Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 316
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 505
А как подаряват Айфон, подягодите, тва е парадоксално.

# 2 506
Честито на печелившите!
Опс, ама то май няма такива...

Има, има Joy
Дотук трима от темичката сме, които не сме участвали.

# 2 507
Здравейте! Сега видях темата и се включвам. Не съм от много играещите, предимно с неща, които купуваме по принцип. Имахме поводи през октомври и началото на ноември и аз накупих Фереро, след като видях рекламата по ТВ. Сега прочетох последните страници. Не съм и аз сред печелившите. Пиша го за статистиката, защото явно наистина нещата намирисват.

# 2 508
  • София
Скрит текст:

Честито на печелившите!
Опс, ама то май няма такива...

Има, има Joy
Дотук трима от темичката сме, които не сме участвали.

Викаш, големите победители са всички, които НЕ СЕ Включиха🤣🤣🤣

Хайде на брашното да омесим по една питка за кадем и да се мятаме на играта на СофияМел. Аз как съм ѝ се наточила.
А който му трябва телефон да набляга на Боровец, хем българско и родно, хем ще подпомогнем чалга индустрията сега като затворят пак заведенията.
И по един Куинс вместо студена вода и сме ТОП.

# 2 509
И мен ме няма, но си мисля, че не са качени по профилите на тези, които са спечелили.

# 2 510
И при мен е така, не мога да вляза и не ми изпращат имейл. Да се надяваме, че е на късмет 😂😂😂 ама едва ли 😂😂😂
Аз пък  не мога да вляза, грешна парола , при  забравена парола не ми праща имейл.
При регистрация имаше ли изискване паролата да е по особенна, със специални знаци или главни букви,не мога да се сетя какво съм писала.

# 2 511
  • у нас
И аз не печеля от Фереро. Ех, напразно таях надежда.

# 2 512
Аз след 10 литра сок куинс ,над 120 бири и един тон рошени и милки ме досрамя да купувам и фереро.
За първи път май да не сбъркам .

# 2 513
Щом така стана с Фереро то май няма смисъл и в Нутела да участваме другия месец

# 2 514
Ей, за брашното бях забравила. Дано се сетя довечера да купя, че до утре пак ще съм забравила.
Вчера се усетих, че се мотам като хахава в СВА и си говоря наум - за кое имаше игра, за кое трябваше касова бележка... Joy Joy

# 2 515
В последно време май всички игри с нагласени... Ако някой спечели случаен е без да иска, просто е останала бройка.. Играя от близо 20 години и такова чудо не е било....

# 2 516
И при мен 34 звезди си стоят във Фереро, но не и награда. Май някои отдавна говорят по телефоните, а ние си гоним вятъра.

# 2 517
  • Варна
При вход номера е с 359. Това за Фереро.

# 2 518
Писах на мейла на Фереро ама така ги насолих...Май е време всички да пишем.
Казах им , че ще се обърнем към КЗП.
Това е мейла който желае нека пише,  колкото повече пишем толкова повече ще ги побъркаме.
Info.bulgaria@ferrero.com

# 2 519
Явно е имало много участници.Моята приятелка сега ми каза че профила и пишело,че печели обици./не е от Пеневи/

Общи условия

Активация на акаунт