Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 218
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 745
# 2 746
  • Под Слънцето
Цитат
Цитат
Аз доста често пазарувам от Емаг и сега взех,но никога не съм имала хартиена фактура или касова бележка. Само товарителницата от Еконт.

Не знам за теб, но когато лятото накупих персила на капсули, гелове, дискове и всичко, до което се докопах с онези ваучери от КК, имах във всяка пратка хартийка-  каква стока и съответно цената й. Сега - през просото, че е по-лесно. А тва е все пак техника, макар и дребна.. Даже не съм я пробвала дали работи, не че очаквам мноо от емаг-а..

# 2 747
TopsyG
Виж си в профила  на поръчката.Там са гаранционните карти.

# 2 748
Цитат
Цитат
Аз доста често пазарувам от Емаг и сега взех,но никога не съм имала хартиена фактура или касова бележка. Само товарителницата от Еконт.

Не знам за теб, но когато лятото накупих персила на капсули, гелове, дискове и всичко, до което се докопах с онези ваучери от КК, имах във всяка пратка хартийка-  каква стока и съответно цената й. Сега - през просото, че е по-лесно. А тва е все пак техника, макар и дребна.. Даже не съм я пробвала дали работи, не че очаквам мноо от емаг-а..

В приложението излиза фактурата.
Аз имам поръчка от 19ти, имам фактура от днешна дата. Явно са натоварени. Ще чакам, нали срока за доставка е до 5 декември. Joy

# 2 749
  • София
Аз искам да питам за Престиж Мюсли как сега да участваме за гири и постелка? Играта е до утре, а старите участия важат ли, що ли? Тъпия им ластик ни е ясен, но ние искаме от другите наградиии.

# 2 750
Аз искам да питам за Престиж Мюсли как сега да участваме за гири и постелка? Играта е до утре, а старите участия важат ли, що ли? Тъпия им ластик ни е ясен, но ние искаме от другите наградиии.
Когато регистрирате бележка участвате в седмично теглене за ластик. Ако в това седмично теглене не спечелите ластик автоматично се включвате за гири и постелката които ще се теглят след края на играта.

# 2 751
  • Под Слънцето
Благодаря за отговорите! Нямам приложението на емаг, но в профила ми в сайта наистина я има фактурата, заедно с дата на изтичаща гаранция. Новото зарядно за запалката в  колата работи. За сега, де...

# 2 752
Аз имам фактура в профила си в Емаг + гаранционна карта за топматрака, който взех.

# 2 753
Сигурно не ме харесват , без ваучери съм пазарувала и аз перилни прахове, 3 кашона Персил течен и няколко големи чувала Ариел ( един с ваучер от КК, но и там нямах бележка). Сега взех телевизори за коледни подаръци на приятели и пак нямах. Идея нямам защо, не че има кой да ми ги осребри де..... ама като сме зачекнали темата ...Иначе от профилаот който поръчвате  наистина има онлайн гаранция, от там си ги тегля.

# 2 754
  • sofia
Пробвах и последното, което оставаше с приложението на кола. Деинсталирах и инсталирах отново, без успех. Писах на Кола още онзи ден - не ми обръщат внимание, даже видях нещо, че съм ги питала преди няколко месеца, дори не е видяно. На месинджър отговарят ли изобщо?

# 2 755
Пробвах и последното, което оставаше с приложението на кола. Деинсталирах и инсталирах отново, без успех. Писах на Кола още онзи ден - не ми обръщат внимание, даже видях нещо, че съм ги питала преди няколко месеца, дори не е видяно. На месинджър отговарят ли изобщо?
На мен ми отговарят винаги. Някой път за 1 час друг път на другия ден.
Въпроси за приложението може да намерите и на телефона на КК 080012345 мисля че беше.

# 2 756
И на мен ми отговарят до няколко часа. Предимно се заяждат.

# 2 757
# 2 758
pacbg@cchellenic.com- дано да съм го записала правилно.
Това е имейлът на пиара на КК. На мен ми писна също да срещам единствено заядливо отношение и никаква помощ, затова се оплаках със скрийншотове на всичките ни разговори досега. Заплатаджии само!

# 2 759
Фактури и гаранция само в профила имам в Емаг , досега никога не са ми изпращали на хартия , а съм им редовен клиент Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт