Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 192
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 105
В помнете ми прави впечатление едно име с различни имейл адреси от началото на играта с 6 награди. Теглене не пропуска. Дай боже на всекиго такъв късмет.

# 106
  • Пловдив
Днес Спиди донесе на мама рефлектора от Теди. Остана за получаване само раницата от Ная. До Коледа дано дойде. Късмет на всички ни през Ноември.

# 107
  • Сливен
Получих стека бира от Пиринско 12кенчетах500мл. Няма ме в Помбер, чакамЧибо. ММ се е включил в Петрол.

# 108
Здравейте и късметлийски месец на всички!
Имам код за 80% намаление на епилатор Туизи Премиум. Няма да го използвам, така че ако някой има желание да си го закупи за 15.90 лв, да ми пише на ЛС и ще му подаря кода. Може да се използва до 5 ноември.

Подарен!

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 17:45 от Pikachu2790

# 109
Днес Спиди донесе на мама рефлектора от Теди. Остана за получаване само раницата от Ная. До Коледа дано дойде. Късмет на всички ни през Ноември.
От Спиди звънят и викат няма адрес на който да ви доставим наградата даден е само блока, няма нито квартал, нито вход нищо. Казах им те казаха утре ще я доставим, днес се наложи да почивам и няма да стане работата. Ужас. Как може от Теди да не дадат адрес за доставка....

# 110
Ето инфото за зайците

# 111
  • Сф
Говорих с Нестле за Маги. Оператора ми каза, че няма нужда да снимам продуктите(то единия фикс ми е в спагетите вече Simple Smile), обясних какво се случва с бележките от Била.
Посъветваха ме да пиша на мейл и пак да снимам бележката.Сега чакам отговор..официален и ще ви пиша. Споменах им и бг мама, че и при вас е така, как пък няма да пазя и опаковките..
Ще постна писмото като пишат.Хубаво, че в началото на играта се случва.Да видим, ще снимаме ли продуктите отсега, що ли..
От ФФ как са к.бонове?Там пише ли маги? Другият път оттам ще взема.Но може и там да не пише..да видим отговора какво да правим занапред!

# 112
Благодарности,че си поела инициативата да им пишеш.Ако се наложи,ще пазя опаковките.В Кауфланд знам със сигурност,че ги изписват изцяло.Януари имаха някаква игра за комплект тигани и още един вид награда,та имах бульони до юли😂. Не че спечелих,но и сега сигурно ще е така.

# 113
Аз от Кауфланд купих 3 супи Маги,но тази която е зеленчукова не е изписано,че е на Маги.

# 114
  • София
Получих имейл, че печеля мече от Помбер.

# 115
  • Пеликания
А тези, които са сребърно и златно ниво преди тази дата участват ли? То нищо друго не пише.

# 116
И аз това се замислих сега?🙄🤔Аз съм златно ниво.

# 117
  • Русе
Пом бер пак ме пропусна,  нищо, чакам другите😀😀😀

# 118
А тези, които са сребърно и златно ниво преди тази дата участват ли? То нищо друго не пише.

Не :/ Няма да можем да участваме.

Само нови акаунти, които надградят до сребърно или съществуващи акаунти, които сега са бронзовото ниво и станат сребърно.

# 119
https://moemax-rozova-tombola.pgtb.me/thVwQR
Ако някой ще пазарува скоро оттам.
На мен ли ми се струва или Чибо се бавят?
Аз чакам с нетърпение,понеже си изпрах КБ в пералнята.Номерът,продуктите и цената се виждат както трябва,но цялостно е ужасна

Общи условия

Активация на акаунт