🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 8

• 24 540
  • 770
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Изненадващо, добро предположение, а и чета, че за филма Лошо момиче е ходила на уроци по танци и пилон няколко месеца. Четох едно интервю с нея сега и се впечатлих. Браво за адекватното предположение!

# 106
аз мисля че Булката е фолк певицата Гергана...същото телосложение има

# 107
Булката е Невена Цонева и нямам никакво съмнение за това.
Предположенията ми за останалите са - за Баба Яга- Боби Турбото, Златният - Папи Ханс, Бебето- Криско, Макаронът - явно Деси Слава, а Хищницата - нямам наистина някакво сигурно, но ми хареса последното предположение тук.

# 108
Забрави Плашилото. А Гергана май хич не може да пее горката.

# 109
За Плашилото освен, че мисля, че е актьор нямам също ама никакви предположения.

# 110
А пее ли тая Любомира Башева? Набързо потърсих клипче или запис някакъв и не открих.

# 111
Ами и по моето скромно мнение Хищницата не пее... особено...

# 112
Хищницата пее прилично, но все си избира тежки песни и на тях си проличава, че не е от най-добрите.

# 113
Ако е певица - значи си прикрива възможностите. Прилично -да, ама не и особено впечатляващо, имах предвид. Но поначало сме талантлива нация, колко хора прилично пеят по кастинги на различни музикални формати.

# 114
когато започна рекламата на шоуто през септември май беше,бях на 100% че Ангела е Глория ахаха

# 115
Хищницата хем ми е мистериозна, хем много ме дразни с поведението си.

# 116
на мен Хищницата ми е любимата
ок,защо да не е Малина?

# 117
  • Варна
Хищницата хем ми е мистериозна, хем много ме дразни с поведението си.

Кое те дразни, мятането на камшика ли ?Simple Smile

Според мен тя си прикрива гласовите възможности. Пък с изявлението, че се е явявала в различни музикални формати, на мен ми звучи като да се е изявявала по разни музикални конкурси.Simple Smile

# 118
Успях да го изгледам и аз. Амиииии добре, че е тази тема- иначе панелистите щяха да имат точно 1 познат маска.. и то от Владо..и то понеже имам усещането, че знае точно 3-ма известни, съответно само тях предлага. Яна Маринова определено беше изчела доста от коментарите ни. Азис отдавна го прави. Искам някой път Да ни поздравят. 😃 Е””си, ние тука вършим черната работа, пък те са на екрана 😀
Палячи, както си и мислих, беше Теди Кацарова. Златният продължавам да твърдя, че е Угрински.
За хищницата поне доста отпаднаха покрай уликите, но пак ми остава неясна. 
Много тъпо ми беше това с бебето, че си призна. Още щом Азис го приветства в техния жанр, бебето направи жест. После и отговора на въпроса. Смятам, че двамата с Десислава залагат на това да ги разпознаят хората, за да могат да стоят още. Като стана дума за Десислава-освен, че имаше тв, която не издържа много, мисля, че беше завършила сладкарство в средното обучение.

# 119
Поли Генова успя да прикрие истинските си възможности и почти не беше разпозната, макар и да отпадна първа. Продължавам да си мисля, че Хищницата и Златният са интересни по някакъв начин и затова продължават напред. Те са и най-мистериозните участници, няма категорично предположение за тях.

Общи условия

Активация на акаунт