Звездни компромати - Ноември'20

• 231 333
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 825
РЗИ идват на адреса на карантинирания за "финалните" тестове. Лицето под карантина не излиза.

# 826
Ох,ще една легенда си отиде..
Оскар Бентън беше с уникален глас!

# 827
  • софия
РЗИ идват на адреса на карантинирания за "финалните" тестове. Лицето под карантина не излиза.
Това е на хартия, на практика не се случва.

# 828
У наше село идват, към днешна дата се спазва. Идват и за повторен тест, ако се наложи, на 100%. Екипирани, столче в антрето или коридора. Така, че при Гала си е в реда на нещата да дойдат до тях.

# 829
  • София
У наше село идват, към днешна дата се спазва. Идват и за повторен тест, ако се наложи, на 100%. Екипирани, столче в антрето или коридора. Така, че при Гала си е в реда на нещата да дойдат до тях.
Да бе, при това се случва баш в ефир. 😂 Постановки от селски вечеринки.
Мишка, бързо оздравяване!

# 830
  • софия
Да, ама Галина се е преместила да живее НА София и тук е мазало.
Мишка, безпроблемно и бързо оздравяване!

# 831
Цветелина Янева, гримирана от Кирил Чалъков. Много е красива на тази снимка.
Скрит текст:

# 832
  • София
Майкъл Дъглас изглежда като клошар: https://www.instagram.com/p/CHdERypgmjI/?igshid=1tm8tvb3wurxy

# 833
  • Варна/Амстердам
Един от любимите ми актьори е! Вече е възрастен, а и си е вкъщи човекът. Едва ли му е до грим и прическа! 😅

# 834
Милена Фучеджиева с коментар за новата ни Мис, съгласна съм за по-интелигентното излъчване преди хиалуроновите устни.
Скрит текст:

# 835
И на мен ми е любим. Не е красива старостта.
Колкото  и някои да се превъснасят за красотата  и годините... всяка възраст била хубава и:
Дрън, дрън.

# 836
Ами нормално - аз не мога да приема сериозно, особено в бизнес контекст, жена на която корекцията на устните е явна - веднага ми пада в очите.

# 837
Ох,ще една легенда си отиде..
Оскар Бентън беше с уникален глас!
първата песен, която съм пропяла като дете е неговата. 😢

# 838
По темата дали Петканови работят по бебе номер 2- нека.На нея бременността и бебето й помагат в кариерата- снимки, рекламки.В моята децата са спънка Grinning От мен Алекс на корица и в друго списание открити в Англия.
Скрит текст:

# 839

Ама какви зъби има. Heart Eyes Grin

Общи условия

Активация на акаунт