Звездни компромати - Ноември'20

• 227 768
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 90
Ясно, ама да й бяха сложили сърце или въобще да не я снимат.

# 91
Аз все дебна за джиджиното дете, ама и име не казват още. На Рууни какви са му хубави децата, ПУ ПУ, на кого ли са се метнали 😅и двамата са далеч от красиви.

# 92
  • Viena
На Благо момченцето е супер сладък,това му е четвъртото мисля.

# 93
Мария Каварджикова днес е рожденичка. (02.11.1956 г.) Много я харесвам.
Скрит текст:

# 94
Мария ми беше съседка, прекрасна жена!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:19 от bubanka

# 95
Благодаря за темата ,Кактусче Flowers Rose
Интересен първи пост,стана ясно че и звездите са хора Joy
Много,много ме е яд за Шон.Но пък поживя,със сигурност е имал прекрасен живот и нас ни зарадва със запомнящи се роли.Легенда!

# 96
  • Пловдив
Пускам костюма на Емили Ратайковски. Имитация на Деми Мур
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:20 от bubanka

# 97
# 98
Дженифър Лопес имитира Мадона в Like a virgin, на 50 години...доообре!

Скрит текст:

# 99
Мисис Транс.

# 100
Марая Кери не успях да вдена- дегизирала се е като самата себе си на Коледа, или снимката е стара?

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 13:17 от bubanka

# 101

Тъкмо се чудех дали е транс.
Едно не мога да разбера. Гледах я сега с двете подгласнични в предаването на Бтв - защо е такъв проблем да се изрекат нещата, а именно, че е транссексуална? През цялото време бяха едни недомлъвки, завоалирано говорене, включително от страна на водещите. Гледах 10 минути сигурно, докато схвана какво е това тайно нещо, което не казват. Първо реших, че е ромка, после схванах за какво говорят.
Капацитетът на трите поканени е ясно, че е потрес. Жена със семейство, предполага се  с професия, устроен живот да обяснява колко се радва, че се вижда в такава рокля (тип принцеса, с пола, толкова широка, че сигурно я избутват през вратата) - би трябвало да са надживяни тия работи, но не!

# 102
По повод Джиджи наистина не го разбирам това да изпляскаш бебето със стикер отгоре.  Специално при нея дори да беше само със Зейн пак щеше да има силен положителен отзвук снимката и нямаше да прилича на средностатистическа Драгана от Сусурлиево, която хем иска да се изфука с бебе, хем да е "ама то го пазя против уроки".

В това отношение Кайли Дженър постъпи много по-добре. Пак снимка на ръчичка, но след това си изчака просволутия месец преди да публикува детето.

# 103
Чакайте сега, коя е транс ?

# 104
  • София
Аз гледам да не благодаря за тема, за да не излезе спам, но оценявам труда на всеки, който полага труд за темите. Та, смятането на благодарности, лайкове и т.н. не е съвсем точно.
Марая Кери не успях да вдена- дегизирала се е като самата себе си на Коледа, или снимката е стара?

Нова е снимката. Чака жената Коледа.

Общи условия

Активация на акаунт