Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 181
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 75
  • при късмета
Аз виждам офертите в сайта. Горе има синя лента, след wishio има директории "преживявания", gift card и други. На "преживявания" има падащо меню с 3 котегории знание, приключение, любов. Там са офертите, трябва да изберете някоя или да влизате по отделно във всяка зад а ги разгледате

# 76
Кампании на store.bg с възможност за спечелване на награди при покупка на продукти от определени марки:

- Syoss: https://www.beauty.store.bg/c/p-cm/id-1015/cheren-syoss-petyk.html

- Bell: https://www.beauty.store.bg/c/p-cm/id-1010/iznenadi-ot-bell-.html

- Nature Box: https://www.beauty.store.bg/c/p-cm/id-1016/podaryci-ot-nature-box-.html

# 77
От днес в Лили https://shop.lillydrogerie.bg/lilly-games

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:00 от Petqq_g

# 78
  • sofia
Успявате ли да качите снимка на новата игра на либрес във Фантастико?

# 79
  • Сф
~вчера качих.
Сега взех 2 фикса, 1спагети и 1 супа на Маги от Била.На кб само на 1ния продукт-1ния фикс изрично пише Маги и това ме учуди. Явно така са качени в Била (Билите). Утре ще звъня на Маги-Нестле, да питам ,кво правим...ще се разправяме май. Билата ни е голяма. При вас какво пише на кб от Била?

# 80
Днес регитрирах три бележки на Старопрамен и не спечелих. Бях останала с впечатление, че се печели лесно.
Ще се включа в Маги и Рошен,но нещо късмета ми избяга.

# 81
  • Под Слънцето
~вчера качих.
Сега взех 2 фикса, 1спагети и 1 супа на Маги от Била.На кб само на 1ния продукт-1ния фикс изрично пише Маги и това ме учуди. Явно така са качени в Била (Билите). Утре ще звъня на Маги-Нестле, да питам ,кво правим...ще се разправяме май. Билата ни е голяма. При вас какво пише на кб от Била?

Добре, че каза . Извадих си кб от била-та от портфейла и да- на селската пилешка супа не пише маги, само на пилешката супа. Но пък там, в била-та, промото е на по-добра цена от К.  Мисля да снимам продуктите заедно с кб.

# 82
  • при късмета
Имах известен проблем с устройствата и на кое какво съм запаметила като отметка. Та за бондюел искам да питам регистрираните бележки важат ли до края или само за седмицата, че пак съм затрила линка. Няма да се включвам повече и да знам да мятам ли бележката или да я пазя. Страшно много имам за разчистване, на Милка още имам бележки и е крайно време да сложа ред, че се натрупаха от липса на време

# 83
# 84
  • при късмета
Ясно, значи да хвърлям, благодаря!

# 85
В играта на Старопрамен пуска награда на около час след последния печеливш. ( пример Ако забележите, че има печеливш в 09:00, то няма смисъл да регистрирате кодове поне до 9:59) Аз мойте награди ги спечелих 4-5 часа сутринта. НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОЛЕЗНА 💙

# 86
  • при късмета
10 кода на загорка и нищо
Подарявам номера 21, 22,45, 46, 49 и 55 от пъзела на кауфланд

# 87
В играта на Старопрамен пуска награда на около час след последния печеливш. ( пример Ако забележите, че има печеливш в 09:00, то няма смисъл да регистрирате кодове поне до 9:59) Аз мойте награди ги спечелих 4-5 часа сутринта. НАДЯВАМ СЕ ДА СЪМ ПОЛЕЗНА 💙
И аз ще помогна малко 🙂, права сте на час ги дава наградите, през нощта няма почти никой тогава играйте , и да знаете.... Първо дава кошничка, след това дъска и след това солничката! Ако в 9ч даде кошница, след това ще даде в 10ч дъска и в 11ч комплекта и в 12ч пак кошница и така! 🙂

# 88
  • София
~вчера качих.
оф и при мен е така с Маги. Първо купих от кварталния - пише само вкусна чаша без Маги, а на бульон-само пилешки бульон. Снимах с продуктите и питах на имейл дали може да участвам, но никой не ми отговори. Вчера купих от Билата в Надежда и само на голямата опаковка бульони пише, че са Маги, а на малките не пише. Писна ми и ги регистрирах така, пък каквото стане. И двете бележки съм си ги снимала с продуктите, мисля да пазя и кутийките.

# 89
Същата работа е и при мен.На големите пише Маги,а на малките-не.Аз обаче се ловя за това(освен,че си знам,че съм купила Маги),че имам 2×1,99(големите) и 1×1,19(малкия).Когато има отстъпка с %,то самата отстъпка се редуцира чак отдолу на КБ,обобщена към цялата група продукти.Така че на мен и двата бульона ми стигат.Дефакто са за 3,98лв.
Днес чакаме Тофифи,Бондюел,Чибо,Помбер,Престиж(ластиците).За друго не се сещам.Изминалата седмица не се включих в Бондюел,но след малко тръгвам за Кауфланд,за да си поправя грешката😂

Общи условия

Активация на акаунт