учат там през 90-те. И беше скъпо за средния човек такова заминаване тогава. Взимаха се заеми, продаваха се жилища, за да се осигурят пари.

В интерес на истината познавам. Мария ми е набор и много добре си спомням точно в тези години как се заминаваше. Между другото, единият вариант за заминаване беше точно след подготвителната година в езиковите гимназии. И точно в тези години съучениците ми които заминаха, бяха със стипендии.  Изключвам един, бъдещ президентски син,  а и той беше в Англия. Мен също ме приеха, но майка ми почина и останах при баща ми.

# 2 176
Мария Игнатова като е учила в САЩ и Холандия, защо никога не съм я чувала да каже едно изречение на английски, а веднъж каза на Тигрова едно what do you do като арабин, току-що започнал курсове по английски. И като има образование чак от Холандия защо се чудят в коя телевизия да я сложат да се излага, а не работи нещо с чужбинската си престижна диплома?

# 2 177
Мария Игнатова ми в страшно неприятна като водеща , чак ми лиспва Николета Лозанова, Игнатова е като на опиати-супер превъзбудена и лигава . Визуално също не ми допада , така че съвсем ме губи . Не и знам връзките, но между Рачков и Петко, последният ми е поне по-мъжествен.

# 2 178
Точно в онези години беше много популярно да заминеш в гимназиалните години за САЩ. Фондация Кирил и Методи тъкмо беше започнала да развива дейност. Помня как всички ходехме на TOEFL, пишехме някакви есета и се стоварвахме на Стамболийски, за да подаваме документи.
Тогава да заминеш за САЩ в гимназиални години си беше доста масово. В UK беше скъпо. Но за САЩ имаше доста начини за финансиране, работа, финансова подкрепа.

# 2 179
Помня, че и на мен баща ми предостави избор къде да уча - в САЩ или Австрия.
Пък не мога да кажа, че сме били от хората с много пари.
Аз така му се обидих, че иска да ме прати в чужбина, че човекът не посмя втори път да постави тоя въпрос за обсъждане. Глупаче съм била Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 180
Гришо направо официално е признал вече за връзката с рускинята Лолита Османова. Намирам я за много красива и доста лустросана Simple Smile тя май е по-богата от него впрочем.

Вчера Деси Цонева празнуваше рд на обяд в столичен ресторант- празнуваше е силно казано, беше с още 2 кифли и някакъв адвокат. Една от приятелките ми се стори много позната,наподобяваше ми Глория Петкова, но не съм сигурна. Много шумни бяха и..кльощави Simple Smile Деси на живо е супер слаба, чак им се чудя как успяват.

Деси Цонева и Глория Петкова са големи приятелки. Деси какъв живот живее с минимум усилия- всичко наготово !

# 2 181
Боже, явно в различни времена сме живели с някои от вас. 95 - 96 да е било масово заминаването на гимназисти към САЩ? Сега, вярно, че съм била в художествена, а не езикова гимназия, но толкова други познати и приятели, пък ни един да не познавам заминал да учи в щатите в 10-и клас...
Масово, по мои наблюдения се почна с бригадите 99-а, 2000-а година.
Преди това, в най-мизерните години, не съм чувала за такава масовка. Но, щом казвате, явно около вас е било друго.

# 2 182
  • Rock & Roll feeling ...
Получавам няколко стиха, от човек, с който си пишем разни неща, които ни харесват или напомнят за другия.
И какво се  оказва? Тото и Слави имали обща песен : https://www.youtube.com/watch?v=oIZarer6n2U
Всъщност, тескта като цяло е приятен, а конкретната част на Тото даже ми харесва.
Скрит текст:
И можеш с моите очи да гледаш в тъмнината,
и с моите крака дори да ходиш по водата,
а пък аз със твойта сила и навсякъде да стигна,
само един до друг да сме и планината ще повдигна.

Ти си тревата, дет‘ пробива през бетона
и си буквата, която не се вписва в закона,
и не те е страх да срутиш стената с глава,
и не чакаш да целуваш на някого ръка.

Имаш в погледа искра, която други нямат
и в главата си мечта, която е по-голяма
от безразличието и суетата тъпа
ти знаеш най-добре кое наистина е скъпо.

В един живот в който е лесно да си хейтър
ти избираш да си файтър, и да не минаваш метъра.
И ти си аз, и аз съм ти и всички сме такива
и не щем да мрем когато най-учтиво ни убиват.
Но Слави с това негово характерно напяване на фразите, всичко прецаква.

# 2 183
Слави е много зле, не можах да я илушам цялата.

# 2 184
Харесва ми песента,не е уау,но все пак.Тото определено има талант за текстове(доколкото знам сам си ги пише),но Слави наистина блее като овчица  Grinning И него го харесвам по принцип,но тук твърдо-не!
След тяхната песен ми тръгна новата на Орлин Горанов.Ето това е много хубава песен-Тунел от самота.

# 2 185
  • До морето
Не вярвам този текст да е на Тото.... Много, много по-вероятно е да е на Ивайло Вълчев, който наистина е талантлив.

Ето произволни рими, от поетичното перо на Йонислав

Всички гърмят все едно са рамбо късат яките все едно е самбо айде коньо, байляндо мамбо може би за мен това е нищо.

Мойче, играем ги пас, пас, йе ти си отдавана изпушен фас, йе мина ги всичките, прас, прас, йе с тоя банан си кат, йе.

# 2 186
Права си, погледнах на Ивайло Вълчев е.

# 2 187

Всички гърмят все едно са рамбо късат яките все едно е самбо айде коньо, байляндо мамбо може би за мен това е нищо.

Мойче, играем ги пас, пас, йе ти си отдавана изпушен фас, йе мина ги всичките, прас, прас, йе с тоя банан си кат, йе.
Еее, чак сега се сетих на какво ми прилича Йонито. На отдавна изпушен фас.

# 2 188
Ето произволни рими, от поетичното перо на Йонислав

не че нещо, но ето и по-смислен текст
Скрит текст:

# 2 189
Милена Шаркова празнува годишнина със сегашният си мъж. Всъщност.. по- скоро споделям демонстративното хващане за дупето.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт