Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 176
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Скрит текст:
Успявате ли да качите снимка на новата игра на либрес във Фантастико?
~вчера качих.
Сега взех 2 фикса, 1спагети и 1 супа на Маги от Била.На кб само на 1ния продукт-1ния фикс изрично пише Маги и това ме учуди. Явно така са качени в Била (Билите). Утре ще звъня на Маги-Нестле, да питам ,кво правим...ще се разправяме май. Билата ни е голяма. При вас какво пише на кб от Била?

И аз взех от Била и вкъщи като видях бележката се втрещих. Снимах с продуктите и пратих така. Не мисля да звъня. Да се оправят. Аз не съм длъжна да гледам те как си въвеждат стоката.
Същата простотия с Монстер и Фантастико. Последните четири цифри задължително ще се повторят поне няколко пъти в различните магазини. Въведох предходните 4 и да се оправят. Купила ли съм - купила съм! В срока на играта ли е - в срока е! Номерът отговаря ли на бележката - отговаря!
Особено ако пък не искат бележки все тая.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 08:33 от Earth80

# 91
По принцип Билла не изписват както трябва."Фереро" ми е изписано само Фереро,без уточнението "Рошер",ама не ми пука.Знам ли,че съм права,ще споря до последно.Ако трябва,ще пиша на Билла и ще препратя кореспонденцията на организатора.Ако трябва,ще се обадя в Билла пред куриера.Знам ли,че съм права,намирам начини да го докажа.

# 92
Днес теглят Пикантна от Кауфланд. Тях чакам

# 93
Пикантина ще обявят печелившите утре.

# 94
Чакам Чибо и Бондуел и да се оплача от инстаграм, щото се зарових и там - ами струва ми се голямо губене на време и най-ме дразни това стори в което, обявяват наградите си  и можеш да го видиш само 24 часа....

# 95
С ножче от Калиакра съм .

# 96
OpenPush отново ще имат игра от 1 до 20 декември и ще теглят с томбола 1 телефон Samsung S20 и 10 подаръчни карти по 100лв.
Имам съобщение от вчера в абв пощата в Спам.

# 97
А каква ще е играта или не пише?

# 98
Аз имам имейл от зайците само за промоцията със Спиди. Дано измислят и за какво да си похарчим точките, че за нас в провинцията почти няма опции.

# 99
Още един кашон помбер печелим. Току-що получих съобщение. Супер! 😊

# 100
  • Пловдив
Здравейте! Пожелавам на себе си и на всички вас много и все желани награди през новия месец!
Вчера се включих в Маги. От никъде нищо не чакам, почти не съм играла през октомври. Засилих се да се включа в игрите на бирите, но се спрях - рядко се пие бира в къщи, още имаме от играта на каменица. Задават се Коледни и Новогодишни празници, та ще се въздържам от игри с покупки на неща, които рядко се ползват.

# 101
Чакам Чибо и Бондуел и да се оплача от инстаграм, щото се зарових и там - ами струва ми се голямо губене на време и най-ме дразни това стори в което, обявяват наградите си  и можеш да го видиш само 24 часа....
Голямо губене на време особено ако играта е от влогъри и инфлуенсъри. Участвах в една игра миналата седмица. Тормозих моя мъж 2 дни да ми прави снимки, качих 6-7 снимки защото пишеше, че колкото повече снимки качиш, толкова по-голям шанс да спечелиш. Играта е на Адидас, но се провежда от влогъри/инфлуенсъри. Снимах се от горе до долу облечена и обута в Адидас макар това да не е изискване. Снощи гледам, че от всички участници /бяхме само 5-6/ спечелил някакъв, който е качил снимка в последния момент на фона на бяла стена. А условието беше "снимай се в градска среда". Ами изнервих се. Язък ми за усилията. Blush

# 102
  • София
Почвам да броя 0-те
Помбер 0 с х 3 бележки на ММ и на мен.
Бондюел 0 с х 1 бележка
Лошо почва понеделника😢

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 14:22 от Earth80

# 103
  • Под Слънцето
И аз с 3 кб в помбера. Ми няма ме. Искам хвърчило пък....

# 104
Отново Помбер не ме избра, за 5 седмица подред

Общи условия

Активация на акаунт