Звездни компромати - Ноември'20

• 231 166
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Варна
Брад Пит не ми харесва как остарява.

# 1 516
  • София
Къде е Мария Силвестър в Мармалад?

# 1 517
Брад Пит в по-младите си години за мен беше непривлекателен, но с напредването на възрастта му взех даже и леко да го харесвам.

# 1 518
Къде е Мария Силвестър в Мармалад?
С ковид е.

# 1 519
  • Варна
Ооо, напротив, колкото повече остарява Брад, толкова по секси изгледжа.  Като млад е просто красив и сладникав.

# 1 520
Прекрасен е Брад на младини, в този филм беше сърцеспиращ направо 😍
Скрит текст:

Но и в зряла възраст е страхотен:
Скрит текст:

Така ми се иска да си намери една хубава и свястна жена... жалко, че аз съм заета Wink , но заслужава щастливо семейство. Желая му го искрено!

# 1 521
Дългата коса не му отива. Хич не  е лош с напредване на възрастта, не само като млад.

# 1 522
  • Mediterraneo
Пит, Бекъм и Кралят на Испания са ми много хубави в зряла възраст! Като по- млади също биват, но сега са просто невероятни.

# 1 523
Бекъм наистина се разхубави много с годините.

# 1 524
О, да! Бекъм остарява много красиво. Сал тоз каскет дето не го сваля от главата да махне...

# 1 525
О, да! Бекъм остарява много красиво. Сал тоз каскет дето не го сваля от главата да махне...
Сигурно оплешивява и не може да го преживее, измислил си е тренд, че да прикрива. Wink

# 1 526
Пит, Бекъм и Кралят на Испания са ми много хубави в зряла възраст! Като по- млади също биват, но сега са просто невероятни.

Оооо, Кралят на Испания, да !
Много приятен и фин мъж изглежда.
Тя и Летисия е приказна, де !

# 1 527
  • Rock & Roll feeling ...
Бекъм и като млад беше доста симпатичен. Винаги ми е харесвал повече от Пит.
Скрит текст:

Бекъм явно е на мнение, че екранното партньорство с Анджелина носи лоша поличба ( на развод ) и отказва да си партнират в общ проект.

# 1 528
И Дейвид, и Виктория са ми по-симпатични в по-зряла възраст. Като млади са ми едни такива.... Недодялани.

Скрит текст:

И като гледам как растат децата им, и за тях ще е валидно това. Някой наскоро беше пуснал тяхна обща снимка - ми той големият чак симпатичен изглеждаше.

# 1 529
Брад Пит ми харесва само в "мистър Смит" годините (2005 някъде). А Бекъм е разкош! И като млад беше готин (съпоставен с тогавашните стандарти за красота) и сега е повече от супер! 😍

Общи условия

Активация на акаунт