💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 484
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 095
Абе, тия с състезатели, защо така брутално трият коментари в инстаграма? Само суперлативите оставят.
Иначе в сторитата много от тях казват, че от формата им изграждат лоши образи и въобще няма нищо обективно. Предполагам и това е причината, ние като зрители, да не разбираме, защо номинират един, който ни се струва по-подходящ.

# 1 096
Предаването уж не е Биг Брадър, но виждаме кои са продуценти и на какво залагат. Такива драми със сестрите не би трябвало да намират място в предаване от подобен тип, поне не и в буквално всеки един епизод. Както явно е имало глупости в първи сезон, така ще има и сега.
Победител според мен трябва да е комплексен играч, който не залага само на уменията си в пъзелите или във физическата част. Трябва да може всичко. Катя е ок само в пъзелите; Тошко, Вайс, Влади, Чудомир, може би и Боби - във физическата част. Симона има тук-там някакви добри моменти, но е много далеч от комплексен играч. Ники ме кефи, но не е силен играч, не се откроява в нищо почти. Лазаринката е meh, дори бих казала, че спада към по-слабите. Джери ми е so-so - има моменти, в които се откроява, има и моменти, в които бързичко се дъни. Нe е посредствена, не е и wow. Ваня и Йоанна са по-добри от нея във всяко едно отношение. Любо хич не мога да го разбера - уж го считам за силен играч, но ми е прикрит и безхарактерен. Та комплексни остават Ваня, Йоанна и Милен, като за мен Милен така и не успя да блесне съвсем, може би не е толкова добър, за какъвто го мислех, но поне е някакъв готин.
Много искам Ваня да победи и стискам палци така да стане - не е перфектна, има си недостатъци и дразнещи качества, но продължавам да я харесвам въпреки тях. Но...предричам Джери, Любо и Милен на финал, като един от тримата ми се струва, че ще е победител.

# 1 097
  • London
Ами то зависи от идващите битки, може човек както се казва цял сезон да е бил добре и накрая, ако не се справи във важни битки пак да си тръгне. Такива са правилата, иначе щеше да се избере победител на база цялостно представяне, няма как.... ето факта, че тези Ловците от най-добро племе са свършили разделени говори, че една битка може да реши целия сезон, без значение, че ти си бил на върха преди това.

# 1 098
Още от миналия сезон си взех поуката, да не очаквам справедлив финал, а нещо, от което ще ми остане гадно чувство. Затова няма да се учудя, ако някоя от противните сестри спечели (ето, че на хобита вече му се гради образ на голям състезател и победител, нищо, че една торба в кош не може да вкара). Справедливо би било Боби, Любо и Милен да стигнат до финал. Бих се радвала да видя и Джери там - една девойка за разкош. Няма да се зарадвам, но няма да се учудя и Ваня да стигне до финал. Въпреки че не я харесвам и въпреки, че ако продължават да я номинират така, все някъде по пътя ще окапе.

# 1 099
vlid0, благодаря!
Виж го ти, бияч, сега се напъва да оправи имиджа, но не му се получава 🥱

# 1 100
В момента стискам палци на Чудомир, Милен, Борислав и Йоанна. Последната, ако не я бяха вкарали заедно със сестра ѝ в този цирк, щеше да се хареса, предполагам, на много повече зрители.

Ваня ми харесва в игрите, но с този неин постоянен копнеж да изпъкне дразни. Вчера не знам доколко нарочно захапа Джерито, като каза на Тошко, че ако бил спечелил капитанската и бил избрал парите вместо предимство, щял да постъпи по-мъжки, но никой от племето нямало да му се зарадва. Звучеше ми малко като "казвам ти дъще, сещай се снахо". Joy

Джерито никакъв разкош не ми е на мен, точно обратното. Когато и да отпадне, все ще е късно, защото нито е интересна, нито впечатлява с нещо повече от груба физическа сила. На последната териториална битка Ивана и Йоанна нямаха сили да стигнат коша, а тя запращаше торбичките няколко метра отгоре.

# 1 101
Абе, тия с състезатели, защо така брутално трият коментари в инстаграма? Само суперлативите оставят.
Иначе в сторитата много от тях казват, че от формата им изграждат лоши образи и въобще няма нищо обективно. Предполагам и това е причината, ние като зрители, да не разбираме, защо номинират един, който ни се струва по-подходящ.
Ами има и друга гледна точка - човек си мисли, че е много добър, умен, готин, силен игрч, а като се погледне отстрани и вижда, че не изглежда точно така, както си мисли и после продукцията му е виновна. Каквито и монтажи и неизлъчени кадри да има, излъчените  думи и действия са факт, който няма как да се отрече. И също така е вярно, че за определени участници изобщо не е необходимо продукцията да се старае да ги представи в лоша светлина, защото те и сами се справят чудесно Grinning

# 1 102
  • London
То има ли изобщо човек на тая Земя със ясна самооценка? Кой ще каже ''Абе много съм задръстен''. Ами няма такъв.

# 1 103
Обаче мъжете в племето на Рибарите са адски търпеливи и благоразположени към двете кукувици. Не знам, натягат ли се нещо, кво ли? Как пък един не им се издразни на глупостите, даже Ники млъкна. Йоана реве и точи сополи, мъжагите седят и едва ли не ще ревнат с нея още малко. Бе, яяаа!

# 1 104
  • London
Сега гледам вчерашната битка. Тодор обаче наистина е глупав, защо играе бос? Ми то се хлъзгат стъпалата бе мен.... обуй обувки с гумата съпротивлението е по-голямо и по-трудно ще паднеш.

Катя много лошо представяне на тръбата.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:57 от La Catrala

# 1 105
Боби оставя може би грешното впечатление у мен, че харесва Йоанна. Например, игра в басейна в началото - отдавах го на желанието му да дразни Ваня. В някаква църква се беше надвесил над нея да гледа някаква стара книга, но май физическият контакт с нея му харесваше повече от книгата. Проявява загриженост към нея. А те двамата са ми толкова различни и изобщо не мога да си ги представя като двойка.

# 1 106
  • London
Хихи сега го загледах Боби кавалер го раздава с малката, но може да е проста братска загриженост.

Абе тази Джери се изложи здраво на играта не е ли редно нея да номинират?

# 1 107
Вчера ми стана жал за Ваня..явно е свикнала да е все номинирана.
За мен Джерито е по слаба от нея примерно.
Тодор не го разбирам един път поздравява Боби , в другия момент плюе по него.
Влади много ме разочарова но пък е жандармерист , а аз имам слабост към тях и ще му простя😁😁.

# 1 108
В профила си, Любо обяснява че са номинирали Ваня, за да не останат 3 мъже.

# 1 109
От втора тема ,една потребителка беше пуснала горе-долу по кое време участниците са активирали Инстарграма си
Скрит текст:
След Ивана са Николай и Симона ,ама в какъв ред не се знае,следва Влади ,Вайс,Ваня,Любо.Тодор и той е някъде там.За останалите нищо не пишеше
Скрит текст:
Тодор има публикации още през юли, след това има в началото на август, преди Алекс и Ивана .. ама още е в играта Grinning
Чудомир, Боби и Йоанна (тримата на един ден) също имат публикации и са преди Ваня, Вайс, които също са публикували в един и същ ден, а Любо е след няколко..
Милен няма нищо в този период. Джери и Лазаринов имат чак през септември..

Общи условия

Активация на акаунт