🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 137
  • 770
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Е, няма всичките от предишния сезон да ги повторят. Изненада беше, ама ако има и други ще е банално.

# 736
Договор, ама водещите се скъсаха да убеждават, че гласуването решавало кой да остане 😉🤔

# 737
И предният сезон и сега изненадата ми е Къци,така влиза в образ...

# 738
Златният нещо добре се справи с песента на Таркан. Ненчо е пял тази песен и преди. Надявам се да не е той. Не ми се вярва и да е Хазарта.

# 739
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Единствено и от самото начало Баба Яга прави шоу.

Ами не е вярно. Не прави шоу, а търчи из сцената. Толкова. Добре, че Азис подаде няколко кукички, за които да се закачи.

Това е твоето мнение. Моето е друго. Пиша го и не го натрапвам на никого.

Напротив - Бобчо това, Бобчо онова. Разбрахме доволно за Бобчо и Албенка, и за това как другите не струват за нищо и не са интересни с нищо. За справка, и ние можем да споделяме мнение.

# 740
И според мен няма друг участник от миналия сезон. Един повтарящ се е голяма изненада, но втори би бил малко дразнещ.

# 741
Аз не мисля, че има други повтарящи се.
Това с риболова за Златното ме води единствено към Гъмов, но по нищо не ми напомня да е той.

# 742
  • В страната на мечтите.

След свалянето на маската зяпнах и не можех да повярвам.
Сега Юлиян да не се появи под някоя маска? Те двамата си имат история от друг формат.
Уникален Къци. Браво!

Ако имаш предвид Юлиян Константинов, той е под карантина заради Гала. Иначе и на мен би ми било интересно да го видя под някоя маска, както и някой от откраднат живот, но засега не засичам някой по уликите.

# 743
Златния може ли да е единия от братята Аргирови?
Замислих се единствено от уликата,че му бъркали името,да има близнак.А и Маги обича да кани във форматите си все дружки

# 744
Често му бъркат името - наричали са го Бойко заради имитацията на премиера.

# 745
Ми Златният не е кой знае какъв певец, така че не вярвам под маската да има професионален такъв в лицето на брат Аргиров.
Но ако е някой шеф..... ето, че и Азис се обърка кой от тях иска да посочи, а какво всъщност е казал.

# 746
Само че Златният каза, че никога не е готвил по телевизията. Май се издразни, че го смятат за някой шеф. Според мен е спортист.

# 747
  • Кърджали
Зуека в едно от предаванията, мисля че беше когато Любо Нейков беше жури каза, че участник от първия сезон може да участва и сега.

# 748
  • Испания
Скрит текст:
Единствено и от самото начало Баба Яга прави шоу.

Ами не е вярно. Не прави шоу, а търчи из сцената. Толкова. Добре, че Азис подаде няколко кукички, за които да се закачи.

Това е твоето мнение. Моето е друго. Пиша го и не го натрапвам на никого.

Напротив - Бобчо това, Бобчо онова. Разбрахме доволно за Бобчо и Албенка, и за това как другите не струват за нищо и не са интересни с нищо. За справка, и ние можем да споделяме мнение.

Никъде не съм го нарекла Бобчо, ама това не е мой проблем.

Зуека в едно от предаванията, мисля че беше когато Любо Нейков беше жури каза, че участник от първия сезон може да участва и сега.

Да, така е.

# 749
Ненчо Балабанов не е участвал в Черешката на тортата.

Общи условия

Активация на акаунт