Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 968
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 165
Моят първи работен ден свърши почти. Нищо не се е променило, освен заплатите.
О'Рахал ,дай ми сили да издържа !

# 166
Честито на позналите, със свеки ще сме ... Голяма бяла птица съм аз!
Познах, значи. Сипи от уискито по тоя случай. Simple Smile

# 167
Съни, бързо да се оправя малката Heart
И Мартин така беше, 2г.преди яслата здрав като бик и ела да го видиш, като го пуснахме-през 3 дена сополи.
Бабълс, хехе то големи деца всеки се натиска да гледа. И аз усещам, че натам ще вървим, ама тогава хич няма да ми трябва някой да го гледа. То в най-трудното и когато имаме най-голяма нужда, сме сами като кучета, мерси, че някой ще се сети след 5г.

# 168
  • Пловдив
Съни, да минава бързо Т на малката.

Сиси, ам че това не е лошо, де...нали? Имам предвид да са променили заплатите Simple Smile Нагоре.

Бъбълс, ясно ми е че не е даром. С труд и упоритост всичко се постига.
На мен обаче в мойто поприще ми писна отдавна...така исках, и още искам, да се откъсна ама не стана...

# 169

накратко:
включваш фурната на вентилатор или конвенционално на 230 и оставяш да загрява.
всичко от списъка се слага в една купа и с лъжица се разбърква.
след това със същата лъжица слагаш "купчинки" върху хартия за печене.
пухаш тавата с "купчинките" във фурната и гледаш да станат кремаво-орехови.
половинката ги обича по-светли, ние с детето по-тъмни... пробваш да разбереш вие как ги предпочитате.

лошото е, че се лепят на продължението на гърба.
но то не може и душата в Рая и ... нали. Wink
Добри, 😘😘😘😘😘😘😘

А за анализа на лирическия герой и родата му до девето коляно - хем се смях, хем си плювах в пазвата. Добре, че съм проспала периода когато моят Горинич е трябвало да пише такъв "труд". Той толкова го е и писал, де.
За н-ти път се убеждавам, тая система я реформираха така, че да откажат децата да учат 😡

# 170
То ако беше нагоре щях ли да се оплаквам,Мистик! Лошото е ,че изискванията са същите,а парите доста по-малко. Поне се съобразиха с мен ,за да направят смените. Това е важно за мен сега,че кой ще ми гледа детето,иначе да съм си била шута вече. Няма как,ще стисна зъби,а напролет ще се ориентирам за друго място. Автобиографията е готова,чака подходящ момент.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 17:30 от Sissy

# 171
Съни, бързо оздравяване!
Прибрах се озверяла от глад, сгънах порция джолан с кисело зеле и малко ми просветна. Вече не съм зла, но ме домързя,  а олинклузивът чака.
Сиси, предвид,  че зимата ще е тегава, аз точно сега, не бих напуснала работа, ако няма нещо сигурно. Шефът на ММ го е предупредил,че може доста по - рано да излязат в коледна почивка за неизвестно време. Ако трябва, да е пак два месеца у дома, ще си тегля въжето. Или неговото.
Филомена да се разпише, че ми се губи нещо.

# 172
Стискай зъби още малко и според мен, че не се знае знае ли се...😉..с тая корона пуста.
Да отгледаме децата малко ...

Напрайх салата цвекло и морков. Капнах някво балсамико дето за пръв път вземам...от лидл е, модена нещо си..не е лошаво..бая ми сладни обаче...ама състав не видя че много дребно и не мога фокусирам...
И едни кърначета пека.

Никъв ол инклузив после. Зэбака и у кревата 😄

# 173
Тет, турни малко ябълка в салатата.

# 174
Турнах мари..аз съм от стара коза яре 😆😃

Козътъ вкъщи пак: "Ууууу..аз такваз салата няма да ям. Аз не ям такваз салата.."..

Ми ко щеш бе синко..маминка ще я хапне 😄

Пак краставица рупа с чери домат....пуууу...как не му омръзна едно също...баааа...

# 175
  • France
Тук съм, Сирос. Днес цял ден Орахалствах покрай олинклюзива. Водих детИто на ДГ, взех го за обед и пак го върнах. После въпреки, че се колебаех, все пак си го прибрах. Joy Пуснах 2 перални, миалка и сега пустосвам онази гад ММ, че е купил любимия ми алкохол и тази вечер ще запива. Такива ми ти работи

# 176
Тъй ли? Ти на ол, той запива? Никъде не дават така
Тет, дай го това козле при мен един месец, нема да излага зодията сега, я!

# 177
  • France
Е, той цял ден работи. Даже и сега се разхожда с едни слушалки и си говори като луд Димитър. Но това за алкохолеца, дето ще си го лочи сам ме дразни. Като мазна банца гладно циганче ме дразни Joy

# 178
Де не го жалиш нещо, а? Баба ми е казала и червата да му се влачат, да му казвам, че са му се развързали обувките. 😈

# 179
И мойта..и мойта. Мъж не се жали...
Нас кой да ожали, м....

И още казва баба - Ти си ми мил, ма аз съм си по-мила 😃😄

Абе мъдри жени са т'ва...

Общи условия

Активация на акаунт