НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 9

• 49 232
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Теста ми е положителен.
Сега остава въпросът какво правя с раждането и плановото секцио.
Звъня в РЗИ да ги питам какъв е протокола в такъв случай.
Остава да се надявам бебо да не тръгне в следващите 14 дена.

# 181
Ангелче, мн съжалявам за неприятностите, които тази гад предизвика..дано го изкараш леко и всичко е наред.

Днес на широкият бял свят дойде Божидар Simple Smile още не мога да го осмисля. Жив и здрав е. Скоро ще си е при мен за постоянно. Роди се 2740 и 47 см

# 182
Честито ви юначе Дух! 😇
Да ви е жив и здрав Божидар и само радост и щастие да ви носи! 🌷
Бързо възстановяване на теб !

Ангелче стискам палци всичко да мине леко и да е наред! 🙏🏻

# 183
Духче, честито. Прекрасна новина. Да ви е жив и здрав. В крайна сметка със секцио ли? Как се чувстваш?

# 184
Благодаря много.
Ангелче, да, наложи се секцио,. защото от три седмици не променяше обиколката на главата и коремчето.
Добре съм. Боли ме малко но се търпи.. предполагам все по-добре ще става.

# 185
Супер си. Видя ли, само дето се страхуваше толкова много. Целувки и скоро да се гушкате.
Stuck Out Tongue Winking Eye целувки от Ковид + Grinning луда работа

# 186
Оххх, обзе ме паника..... В понеделник ми предстои планово секцио и мойто кръвно беше толкова ниско на последния преглед миналата седмица. Но лекаря не ми спомена за пълна упойка.
Честита рожба, Дух! Да е здраво и бързо възстановяване!
Цитат на: Bettelink=topic=1265447.msg41694329#msg41694329 date=1604672524
Момичета,определиха ми дата за секцио,а днес бях при анестезиолог за тестуване.Според него кръвното ми е много ниско за спинална анестезия /измери ми го 95/60 и беше категоричен.Не ми се иска да раждам с пълна упойка.Има ли някоя от вас с ниско кръвно и родила със спинална упойка?

# 187
Честито бебче, Дух! ☺️Да е жив и здрав, а ти да се възстановяваш бързо и да си се гушкате скоро!
Rainbowww,  радвам се за добрите новини и при теб и че нещата са започнали да се случват постепенно😊
Аз днес също бях на преглед, 1 ден преди термин, все още имам само стяганията от Бракстън Хикс к-иите, но си имам и 2см разкритие, което мн ме зарадва, явно и при мен нещата започват да се случват лека полека🎉☺️
Успех на всички, които също тръпнат в очакване! Много сила за момичетата със скапания вирус, нека мине възможно най-леко и да погледнем позитивната страна, че вече сме 9ти месец, бебенцата са изгледани и готови и могат да се появят живи и здрави по един или друг начин, а ние да се лекуваме! Не ми се мисли какво би било корона в 6ти месец например😐

# 188
Дух да ти честитя и тук, да е жив и здрав Божидар и да расте голям и силен.

Аз винаги съм била със много ниско кръвно, не са ми казвали нищо във връзка със спиналната, първото ми секцио беше със спинална, нямала съм проблеми.

# 189
Дух, честит син! Да е жив и здрав!
Леле, то не остана. Аз май ще съм последната родила от ноемврийската тема!
Имам назначена датата за секцио, но е след 20 ноември.
Аз също съм с ниско кръвно и секциото ми беше със спинална упойка. Изобщо не е коментирано за пълна.

# 190
Дух, честито и тук, да сте здравички с пухчето.
m-angel, дано мине бързо и леко, изписаха ли ти лечение или просто си седиш вкъщи? Разбра ли какво трябва да се прави?
Delisardelli, много се радвам, че се включи и че всичко е наред при вас.

# 191
Веси, ще си стоя в нас 14 дена или до датата на секциото/раждането. Мъжът ми е ще е под карантина 10 дена.
Изписаха ми антибиотик, който не лекува Ковид, а е срещу бактериални инфекции, които често се появявали накрая при преболедуването. Важно е да няма усложнения.
От миналата седмица пия големи количества чай, ям мед+джинджифил+ лимон. Гледам да пия много вода. Жабуря се със сода. Вярвам, че Господ ще е с мен и че вече ми минава.

# 192
Аз от ден-два имам усещането, че нещо ми е заседнало в белия дроб , появи се и лека суха кашлица, а гърлото и носа си ги усещам вече като на настинала. Това нещо си го получавам почти всяка година и го карам на крак обикновено, но си записах час за PCR , пък да видим. Ще пробвам да разкарам кашлицата с инхалации с лайка и сода.
angelДалече съм от термин - 28-ми е, а и няма признаци да излиза. Права си, че като знае човек резултата е по-спокойно някак - поне не си в неизвестното.
Бързо оздравяване на всички, които се борят с вируси сега.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 20:46 от vessy.k

# 193
Колко време имаш до термин? Не се притеснявай. Аз съм по-спокойна вече като знам резултатът. Успех и дано ти се размине.

# 194
  • София
Момичета, днес се появиха още две бебета
Диана , 2450, 47
И
Карина , 2550, 48

Наложи се сескцио и добре че. Благодарнас съм, че съм в добри ръце. Момичетатас са супер, аз се възстановявам, за жалост даслеч от тях.

Дух, честито! Успех на другите

Общи условия

Активация на акаунт