Отговори
# 3 705
не разбира се, Тони.. аз просто и тактично си мълча...

# 3 706
  • Варна
Рога. Актуални са.😁

# 3 707
  • Агент под прикритие
Шапка на цветни петна... Joy

# 3 708
  • Варна
Червени прашки и коледна шапка с помпон.

# 3 709
нали вече си махнала забавната опаковка и си стигнала до съдържанието - то е някак редно да не развеселява до "ахахахахахахах!"
Бубето ме е изпреварила, че и по-добре формулирала.
не разбира се, Тони.. аз просто и тактично си мълча...
Не се прави така! На другарчетата се помага.

# 3 710
Честно казано ви се чудя. Какво значение има десена  на мъжкото бельо?  За мен няма абсолютно никакво значение дали боксерките ще са едноцветни,  карирани или със щампа на котарака Силвестър или елена Рудолф. Важното е да са ми удобни и да се чувствам в тях добре, както и да са меки и да не прежулват. Е, чорапи със щампа на камбанки или шишарки няма да нося в на работа,  но у дома няма проблеми! Това все пак са чорапи и се ползват по предназначение Wink
За вратовръзка на еленчета силно бих се замислил. Ако е някакъв купон с екстравагантни изпълнения може и да сложа ако съм в настроение, но за делнично носене в офиса - абсурд!

# 3 711
  • София
Никви акробатики с безвкусни подаръци.
Кат почна да гледам кат кошута и ...... съм опекла пуйката Laughing

# 3 712
  • Агент под прикритие
И чорапите трябва да са практични:

# 3 713
Бубе, ама как да се абстрахирам, ако преди това съм видяла смешните гащи на елени или зеленчуци. Не става. Още се смея.

Мъжете не бива да са коледни елхи или клоуни, за да са възбуждащи. То аз и снимки на пожарникари и тем подобни с котенца не харесвам, унизително е. Там е разликата с жените и нашите финтифлюшки. Не ща бе, не ща мъж окичен като елха или приличащ на али експрес. Това-не-е-възбуждащо!

# 3 714
  • София
Призоваваш Дренка, Бази.

# 3 715
Божеее, толкова сериозност, с нож да я разрежеш.
Ми нека ме разсмее с веселите боксерки/чорапи. Доброто настроение е катализатор за палавост Wink

# 3 716
  • Варна
Меновете сега да дадат мнение за женската суета.😁

# 3 717
  • Варна
Пък аз мра да си купувам шарени чорапи. Колкото по-шарени толкова по-добре.

# 3 718
  • София
Елиф, ми, някои от друг тип емоции имаме нужда в леглото.

И аз мра, Хай. Имам всякакви, вся как ви.

# 3 719
Бе то и аз мра за шарени чорапи, ма не и на мъж. Е, освен, ако не  е гей, харесвам ги, ма за приятелки. и гащи с надписи и авокадата, ма за менИ.

Общи условия

Активация на акаунт