Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 215
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 760
В игрите на Рошен и Куинс искат ли се бележки при получаване на наградата?

# 2 761

На Куинс, не.

# 2 762
В играта на Queens как регистрирате КБ от Билла? Имам два продукта като под всеки продукт -0,44ст. Да регистрирам сумата както си пише на реда 2,29 за продукт или с отстъпка?

# 2 763
Аз регистрирах, като извадих отстъпката.

# 2 764
В играта на Queens как регистрирате КБ от Билла? Имам два продукта като под всеки продукт -0,44ст. Да регистрирам сумата както си пише на реда 2,29 за продукт или с отстъпка?
Трябва да запишете цената на продукта. Сега като сте взели сока с 0.44лв отстъпка от 2.29лв трябва да запишете 1.85лв защото сте го купили за толкова.

# 2 765
Трябва да запишете цената на продукта. Сега като сте взели сока с 0.44лв отстъпка от 2.29лв трябва да запишете 1.85лв защото сте го купили за толкова.
Благодаря

# 2 766
Аз записах моите с реалната цена,без отстъпката.Не се сещам за коя игра имах съмнение и писах на организаторите.Те ми бяха отговорили,че винаги се пише цената на продукта преди отстъпката,тъй като тя е променлива-седмична акция,персонална отстъпка,отстъпка за лоялни клиенти и пр.
Надявам се да не е проблем,тъй като аз участвам само с разфасовка от 2л и отстъпката е дребни стотинки.

# 2 767
Ако направят проблем, винаги можеш да им кажеш, че си сгрешила случайно.

# 2 768
  • София
Аз записах моите с реалната цена,без отстъпката.Не се сещам за коя игра имах съмнение и писах на организаторите.Те ми бяха отговорили,че винаги се пише цената на продукта преди отстъпката,тъй като тя е променлива-седмична акция,персонална отстъпка,отстъпка за лоялни клиенти и пр.
Надявам се да не е проблем,тъй като аз участвам само с разфасовка от 2л и отстъпката е дребни стотинки.
Те хубаво са отговорили, но няма логика. Всеки магазин има всякакви акции и намаления и не всичко се отразява в бележките. Всъщност май само Била така си пишат бележките. То по тая логика, аз сега соковете от Фантастико трябва да си ги пиша не 1,85 ами 2 и нещо си, щото е седмично намаление.
Изобщо всъщност се учудвам на такива въпроси.

# 2 769
Те хубаво са отговорили, но няма логика. Всеки магазин има всякакви акции и намаления и не всичко се отразява в бележките. Всъщност май само Била така си пишат бележките. То по тая логика, аз сега соковете от Фантастико трябва да си ги пиша не 1,85 ами 2 и нещо си, щото е седмично намаление.
Права сте. В Лидл винаги си пишат колкото е. А и как така да пишем реалната цена? Аз съм взел сока с промоция 0.44лв и да съм платил 1.85 обаче да пиша 2.29лв....🙄 Няма никаква логика

# 2 770
И аз се включих в Куинс днес.На бележката от Ф е промо цената.Бях останала с впечатление, че трябва мин 2 сока да се купят,а сега прочетох че сумата се натрупва.
И в Рошен имам 1 участие.Липсва ми игра на Милка-повече им харесваме шоколадите.
На Савекс също ми е на привършване праха-дано и те пуснат отново игра.

# 2 771
Би трябвало да се регистрира цената, която плащаш. Защото ако закупиш 3 сока от 1.85, не можеш да играеш за телевизор, но ако ги регистрираш на редовна цена, а си платил по- малка и спечелиш, има риск да те дисквалифицират, тъй като не е изпълнено условието да си похарчил 6 лв. Ох, как го обясних, дано да ме разбере някой Grinning

# 2 772
  • София
В новата брошура на Кауфланд

# 2 773
  • София

На Куинс, не.
Хора, стига сте питали искат ли касови бележки, или не. Така наливате вода в мелниците на мошениците. Особено в игрите, в които не искат снимка на касова бележка. Сигурна съм, че някои добре се възползват от това, че не се искат касови бележки.

# 2 774
  • Пловдив
Нямаше да играя в колата, ама ми е скучно и хоп- колонка!

Общи условия

Активация на акаунт