Звездни компромати - Ноември'20

• 231 007
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 255
Хах, добре че Ферари си държат на престижа - осъдили Плейн за уронване на репутацията им 😆
Плейн ми е като абсолютен чалгар и дрехите му са кич, нищо чудно.
https://life.dir.bg/zvezdi/ferrari-osadi-filip-pleyn-na-300-hil-evro-za-uronvane-na-reputatsiyata-im

# 256
Виктория, Сара Джесика и Кейтито едни след други ми дойдоха като ревю на клошари.
Хич не разбирам новата мода 😐

# 257
Сега една позната ми разказва, че в Маями като раждат в скъпи болници, има опция да им поставят тестостеронова капсула подкожно - с цел изгаряне на мазнини и бързо влизане във форма с минимално усилия.
Тук прави ли се това вече , че аз раждах с динозаврите?

Дано да не се прави. Едва ли е много полезно да набутат стероид на прясна родилка. Тези подкожни мазнини и съответният хормонален фон са необходими за кърменето и дори за изграждането на връзка с бебето. Да ти хакнат подобна стероидна инжекция значи да го сложиш от раждането бебето на АМ, да си объркаш хормоните и да се дистанцираш от бебето. Не знам какви неотложни професионални или други ангажименти биха оправдали подобно нещо.

# 258
Бекъм, защо последно време все се снима като селски падарин? Рекламира ли нещо? Не разбирам!

# 259
Сега една позната ми разказва, че в Маями като раждат в скъпи болници, има опция да им поставят тестостеронова капсула подкожно - с цел изгаряне на мазнини и бързо влизане във форма с минимално усилия.
Тук прави ли се това вече , че аз раждах с динозаврите?

Дано да не се прави. Едва ли е много полезно да набутат стероид на прясна родилка. Тези подкожни мазнини и съответният хормонален фон са необходими за кърменето и дори за изграждането на връзка с бебето. Да ти хакнат подобна стероидна инжекция значи да го сложиш от раждането бебето на АМ, да си объркаш хормоните и да се дистанцираш от бебето. Не знам какви неотложни професионални или други ангажименти биха оправдали подобно нещо.
Съгласна съм.
То не че без неотложни ангажименти някои жени не искат да кърмят, но да не разводнявам.
Интересно ми беше дали се възползват и нашите “звезди”.

# 260
https://www.instagram.com/p/CHIow6yp3fK/?igshid=1xam9jjh1qbst Петканова. Едва я разпознах, всъщност кликнах да видя кой е моделът

Тази се е докарала на същинска Натали Портман. Не й отива, красива жена е сама по себе си.

За Преслава няма какво да кажа освен : къде по д@волите е онзи емотикон, който се удря с ръка в челото...?

Адел изглежда по-свежа, беше повяхнала някак. Може и да е играл скалпелът, но сега е супер, дано е щастлива в кожата си и в мир със себе си! Blue Heart

# 261
  • Пловдив
Том Круз мааалко по отблизо, въпреки че е с маска...май се е посбръчкал.
https://www.instagram.com/p/CGoIfyulQgs/?utm_source=ig_embed

Цеца Величкович и внуче...
https://www.instagram.com/p/CFkPFRap0Z_/?utm_source=ig_embed

# 262
Петканова чиста Златка Райкова на младини.

# 263
WOW, сега видях, че Сара Джесика не е на ток!!! Scream

А онези, маскираните, от поста на Летящ Кактус искам и аз да знам кои са. Предполагам, че ще е голяма изненада.

# 264
Цеца Величкович беше арестувана след убийството на сръбският президент Зоран Джинджич,тъй като заподозряният за убийството Аркан,имаше интимна връзка с нея. В ареста са и правили мизерии. Спрели са и отоплението посред зимата,и са излели кофа студена вода на пода. Но тя издържала. Корава жена!

# 265
Цеца Величкович беше арестувана след убийството на сръбският президент Зоран Джинджич,тъй като заподозряният за убийството Аркан,имаше интимна връзка с нея. В ареста са и правили мизерии. Спрели са и отоплението посред зимата,и са излели кофа студена вода на пода. Но тя издържала. Корава жена!
това реалност ли е ?

# 266
Каква интимна връзка? Звучи все едно е имала нещо мимолетно с него, а тя е била женена за него и две деца му е родила.

# 267
  • На морето!
Петканова чиста Златка Райкова на младини.
Е, нищо общо нямат.

# 268
Да,вярно е това за Величкович. Четох интервю с нея и самата тя разказа за ареста. След убийството на Джинджич,сръбската държава и полиция бяха полудели и арестуваха всички наред...
Не си спомням дали точно по това време тя беше омъжена за Аркан.

# 269
Матю Макконъхи 😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт