НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 9

• 49 272
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Добре дошли, Карина и Диана 💗, Божидар 🧡, Стефания и Петър 💜.
Честито, мами 🌸🍷
Днес ми звъннаха от Надежда да ми кажат, че на 10.11 в 10:20 ме чакат за настаняване и на 11.11 е индукцията, страх ме още повече.Малко е странно да го знаеш соста дни преди това 🧐
В понеделник искат да ходя за ковид тест,дано не излезе положителен, нямам никакви симптоми,но това не е гаранция.
Стискайте палци, момичета ! 🤗

# 211
  • Тук... някъде
Честити рожби, РоЗи, Kisela_Krastavi4ka, Pistachio. Да са здравички ❤

# 212
Честити бебоци момичета ♥️♥️♥️ Да са ви живи и здрави! Рози, дано всичко мине леко, скоро да си отрицателна и да ги гушнеш сладурите!
И аз да се похваля, имам си дата 😁 Живот и здраве, по план график, на 18.11 би трябвало да се появи принцесата. На 16ти ще си пусна изследванията + Ковид теста и ще ме приемат по документи. Много се надявам теста да е - , защото малкия ми е болен вече 15 дни, в началото беше с една неспирна хрема, а от 2 дни и с кашлица. Температура няма, обоняние мисля има (пробвам го с наакан памперс). Моят нос също е запушен и гърлото леко ми дращи... Дано е просто настинка!

# 213
Честито за всички новопоявили се бебоци!Да са много здрави и щастливи,раждат се в трудни времена което вярвам е знак,че ще са много борбени и силни хора!❤
 Бързо възстановяване на всички майки!

# 214
И тук честито и на Рози, и на Духчето И двете са ми много на сърце и много се радвам за появата на Диана, Карина и Божидар. Честити и да са Стефания и Петър! Нека са живи и здрави, смело да поемат дъх в живота, големи пакости да правят и мнооооого да ви радват! А на смелите мами - бързо възстановяване. Специално за Рози - дано тестът бързо стане отрицателен и имаш възможност да си нагушкаш двете рожбички.

Аз също съм с късен термин - 27.11. Хабер си нянам от контракции, имам явно само Бракстън хикс, които усещам като менструални болки в кръста и много ниско долу. Вчера влязох в 37 г.с. и още нямам готова чанта за болницата, ама трябва да взема да подготвя вече, че имам 20 дни до термин и нещата загрубяват. Laughing Моята следяща, която и ще ме изражда, малко като проф. Мутафчийски забрани на бебето да излиза до 15 ноември Trollface Другата седмица в сряда ще ми е първият преглед за разкритие, както и консултацията с кардиолог. Малко се вълнувам вече от наближаването на термина. А същевременно през цялата бременност мислех, че няма да изчака термин, сега почвам да си мисля, че ще е близо до термина, че и даже може да пренося.

# 215
Момичета, понеже вече не ме гледат на ехограф и т.н, плащам си тоновете да ми следят в болницата.
В понеделник ми е термина мислите ли че трябва да си платя за един преглед за разкритие ехограф и т.н.
Доста се чудя.

# 216
Момичета, понеже вече не ме гледат на ехограф и т.н, плащам си тоновете да ми следят в болницата.
В понеделник ми е термина мислите ли че трябва да си платя за един преглед за разкритие ехограф и т.н.
Доста се чудя.
Джули, аз така направих, но отидох на датата на термина. Предполагам и ти за тогава говориш. (т. е понеделник) Платих си един преглед на ехограф, за да видим пъпната връв, плацентата и т. н. И сега съм спокойна, ако и теб това ще те успокои, по-добре отиди. Пък и доколкото знам, ако не родиш до датата на термина, би трябвало да искат да те видят на ехограф. 🤔Важното е ти да се чувстваш добре, и без това си има напрежение достатъчно. 🌷

# 217
Честити нови бебета, нека бъдат много здрави и палави! 💙❤️

# 218
Честито на всички нови мамчета. Много е хубаво да имаме нови и нови попълнения в бебешките редици 💗😍. Нека са живи, здрави, румени, засмени и щастливи всички бебчета. Дано са спокойнички и лесно за гледане. На всички чакащи момента леко раждане. На болничките бързо оздравяване. И на всички бързо възстановяване и нека раждането да остане като приятен житейски момент. Кураж, късмет и много любов за всички 😉😘😘😘

# 219
Продължават да валят ноемврийчетаааа.
Вчера на 06.11.2020г се роди нашия син Георги-3360гр, 51 см. Скорпион с характер си е и това е. След 13 ч естествено раждане, 10 см разкритие и напъни, главипката му така и не слезе в канала,наложи се секцио. Толкова съм се чудила като кажат, като го видиш и всичко забравяш. Ами верно е така💙💙💙 щастието прелива 💙💙Бързо възстановяване на мамите и послушни бебчовци

# 220
  • Тук... някъде
Mamsi11, честит да е Георги! Да е здрав и силен ❤

# 221
  • София
Какъв бейби бум е бил вчера! Честито! Краставичке  и на теб!

# 222
Честити бебета! Да са ви живи и здрави и много да ви радват! ❤ Термина ми е на 18.11. Днес кръвното ми е 120/85, а по принцип най-високо до сега ми е било 115/70. Дали е нормално, имам ли повод да се притеснявам за прееклампсия?

# 223
Честити бебета! Да са ви живи и здрави и много да ви радват! ❤ Термина ми е на 18.11. Днес кръвното ми е 120/85, а по принцип най-високо до сега ми е било 115/70. Дали е нормално, имам ли повод да се притеснявам за прееклампсия?
Това едно съвсем нормално кръвно, но зависи и колко е твоето по принцип. За прееклампсия се гледат още редица други фактори. Мисля, че не трябва да се притесняваш.

# 224
Добре дошли на новите ноемврийчета! Доста силно откриваме сезона 😀
Lady , над 130/90 ако се вдига кръвното и не се смъква в продължение на няколко часа е вече притеснително. На мен така ми казаха, иначе и моето е 115/70 по начало, че и по-ниско е било, но от седмица вдигам и до 125/85. Най-добре го мери по два три пъти на ден или в часовете, когато смяташ, че го вдигаш. Ако е трайна тенденция няколко дни да вдигаш, също отиди да те видят.

Общи условия

Активация на акаунт