💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 499
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 110
От втора тема ,една потребителка беше пуснала горе-долу по кое време участниците са активирали Инстарграма си
Скрит текст:
След Ивана са Николай и Симона ,ама в какъв ред не се знае,следва Влади ,Вайс,Ваня,Любо.Тодор и той е някъде там.За останалите нищо не пишеше
Скрит текст:
Тодор има публикации още през юли, след това има в началото на август, преди Алекс и Ивана .. ама още е в играта Grinning
Чудомир, Боби и Йоанна (тримата на един ден) също имат публикации и са преди Ваня, Вайс, които също са публикували в един и същ ден, а Любо е след няколко..
Милен няма нищо в този период. Джери и Лазаринов имат чак през септември..
Скрит текст:
И какво излиза -Милен и Катя на финал Sweat Smile

# 1 111
  • Варна/Лондон
Аз чак сега вденах, че и на Лазаринов името е Николай, че бая се чудех колко много от тук пишещите не надяват Ники Гладното да е следващият отпаднал. 😁
Ако имате предвид Лазаринката, с вас съм, кой по напред Симона иои той, няма значение, но да пътуват в правилната посока навън. 😁

# 1 112
Скрит текст:
И какво излиза -Милен и Катя на финал Sweat Smile
Скрит текст:
хаха, еее Grinning
Забравих, че Катя има публикация в края на август.. Просто може да е изчакала известно време, или да не и е било до инстаграм Grinning
Другото, което е - на Чудо, Боби, Йоанна, Вайс, Ваня, Любо публикациите са в периода, когато уж е приключвало предаването.. Ако не се лъжа трябва да е свършило към 23-24 август или няколко дни след, така че може и част от тези да са на финала + може би Милен

# 1 113
  • Испания
Явно се смята за неотразима, но краката ѝ са потресаващи.

Тодор е продължил да се обяснява в стори. Винаги е признавал, когато са го били /Милен на понтона/. Винаги е казвал, че Чудомир е много силен. Но това продукцията не била го излъчила и искала да го представи в лоша светлина.

# 1 114
Тодор не го разбирам един път поздравява Боби , в другия момент плюе по него.

Тодоресте не е човек на честта, колкото и да се опитва да го вменява на драгия зрител. Прави се, че поздравява, защото го гледа, а зад гърба му вече е на друга вълна. Още Йо го разкритикува - чака камерата да се дръпне и става друг, т.е. - себе си.
Посмях се на клипчето, където Близнака му нашока рЕпата. За съжаление от много години нямам контакт с братята, иначе щях лично да го поздравя Smile

# 1 115
  • London
А защо решихте, че някой излиза и Бам веднага се лепва на инстаграм. За мен кой кога е активирал нищо не значи.....

Краката са й Ок.... Мен на изражение, гримаси и говор ми е неприятна. Банския ми харесва иначе, няма очевидно финансови проблеми към 400 лева щом дава за бански. Тате носи...

# 1 116
Отзад дали е "на прашка"?

# 1 117
  • Варна
И аз точно това си мисля – ако действително от продукцията манипулират развоя на шоуто, както често се спекулира тук, в темата, то няма логика да позволят евентуално Катя да отпадне, поне не и на този етап. Затова смятам, че срещу Ваня ще се изправи или Ники, или Симона (по-вероятно втората ще е).

Не мисля, че сестрите са необходими все още на продукцията. Много малко остана до финала и вече трябва да се изхвърли боклука. Така че като си им дойде реда на сестрите ще си изхвърчат на общо основание.
Чааааак пък да са боклук сестрите! . Йоана се справя доста добре в игрите, това че е малко по емоционална не я прави боклук.
И тук има хора които пушат или пият, някои и двете, а в игрите Екатерина не е от най лошите играчи. А аз лично даже я харесвам.
Не знам кои са и колко са хората които не са боклуци, но надали би станало предаване само от тях.

# 1 118
  • Испания
Отзад дали е "на прашка"?

Авторката не е разкрила. Пък и не е нужно. Малко ли я гледаме два месеца!

# 1 119
Някои хора от метафори не разбират явно. То бива вълнения бива, ама чак пък толкова....

# 1 120
  • Испания
Някои хора от метафори не разбират явно. То бива вълнения бива, ама чак пък толкова....

+1  Имам чувството, че напоследък ни налазиха близки и далечни на участниците. Но пък не е необходимо да са контра на всяко написано тук мнение.

# 1 121
  • Варна
Не разбират от метафора някои хора след като я няма, а е измислена в последствие.
Върни се и си виж собствените действия и реакции относно това предаване, кой колко се вълнува  и е психиран тогава ще ти стане ясно.

# 1 122
На мен Джери в тяло не ми хареса толкова идва ми грубичка.Сюзън беше най добре.

# 1 123
На мен Джери в тяло не ми хареса толкова идва ми грубичка.Сюзън беше най добре.
Сюзън? ! Дето нямаше грам женствена фигура и никакви форми. .. те мъжете имат по-големи гърди от нея. А в лице приличаше на умряла мишка

# 1 124
Чак пък психиран.... Това е нелепо.
Това е форум и всеки може да сподели мнение, собствено и различно.
Не е нужно да се пращат хора в ъгъла за наказание, щото са написали нещо дето не ни изнася.
А участниците трябва да са наясно, че щом участват в такива формати стават публични личности, поне за определено време.
Така че, ще си понасят и осанна и разпни го. Близките и приятелите им също.

Общи условия

Активация на акаунт