Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през ноември

• 73 975
  • 3 444
  •   1
Отговори
# 180
  • France
Пффф, хич не го жаля. Ако го жалих, до сега да съм се развела. Да му дам шанс да попадне на свястна жена, завалийката. Joy

# 181
  • Пловдив
Аааа...оти така с лошо за тия мъжове, м? Stuck Out Tongue Winking Eye

Фил, ми близни малко ся, де..колкото да не ти стане нещо Wink

Тет, ма вярно принц си гледаш Simple Smile ти преживяй цвекло, па той чери доматки Stuck Out Tongue Winking Eye  А кърнак яде ли?

Ние от врата на масата, че моя принц не бил обядвал Confused ам ко дири цял ден, бе? Амииии късно закусил нам ко си...цццц! Тоя комп не го оставя и за ядене даже. После апна и па се засили. Викам стой! Аз не съм те видяла...седна на дивана и вика - ето, гледай ме Laughing   Айлелелле тая сопа!

# 182
Нье. Апна ..плю...рече не го одобрих. 😩😧😧Кърнака...айшътисеневиди и претенцията уеее...
Добре че съм свикнала...та само мигнах и забрайх таз драма.
Са се чипка. Ще ми отиде пак балсама 😄😄😆

# 183
  • Пловдив
Аааа много каприз, бе..ам му е простено щот е Козирог Kissing Heart

# 184
Тцъ,  не сме капризни в никой случай! Перфекционисти сме! Убедена съм, че Тета е нарязала салатата накриво или е комбинирана грешно цветовете на продуктите. Най  - вероятно е сгафила със специалния оцет. По така е трябвало да ползва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 185
  • Пловдив
Сирос, права си..ам все пак говорим за Принц...мъжки род, ед.число Heart Eyes

# 186
Авееееее...ей...не ме ядосвайте че кат стана...аааааа.....

Дайте оная мандала от вчера...да пооцветявам че да се Спокоя.😆

# 187
  • Пловдив
Ееее...мигни само и ще ти мине, де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188
Какво па те ядосваме? Крив ти е някой, че режеш на криво салатата! Stuck Out Tongue

# 189
Мигам я...но то тикове мойто...

Оммм...спокойно..че няма лекари. Требе сме много спокойни 😎

# 190
Тето и теб много ще те обича някоя снаха!
Искам котката от рекламата на  Whiskas,искам Пигбул,къща с двор,тишина.
Ще прегриза нечий врат! 

# 191
Давай смело, Крот!
Не искаш ли принц Киликандзер? Двор не мога да предложа Hug

# 192
Кроте, аз прегризах вече ... една вратна пържола 😃

Яде ми се шоколад, ама няма. Моето на абстиненция прилича.

# 193
Пичове, мерсаж за палците... Но беше провал и то.... да не кажа пълен... Страшен шит...
И аз сутринта рекох на душката у кафето, ръгни 100гр ром и йо хо хо... Да, ама не би...
Тва животно, немаше диалог... То си монолози и тва е... Не било така, ние не сме разбирали... Таа фирма била нз ква.... Ае, ш ти...................
Цееел ден само дивотий.... Разхождам го кат питбул без наморник... Джаф Джаф хап....
Ей, скъса ми нервите... Но се държах професионално... Усмихвам се, а му мисля родата до 9то колено...
Утре продължава одисеята....
Айде лека, че ме чака чаша ракия и салата.... Люкарство за ковиди и опнати нерви....
Приятна вечер, дами Heart

# 194
Моето от вратата каза, че иска таратор. Изяде две лъжици и каза, че се е  наял. Ядосах се и казах, че повече няма да му готвя. Утре като се върне от плуване да го видя какво ще прави. Тогава е най- гладен.

Общи условия

Активация на акаунт