НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 9

• 49 205
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ааа аз видях че докато не ме накара да се мръдна си беше ок всичко, та съм спокойна 😂😂
Докторката като го видя и тя ме попита дали ме е накарала да се завъртя викам да тя вика ясно добре.

# 136
Последно спамя за днес - само да кажа, че бях на преглед - уж последен, но пак не реших как ще го вадя това бебе. Двама доктори и две акушерки ми казаха, че няма проблем за естествено, а аз още се ослушвам, надявах се да ме улеснят и да не се налага да решавам. Имам още една седмица за да заявя операция, междувременно спирам магнезия, след няколко дни спирам и фраксипарина и к'от-тако'а (лекарствата разбира се по лекарска препоръка ги спирам, не на своя глава).

# 137
Хаха, Веси, спами си и аз ще поспамя пак, защото имам въпрос.
Усещам вече втвърдявания на корема, започват от горе и така слизат до долу, но са съпроводени с ходене до 🚾. И след това пак и минават. Снощи бях така с болки даже, но след изхождане спряха. Днес само втвърдяване и после, докато чистих, пак усетих. Та сега това контракции ли са?
Дух, как си? 💞
Веси, доста хора са ти казали за нормално, може би наистина трябва сериозно да помислиш. 🍀
Рози, много се радвам, че нещата вървят в твоя полза. 🌷
Дагни, ти си пич, теб не те мисля. хихи 💕

# 138
Джулчо според мен е от разместване на апаратурата. И при мен се случи. Споко.

Ами добре съм, освен че вече много ми е досадно и нервно и ми писна. Бях се настроила за петък секцио, но може и да го отложи. Вика ме утре да мерим тонове, да го измерим него, да говорим и да решим. Искам вече да го гушна и да минава тая драма

# 139
vessy.k какво по-голямо улеснение от това да ти кажат че нямаш никакви противопоказания за естествено раждане? 🤷🏻♀👶🏼🍀

# 140
Rainbowww, аз също усещам такива стягания, съпроводени с измамно чувство за ходене до 🚾, особено вечер се чувствам като тюлен,  та мисля си, че са контракции, да.
Изпращам много позитивни мисли и емоции на всички момичета, които поради една или друга причина се нуждаят от тях!
Също като вас бях изпаднала в някаква дупка, в която всичко и всички ме дразнеха, бях се залежала, нямах желание за нищо, но от 2 седмици насам се насилвам да излизам на разходка по 3-4км всеки ден, въпреки различните болежки и усещам, че се отразява и на настроението ми. Една идея по-ок съм, само дето ме дразни, че всички възможни бебета на познати, които бяха след мен и то със седмици се народиха, а ние още чакаме...😀
И всекидневните въпроси "няма ли да се ражда вече" са ми мн любими😀😀😀 Ми ще се роди когато си реши скорпиончето, пък! 3 days left😊

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 17:55 от Vany7

# 141
Лекарката, при която трябваше да ми е секциото, е под карантина!

Мрън! Frowning1

# 142
Поплачи си Heart
Нормално е!

Момичета, чух се с АГ-то, не беше толкова страшно, колкото си мислех. В смисъл, разбрана е жената, каза че ще се чуваме всеки ден и другата седмица ще си направя още един тест и ще го мислим вече.... По-скоро се притесняваме и двете, че не съм била на преглед от две седмици вече. Бебетата си мърдат, нали, усещам си ги прекрасно, но въпреки това се чудех дали не мога да си взема доплер под наем ? Или да викна вкъщи?

Гледах някакви такива ама не знам доколко са адекватни: https://www.olx.bg/ad/fetalen-dopler-CID139-ID8lfhA.html#3f2a46cafd

Не вършат работа,имам не същия точно ,но такъв джобен, трудно се намират тоновете ,губят се и не можеш да направиш хубав запис.Не си струва.

