Звездни компромати - Ноември'20

• 231 152
  • 2 357
  •   1
Отговори
# 1 650
Леле, Адам Ламбърт колко е нашишкавял. А толкова го харесвам. Заради пандемията е! Simple Smile

# 1 651
# 1 652
Аз хванах началото, и тя самата признава, че е живяла в някакъв илюзьорен свят и не е искала да приеме реалността. Затова са и всичките и проблеми.
Стана ми мъчно, защото казва, че на няколко пъти си е тръгвала от ресторанти, защото не е издържала на това как я гледат - със злоба или съжаление

# 1 653
  • Rock & Roll feeling ...
https://www.vbox7.com/play:6a084e6560&start=1 ето го интервюто.

# 1 654
На мен това да си фолк певица ми се вижда ужасяващо. По принцип, не за Андреа конкретно.

# 1 655
И на мен ми хареса Андреа. Изглежда добре и беше искрена. Дано намери още сили да се справи и бъде щастлива.

# 1 656
Ох,Адам защо така(като Лео)?!Толкова да го харесвам и визуално и с този прекрасен глас!Така ме е яд ,че е хомо (а що толкова ме е яд и аз не знам Simple Smile),просто с една готина мацка и какъвто е хубав и висок щях да им се радвам повече.

# 1 657
Сега загледах въпросното интервю - честно казано не разбирам изобщо това захласване по тази жена. Целият й инстаграм е толкова отчаян и долнопробен, да кажеш, че е някакъв талант, но не - тя е дори под средностатистическия критерии - просто родителите й имат пари. Въпросното интервю е направо претопляне на вчерашната манджа - тая жена е спряла някъде преди Х години и заслужава съжалението, което получава, то наистина е жалка история.

# 1 658
Шоубизнеса е жесток. Не е за лабилни психики. Не ми е жал за Андреа. Грозна ми е и пошла. И Кубрат ми е анти. Изобщо драмата им е далеч от мен

# 1 659
Също така казва, че Кубрат й е казал: Напусни пайнер, което затвърждава подозренията ми, че всъщност той е виновен за пропадането на кариерата й - умишлено или не. Той я е накарал да напусне, а когато тя е осъзнала, че е направила грешка - не я е подкрепил.

# 1 660
Честно казано, и аз се изненадах колко фенки има тук Андреа. Но... вкусове всякакви, все пак.

# 1 661
Аз не съм й никаква фенка. Също я смятам за пошла и клиповете й са потрес. Но просто всеки заслужава подкрепа, когато споделя с болка проблемите си.

# 1 662
Е кой мъж ще се кефи гаджето му да е в Пайнер??? Тук Кубрат съвсем нормално е реагирал. Кариера ли е, чудо ли е Simple Smile

# 1 663
  • София
Току що изгледах интервюто на Андреа. Хареса ми тя. Смирена ми се видя и май е успяла да се овладее емоционално. Знам колко е трудно да приключиш дълга връзка, да усещаш, че мечтите ти се сгромолясват, също и да не усещаш подкрепа от човека до теб. Разбирам я и се надявам да продължи живота си. Кубрат често в интервюта е казвал, че в реалния живот Андреа е далеч от медийния си образ, днес това видях и аз в интервюто. Нищо общо с инстаграм тигрицата. Лесно е да я съдим, но очевидно е минала през голяма криза, дано продължи напред. Харесвах ги като двойка с Кубрат, но той явно не е понесъл нейните успехи - чувствал се е потиснат и когато неговата кариера тръгна нагоре си е повярвал повече от нужното. Жалко е да тормозиш жената, която е била до теб, когато си бил г-н Никой. Подкрепи го и в скандала със Суши, макар да се виждаше, че е наранена. За мен, не Андреа е жалка с това, че отричаше проблемите с кг, а Кубрат с големите си претенции, че е пич, а всъщност не се различава по нищо от един средностатистически мъж, който тормози жена си - понякога дори психическото насилие е с по-тежки последствия от физичеккото.

# 1 664
  • Пловдив
Е кой мъж ще се кефи гаджето му да е в Пайнер??? Тук Кубрат съвсем нормално е реагирал. Кариера ли е, чудо ли е Simple Smile
Като я хареса му е харесала в Пайнер. После вече не му е удобно да е в Пайнер. Що за лицемерие!

Общи условия

Активация на акаунт