Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 300
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 565
Я да ви питам нещо за мечетата на Кока Кола. Има в профила, при моите награди мече и код. Това значи ли, че го печеля или това е само регистрация за участие?!
Това значи, че участвате в томболата за мечетата.

# 2 566
Ако някой е пропуснал като мен, игра на Чудо:
http://ziv.bg/2020/10/20/7777-ваучера/

# 2 567
Да се оплача или да се похваля- не знам. Бях си оставила 30- тина коинса  да се пробвам за наградите на КК.Снощи моето дете /почти на 5/, ми взе телефона да си играе, влязло в приложението и ми издухало всички капачки да играе за мечето Simple Smile После, щастлива до небето ми вика " мамо, виж, спечелих ти мече" Simple Smile  Виждала ме е като цъкам, пък и нея съм карала- викам си, може да има по- голям късмет от мен. Сега нямам капачки, за мече не се знае, но детето е щастливо, а и се събраха необходимите коинс за кампанията Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 19:17 от Venytoto

# 2 568
Оказа се, че печелившите от фереро са неигралите. За статистиката и аз съм пас ( играх с 40 точки) В Нутела няма да се включа!

# 2 569
Оказа се, че печелившите от фереро са неигралите.

Аз от тях, въпреки, че много се чудих; обаче предвид масираната реклама и не малката "инвестиция", реших да не участвам.
Иначе ми трябваше нов телефон, но си го купих с печалбата от каменица и доплащане, разбира се (от ЧП в Амазон..от това по-тънко не можах да го измисля) Simple Smile

# 2 570
Оказа се, че печелившите от фереро са неигралите. За статистиката и аз съм пас ( играх с 40 точки) В Нутела няма да се включа!
И аз не играх,абсурд беше да дам толкова пари за бонбони:joy:

# 2 571
  • София
За статистиката-и мен ме няма сред богоизбраните,т.е. не печеля от фереро 😂
Бях с 27 точки,но изобщо не ме е яд,бонбоните са /бяха/вкусни 😃😃😃

# 2 572
Дано все пак някой от редовно пишещите се похвали.
Аз не се включих в играта, колкото и примамливи да бяха наградите.Не обичам Фереро. Но торта Фереро си правя и е убиец.
Обичам Линд, но никога не съм печелила от тяхна игра.

Ваучер за ДМ имам от играта на Пантен в Инстаграм. Добре че форумка видя и ми каза.

# 2 573
Много съм щастлива - втора капачка КО ( два поредни дни ) , след "безброй"ДА-та. Успях да взема две кутии и заради тях направих сладки Wink
Скрит текст:

# 2 574
Много съм щастлива - втора капачка КО ( два поредни дни ) , след "безброй"ДА-та. Успях да взема две кутии и заради тях направих сладки Wink
Скрит текст:

[/quote
КО в момента е най-търсенето.... Имам 3 комплекта за кутии, но нямам КО... Не е честно..

# 2 575
Явно на мен поне за кутиите ми върви🙂.Три поредни дни-ле,да,ко.Утре ще си взема втора кутия.Днес ходих до офис на Спиди да си получа колонката от Колата.Вчера ходихме до Метро,за да си заредя перилни препарати и купих Рошен,но  пак ме няма.За пети път се включих,ама не иска да ми даде ваучер😥.

# 2 576
Здравейте извинявам се предполагам че не е за групата въпреки че за мен е игра но някой разменя ли капачки на колата за металните кутии

# 2 577
Много ги обичам такива неориентирани, мнението е в темата от 2013 година Sweat Smile, новорегистрирани, само да се похвалят за игра, която обсъждаме в 10 страници, дали не намирисва а Frowning1

Аз си влизам в профила във Фереро, нямам награда, бях с 28 точки.

За сметка на това пък сега видях, че Виза вчера са ми превели 100 лв., което си е супер награда Relaxed Не са ме уведомили по никакъв начин, нито имейл, нито обаждане, направо са ми пратили парите.

# 2 578
Много ги обичам такива неориентирани, мнението е в темата от 2013 година Sweat Smile, новорегистрирани, само да се похвалят за игра, която обсъждаме в 10 страници, дали не намирисва а Frowning1

Аз си влизам в профила във Фереро, нямам награда, бях с 28 точки.

С това изказване жената си изтри поста дори 😂

# 2 579
Видях име като моето сред печелившите на сърце от Престиж. Те ли се свързват с печелившите?

Общи условия

Активация на акаунт