Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (104) -ноември 2020

• 141 274
  • 2 933
  •   1
Отговори
# 2 640
Спечелих колонка от КК. Първата награда от приложението. 🙂

# 2 641
Току що си получух раницата от Петрол. Поне  си заслужаваше чакането, хубава е и е на Габол.

# 2 642
И аз тъкмо си получих сака от Петрол. Тип топ куриер. Не са ми искали касова бележка.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 12:17 от ~Silene~

# 2 643
  • София
И аз да помрънкам - не печеля напоследък. Но пък днес си изхарчих ваучера от Шевица, спечелен в началото на годината от Киндер. Поръчах чанта, пише, че е от естествена кожа, като имам и безплатна доставка. Ще я снимам като пристигне. Сега предполагам, че трябва да чакам обаждане от тях, нали?

# 2 644
Току що си получух раницата от Петрол. Поне  си заслужаваше чакането, хубава е и е на Габол.
Това от играта на Лайън ли е? Аз също получих раницата,но моята е съвсем различна и не е на Габол.

# 2 645
  • Пловдив
И аз да помрънкам - не печеля напоследък. Но пък днес си изхарчих ваучера от Шевица, спечелен в началото на годината от Киндер. Поръчах чанта, пише, че е от естествена кожа, като имам и безплатна доставка. Ще я снимам като пристигне. Сега предполагам, че трябва да чакам обаждане от тях, нали?
Аз като поръчвах шаловете за мен и мама ги получих в рамките на една седмица. Никой не се обажда само мейл получих като пратиха поръчката и после Еконт я доставиха.

# 2 646
Преди 2-3 дни едвам си конвертирах 9 капачки, много бъгаво беше, днес влизам в приложението 0 coins, е как стана така? Поне да ги бях  употребила. Не стига, че 60 издумках без награда, ами и последните 9 ми взе без нищо.
И мен ме няма в Роше с 25 звездички.
Когато се колебая, дали да взема участие в дадена игра, питам в къщи, дали има желаещи за дадения продукт, ако някой прояви интерес, купувам, иначе пропускам. Станала съм все по-избирателна.

# 2 647
Това е съобщението за обеците.

# 2 648
  • София
От Фереро- нищо, но днес ми се обадиха от играта на Либрес във Фантастико- имам си одеало Simple Smile

# 2 649
  • Sofia
От Фереро- нищо, но днес ми се обадиха от играта на Либрес във Фантастико- имам си одеало Simple Smile

Би ли го снимала в удобно за теб време, моята бележка от вчера чака одобрение още, но писах на мейла и ще участва в тегленето на 1.12, то май е и последно?

# 2 650
  • София
Гледах условията и при регистрация на 26, ще успеете само за последното теглене да участвате.
Казаха, че доставката ще е към края на другата седмица и тогава ще снимам

# 2 651
Имам мейл от Нивеа - печеля персонализиран крем. Много съм доволна, защото ми харесват продуктите им.

# 2 652
  • Варна
Получих си слушалките от Момент току-що, много съм хепи, май това ми е най-голямата награда тази година:

На декларацията, която попълних за получаването на наградата, пише че организатор е Хенкел България и че те ще я декларират.

# 2 653
И аз имам имейл от Нивеа за персонализиран крем, но линка не се отваря и май ще се размина с крема... Sad
Някой може ли да ми каже как се свързват с печелившите на Бондюел. В последното теглене съм, но нямам никаква обратна връзка от тях.

# 2 654
  • София
Бондюел са ужасно бавни. Изпращат имейл да се прати снимка на касовата бележка. При мен искаха втори път да я снимам, че не им хареса снимката. И най-накрая ми изпратиха имейл да си напиша данните. Още не съм си получила наградата, бавят се доста.

Общи условия

Активация на акаунт