НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 9

• 47 359
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Момичета на 11.11 се появи Кая 🥰💗
3260, секцио след неуспешна имдукция / не издържах накрая / ,а стигнах до 10 см разкритие.. Пробвах и от двете, да има 😁
Но си заслужава и се забравя на мига 💜

# 466
Тази нощ се сбъдна една мечта.
Мартин проплака в 0:07 мин, 3750 г Heart
Не съм го виждала, освен на снимка.
Безкрайно съм щастлива и нямам търпение да го видя, макар че това май ще е чак след 3 дена.

# 467
Честити Кая, Дара, Мартин. Много здравички да бъдат ♥️
Аз също се присъединявам към мамите с високо кръвно...Отново! 😭 За съжаление моето мина 150/90 и, добре че са отоците да се сетя да го измеря. Иначе нямам главоболие или нещо друго. Така е от няколко дни или седмица, вероятно, но едва преди три дни го засякох и започнах с Допегита. Не го свалям, обаче, и предната вечер се наложи да я прекарам в болницата. Биха ми инжекция, свалих го веднага, тоновете на бебето са ок, но е спряла да расте 🙁 Сега поддържам около 130-140/80-90, пия си хапчетата, меря на 3 часа и чакам да дойде утре, да я видя и да се успокоя!
На всичкото отгоре вчера ми сервираха, че лекарят ми е в болничен и трябва да избера друг. Мисля, че направих добър избор и всичко ще е наред.

# 468
Честито на новите бебчета! ❤❤❤ Бързо възстановяване на мамите !
Слагате ли колан или стягащо бельо след секциото? Има ли шанс поне малко да прибере корема? В момента съм сеедно бременна в 5тия месец Joy Какво ще ми препоръчате да си закупя?

# 469
Тази нощ се сбъдна една мечта.
Мартин проплака в 0:07 мин, 3750 г Heart
Не съм го виждала, освен на снимка.
Безкрайно съм щастлива и нямам търпение да го видя, макар че това май ще е чак след 3 дена.
Страхотна новина! Добре дошъл в света, Мартине. Бъди жив и здрав, щастлив и честит.
Ангелче, ти как си? Защо чак след три дни

# 470
Честито на новите бебчета! ❤❤❤ Бързо възстановяване на мамите !
Слагате ли колан или стягащо бельо след секциото? Има ли шанс поне малко да прибере корема? В момента съм сеедно бременна в 5тия месец Joy Какво ще ми препоръчате да си закупя?
Многооооо бързаш с прибирането на корема. Изчакай 1-2 месеца и няма да има помен от него. Матката се е разтягала цели 9 месеца. Дай й време да се върне в първоначалния й вид.

# 471
  • Тук... някъде
Честити да са Кая и Мартин! Да растат здравички!

# 472
Добре дошли и на Кая и Мартин - още две ноемврийски мечти сбъднати Simple Smile.
angel, дано минат много бързо тези три дни, какво се случи, само ли тръгна раждането, секцио ли беше или естествено
pladi, дано всичко мине по вода утре, ще чакаме добри новини от теб. И аз се следя за оттоци, между другото, и белтъка в кръв и урина.
Аз цяла нощ си мислех за мойто бебче и неговото малко сплеснато носле. Не знам дали не сбърках като не направих още изследвания след пренатеста, но така или иначе резултата нямаше да се промени ... нямам нито една хубава снимка на личицето му и нямам търпение да дойде другата седмица и да го видя.

# 473
Веси, я се стегни. На Божката носът е супер малък и сплескан. Баща му вика "аз постоянно го забивам по нос, добре че е чип". Нищо му няма на твоето бебе и ще бъде едно будно, игриво и живо дете.

Абе, жени, как си обличате децата в това време за на вън? Вчера сложих боди с дълъг ръкав тънко, отгоре по дебело ромпърче и накрая нещо тип космонавт, ааа и едно като поет бебе дебеличко. Отгоре леко одеало и покривалото на количката. Милият всичко му е голямо, не мога да го облека...

# 474
Ангелче , честит да е Мртин , здрав и щастлив. Бързо възстановяване на теб 💐🎂💙

Духче, обличам , боди с дълъг ръкав и панталонче с чорапки или ританки , отгоре не много дебел ромпър, шапчица  и я слагам в порт бебе в количката .

# 475
Вие вече ги изкарвате навън ли?

# 476

Още от 2рия ден в който си бяхме якъщи започнах да я извеждам на терасата . Използваме последните слънчеви дни

# 477
Здравейте, и аз минавам към родилите вече мами Simple Smile Вчера с планово секцио, заради седалищно прилежание, се роди Дарина. Аз бях много изплашена, защото ми се случва за първи път, но ми казаха че секциото е минало много леко, за 25мин. Детето и аз сме добре, чакам всеки момент да ме изкарат от реанимация. Раната си боли като се движа, но не е непоносима болка. Пожелавам на всички леко раждане!

# 478

Още от 2рия ден в който си бяхме якъщи започнах да я извеждам на терасата . Използваме последните слънчеви дни
На мен ми е интересна тази тема, нас като ни изписаха имаше няколко дъждовни дни и не сме мърдали. Тук 2-3 дни е хубаво и оставям бебчо малко на отворен прозорец. Някъде бях чела, че се започва с 5мин и така всеки ден до 30 Мин и после пак по 5 Мин на терасата.
Как ги обличате и по колко време сте навън? Другата седмица трябва да ходим при педиатърката и искам да го посвикна малко.

# 479
Аз я изкарах за първи път за 15 мин, на другия ден за 30 и на третия седяхме около 1,30-2  на слънчице

Общи условия

Активация на акаунт