Звездни компромати - Ноември'20

• 227 817
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 2 235
Починал е Дейвид Прауз, актьорът зад маската на Дарт Вейдър. Не знаех, че заради акента му са използвали Джеймс Ърл Джоунс за озвучаването на ДВ. Да почива в мир.

https://www.theguardian.com/film/2020/nov/29/darth-vader--dave-p … owse-dies-aged-85
😢 Все по това време. Един след друг...Не знам кое ме натъжава повече - че любимите ми герои от най-любимата ми сага си отиват или че май това значи, че времето минава за всички.

# 2 236
  • София
На Бълок гаджето е страхотен Heart Eyes. Точно мой тип. Той и Джордж Клуни, ако ми се явят двамата, голяма дилема ще е Joy

# 2 237
Не съм и очаквала Шаркова да се хване с беден.

# 2 238
Познавам мъжът до Шаркова. Богат и готин, обран и не е кръшкач. Какво да иска повече човек ...
Малко повече интелект от този, който тениските и ръката на задника на жената  загатват например....Обран, обран, колко да е обран. Нещо не ми пасва на дефиницията за обран това, да награбиш жената за д-то за снимка, с която публично да си честитите годишнината.

# 2 239
  • София
Мен снимката ме изненадва, комуникирала съм си доста с настоящия мъж на Шаркова ( служебно) и съвсем различно мнение имам за него от това, което демонстрират на нея.

# 2 240
Вие какво толкова видяхте на тази снимка?
Аз виждам двойка с тениски с надпис и, да, държат се за дупетата, т.е. демонстрират интимност. Чудо голямо!

# 2 241
Нямаше да е чудо голямо ако бяха Петканови, Теа и Наум, и тн двойки, инстаграм звезди.
Но когато става дума за хора над 40 години, закичени с титли Управител на най-голямата фасилити фирма в България и мениджър маркетинг на най-голямата ритейл фирма, изглежда малко странно.
(Длъжностите им прочетох в нета, нямам представа дали и в момента са тези.)
Представям си нашия изпълнителен директор да се снима така с жена си...
Или Левон Хампарцумян.

# 2 242
Как се казва гаджето на Сандра?

Деси Слава и Азис - ужасон!

Скрит текст:

# 2 243
Вие какво толкова видяхте на тази снимка?
Аз виждам двойка с тениски с надпис и, да, държат се за дупетата, т.е. демонстрират интимност. Чудо голямо!
Точно това видях. Демонстрация. От хора с претенции за положение. Да, не е голяма работа. То нивото по принцип е точно такова. Рози, пеперуди, нежност, романтика и бам, царят гепи царицата за г*за. Живи и здрави да са и да се обичат. Според мен си отиват.

# 2 244
# 2 245
Вдовицата на Шарлопов не остана по-назад със сеХси снимки
Скрит текст:

# 2 246
Красавица е тази Бояна. Аз я харесвам.

# 2 247
Шарлопова освен комбинезони друго облича ли?

# 2 248
  • Варна
Асдис Ран, докато и прикачват коса. Трябва да е реклама, но не се е получило Simple Smile
Скрит текст:

# 2 249
  • Бургас
Бояна е разкошна жена и каквото и да облече ,все едно за нея е правено,както казваше баба ми!
Освен това е много хубав човек!

Общи условия

Активация на акаунт