# 143
Здравейте. Рядко пиша, но ви чета редовно. От 1 седмица за съжаление съм болна - миналата седмица имах 2 дни температура, после обърна на хрема и от 2 дни тотално се изгубиха вкус и мирис.. няма какво друго да е освен въпросния вирус според мен... говорих с Аг-то и тя каза, че при положителен тест при прием за раждане задължително родоразрешението е секцио... Исках да попитам тези от вас, които имат опит или пък от познати около вас - колко време минава от инфекцията до отрицателен тест? Терминът ми е 26 ноември и искрено се моля до тогава организмът да се е изчистил и да мога да родя естествено.. Надявам се всички да сте здрави и тези “неприятни” времена, в които ни е писано да прегърнем дечицата ни да се превърнат в най-приятните в живота ни ☺

# 144
Здравейте момичета,  днес вече и моето нетърпение мина Simple Smile
Роди се още едно бебе Матей в групата, 3400 гр. 52 см в 9.10 часа сутринта.
Ще ви разкажа и малко за раждането.
В Понеделник на тонове се разбрахме с АГ за 05.11 сутринта да пуснем окситоцинче, защото втора седмица си ходех с 3 см.разкритие, с контракции, но нерегулярни + моето нетърпение й казах да действаме. Но сутринта към 5 часа, започнах да усещам хубавки  контракции. Започнах да ги засичам, бяха точно през 10 мин, след час взеха да стават на 7-8 мин и те така.  В 7.30 в родилно,  от там бърз тест, тонове и при преглед съм 8 см разкритие. Всички се втурнаха, имаше жена на операционната и я оставиха да чака И така бебо се роди. А по големия екшън беше за мама след това. С разни вливания плацентата не искаше да се отлепи. Тъкмо мислеха да ме упояват за да я вадят, един от докторите така хубаво взе да ми ръчка корема, че тя се отлепи. Последва шев и кройка 5-6 външни. Но след час се установява, че част от плацентата не е излязла. Последва пълна упойка и кюртаж,  А сега системки и инжекции в задника за да контрахира матката .
Важното е че бебо вече си е до мен Simple Smile надявам се да няма вече проблеми.
Пожелавам успех на неродилите все още!
И да вметна, че първото раждане ми беше много го лесно от това - второ.  Така че мамите ,на които им е за първи път да не се притесняват, че като е първо ще бъде много дълго , болезнено или трудно.
Успех момичета Simple Smile

# 145
  • София
Здравейте, пак отдавна не съм писала, но и аз съм в отбора на чакащите. Вече не работя и се въргалям из къщи и довършвам пазара. Наближават ни рожденните дни на всички в къщи и баш на тоя на каката, май ще съм в болницата. Затова гледам от сега да приготвя подаръци и всичко. И при мен се появяват тия тъмните дни дето се сдухвам, не знам дали е от чакането или от хормоните... Хем ме е страх, хем искам да се ражда вече Heart Eyes

Честито на всички новопоявили се малки човечета Heart
Стискам палци на болните, да ви минава и вируса и стреса 🤞

# 146
Още едно бебенце 💞 Нека е здрав и щастлив, а мама бързо да се възстановява! 🌷
Сил, за кога ти беше терминът?

# 147
Sil_12, Матейй!!! Добре дошъл сред нас като един истински,, божи дар,,! Нека Господ те закриля и напътства!Да си палав и игрив, безкрайно щастлив! Sil, след моите 2 раждания, очаквах третото буквално да изпадне по пътя,а ме измъчи доста повече. Нямам представа защо така се получи, но и Чачева ме предупреди, че третото е винаги на чомпек на предните... Може и при теб така да се е получило 🤔 Най-важното е, че са хванали, че има останала плацента овреме, защото си е голяма беля! Сега почивай, бързо се възстановявай и се радвай на дечицата си! 💋💞💖❤️

# 148
Още едно бебенце 💞 Нека е здрав и щастлив, а мама бързо да се възстановява! 🌷
Сил, за кога ти беше терминът?
За 16.11 ми беше термина. Първото раждане беше 12 дни преди термин. И като казват че често 2 раждане е по рано,та се бях пренадала Simple Smile , но и сега пак 12 дни преди термин Simple Smile
Gerta това беше и моята идея, че всяко раждане е различно,  без значение първо, второ, трето..Simple Smile така че да не се плашат първескините Stuck Out Tongue Winking Eye

# 149
Честит да е Матей! Sil_12, нека бъде много, много здрав, а на теб ти пожелавам бързо възстановяване, особено след този екшън, който си преживяла!
Има едни ампули за отлепване на плацентата, но доколкото знам са ги спрели от производство. Sad Иначе, само при нормално раждане ли е възможно да не се отлепи плацентата, т.е при секцио предполагам, че те правят нещо при самата операция, което да предотврати да се случи подобно нещо?

Общи условия

Активация на акаунт