НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 9

• 49 263
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Po3e, браво момиче. Да са ти живи и здрави, момиченцата. Като мерки са добре, нали? Предполагам няма да са в кувиоз и скоро ще ги гушнеш, или?
Бързо да се възстановяваш.
Днес много приятно ме развълнувахте с Дух. Определено имах нужда от такива прекрасни емоции.

# 196
Рози, честити да са Диана и Карина!Оздравявай бързо, за да си ги видиш по-скоро. Как си иначе - имаш ли  оплаквания, кога ще те тестват отново?

# 197
  • София
Бласгодасря! За съжаление няма да ги гушна в близките дни, защото съм в ковид отделението. Но, всяко зло за добро.
Само ще кажа, че не беше най-якото преживяване, но в моя случай добре чес не бях естествено. С две не е шега работа Simple Smile

# 198
Нека бъдат честити двете силни принцеси и майка им! 💜💜

# 199
Рози,живи и здрави да са момичетата!
Възстановявай се бързо. По-добре да сте разделени сега,от колкото да се притесняваш да не ги заразиш. После ще наваксате с гушкането. 💝💝💝

# 200
Рози, честито и от мене! Да бе не е най якото ама минава и заминава Simple Smile

# 201
Рози,да са ви честити двете принцеси!👼👼Да са ви живи и здрави и много скоро да си ги гушкаш! Бързо възстановяване и оздравяване ти пожелавам ! 😊

# 202
  • София
Рози, Дух, честити рожби! Да сте здрави и много щастливи заедно!

И на Рози и на m-angel стискам палци да изкарат леко вируса, бъдете силни, момичета Heart

# 203
Е, хайде и аз да се похваля!

И ние вече си имаме бебета от днес - Стефания (2940) и Петър (2880).

Успях да си ги гушна за 10 минути, уникално усещане, толкова са мекички и нежнички Heart

# 204
Да са живи и здрави всички нови бебчета и всички около тях ❤❤❤❤

# 205
Да са живи и здрави бебчетата ви момичета, Рози дано скоро излезе отрицателен теста и да може да идеш при тях.

# 206
Честити рожби,момичета 🤗! Да са здрави и бързо възстановяване на вас момичета! Heart

# 207
Абе, ей!!! Абе, хора!!! Давате ли си сметка, че само днес-ден 6ти от ноември, нашата малка група, нашето малко общество се сдоби с не 3,не 4,а с цели 5 човечета! Майки-героини! Прекрасен ден! Аз не просто празнувам! Ликувам! Чудесно! Честито на майките, на нас, на всички! Имах нужда от такава емоция! Благодаря! Ликувам! 💖💋💞❤️😍💖💋💞💖❤️

# 208
Ееейй днес е цял бебебум 🥳🥳🥳
Да са живи и здрави всички бебенца, а вие мами бързо да скачате от леглата и да се възстановявате! 💐🍀❤

# 209
Минавам и аз да се отчета, на 27/10 се роди и нашият син, 3500,50см. Раждането беше доста тежко, но веднага го забравих, сега се възстановявам малко по малко. Бебчо е добре, много ни е хубаво откакто сме вкъщи. Засега караме само на изцедена кърма, доста ме болят обаче зърната, учим се още да засуче добре, надявам се скоро да успеем.

Общи условия

Активация на акаунт