Звездни компромати - Ноември'20

• 231 353
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 795
Агилера
Скрит текст:

# 796
Щерката на Чичо Дядко и Шарън е вече с ИГ профил. 🤦 Мислех ги за по-нормални, макар да е ясно, че са жадни за внимание.
https://instagram.com/jerusalema_vacchi_?igshid=1mssi5ggmo3qj

# 797
Той дядото ще да го е направил профила. Joy

# 798
Щерката на Чичо Дядко и Шарън е вече с ИГ профил. 🤦 Мислех ги за по-нормални, макар да е ясно, че са жадни за внимание.
https://instagram.com/jerusalema_vacchi_?igshid=1mssi5ggmo3qj
Не мисля, че е правен от родителите този профил. Следва много фен страници, така че предполагам и тази е точно такава.

# 799
Ивана. Отваряйте на собствена отговорност. Бррр... Hushed
Скрит текст:

# 800
ИВана е като по-голяма сестра на черната Златка. Все повече ми прилича на нея.

# 801
Тя е отслабнала? Много я харесвах до преди година.... Или гримът на устните я състарява, или наистина си е сложила нещо допълнително. Преди не бе така Sad

# 802
просто много се състари след като отслабна. и компенсира с много грим, манипулации и т.н. и изглежда много зле.

# 803
  • Viena
Майкоууу, стрес!!!

# 804
Не разбирам защо отслабна? Наистина е факт, че след една възраст е всъщност здравословно и дори  препоръчително  пълнеене до определени кг съобразно с ръста. Но не разбирам какво толкова има да се гони модата на отслабване?

# 805
  • София
Нещо си е правила, лицето й се е разместило напред-назад.

# 806
Ивана. Отваряйте на собствена отговорност. Бррр... Hushed
Скрит текст:
Ивана малко ми заприлича на по-голямата Николета Лозанова. Сериозно, може би заради грима и цветовете, подобен рекламираше наскоро и НиЛо-то.

# 807
Любимецът Момоа с интересно изказване, че семейството му гладувало и изпаднало в дългове след Game of thrones.
Скрит текст:
За протокола хич не го харесвам (не само визуално).

# 808
  • софия
Любимецът Момоа с интересно изказване, че семейството му гладувало и изпаднало в дългове след Game of thrones.
Скрит текст:
За протокола хич не го харесвам (не само визуално).
Ама е в кавички. Не съм гледала сагата и не му следя живота, но заради кавичките приемам, че не е буквално.

# 809
И аз четох за гладуването на Момоа, доста му се подиграваха в коментарите, защото жена му разполагала с някакви 14 милиона по онова време и още получавала приходи от "Бил Козби шоу". Гладували колкото гладували богаташите, когато кажат, че нямат пукната пара, само имоти и яхти.

Общи условия

Активация на акаунт