💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 369
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 080
Скрит текст:
Явно Симона или Катя ще си ходи тази седмица..
Още не сме видели тази игра, което означава,че Ники няма да е номиниран.

Благодаря! Успокоих се. Smiley

# 1 081
Ами ако изправят Ваня и Катя една срещу друга на елиминации, дали няма от продукцията да ударят едно рамо на Катя, че да продължат сестринските драми? Не вярвам, ама знае ли се...

# 1 082
От промото се видя, че нещо са се скарали. Та може и да отпадне вече. Свърши си задачата да набере рейтинг.
А напоследък не се представя и толкова добре в игрите.

# 1 083
  • Sofia
И аз точно това си мисля – ако действително от продукцията манипулират развоя на шоуто, както често се спекулира тук, в темата, то няма логика да позволят евентуално Катя да отпадне, поне не и на този етап. Затова смятам, че срещу Ваня ще се изправи или Ники, или Симона (по-вероятно втората ще е). Това са си мои предположения, нямат общо със спойлери – да не си мисли някой, че издавам нещо. Grinning Макар че, според спойлерите до момента, излиза, че отпадналият участник тази вечер е почти ясен: или е X, или – Y; като X и Y са конкретни играчи. Grinning

# 1 084
Тодор като боец в началото ми беше симпатичен. Игнорирах личния му живот, но...  Той много прост се оказа.
Е няма как да продължавам да симпатизирам на такива хора.
Какъв е личният му живот, не съм гледала отначало предаването?

Това излиза на първо търсене в нета за героя Тодоресте:

https://www.flagman.bg/article/114968
https://www.flagman.bg/article/223014
https://www.youtube.com/watch?v=QZ9w8OJhtxw

https://www.youtube.com/watch?v=7I9XMDjJe3o - малко шампионски подвизи (ММА битка, съдържа насилие)

# 1 085
"Маскирани спецполицаи издебнаха Желязков преди тренировка и го заловиха в района на зала „Младост”. Тогава здравият мъж оказа яростна съпротива на ченгетата и дори е ударил част от тях. Униформените се принудили да го усмиряват с електрошок. След случая хитрецът обвини полицаите, че едва ли не са го пребили без причина и му попречили да се яви на предстоящо състезание. Обяснил пред разследващите, че помислил спецчастите за бандити, защото имали маски на лицата, разкри източник на Флагман.бг."

Нямам думи. Как е възможно продукцията да допусне участие на такъв човек в предаването си? Толкова ли са отчаяни за рейтинг?

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:10 от Lucky 7

# 1 086
  • Sofia
Тошко - наш'та мутра! Нищо ново под слънцето за нашите географски ширини..

# 1 087
  • Варна
Окс.

Иначе не съм съгласен, че Йоанна е най-силната жена участник. За мен е в топ 3, но най-добрата до тук е Ваня и то на дистанция пред останалите. Говоря комплексно. Всеки има силни и слаби страни, няма и непобедими хора. За това е хубаво да се гледа реално и на база всички игри играни до тук. Някой като изригне в дадена игра и изведнъж става най-добрия и се забравят предишните му несполуки.
Ваня, Йоанна и Джери определено се открояват като комплексност. Катя е малко след тях, просто чисто физически е много по-слаба. Но като се добавят и Симона, че дори и Ивана, то бих казал един много силен женски каст този сезон откъм чисто състезателен елемент.

Ваня все пак е каскадьор нали? Логично да има подготовка далеч по-добра от някаква студентка дето сигурно спортува веднъж в месеца на някоя поляна.  Та аз адмирирам хора, които не са професионални спортисти и се справят завидно добре. По-добре в доста случаи от някоя бойци и не знам какви атлети навън като Тошко нервното, което сигурно навън зоби разни анаболи да си скрива дефицитите.
Йоанна тренира фехтовка. Това обяснява подвижността и в игрите. Не знам защо не се споменава никъде този факт.

# 1 088
  • Варна
Мъжете жътвари са пълни смешници. Вайс не искал да е първи, за да видел играта. Сякаш другите не искат. Страх ги е да отидат на елиминации. Пожелавам им тази вечер отново да загубят.

# 1 089
И аз точно това си мисля – ако действително от продукцията манипулират развоя на шоуто, както често се спекулира тук, в темата, то няма логика да позволят евентуално Катя да отпадне, поне не и на този етап. Затова смятам, че срещу Ваня ще се изправи или Ники, или Симона (по-вероятно втората ще е).

Не мисля, че сестрите са необходими все още на продукцията. Много малко остана до финала и вече трябва да се изхвърли боклука. Така че като си им дойде реда на сестрите ще си изхвърчат на общо основание.

# 1 090
От втора тема ,една потребителка беше пуснала горе-долу по кое време участниците са активирали Инстарграма си
Скрит текст:
След Ивана са Николай и Симона ,ама в какъв ред не се знае,следва Влади ,Вайс,Ваня,Любо.Тодор и той е някъде там.За останалите нищо не пишеше

# 1 091
Ролята на сестрите се изчерпа и за най-търпеливите; Време е Катя да изчезва; Следващите за  мен са Симона, Лазаринов и Ученичката;
Тодор и Вайс в нито един момент от предаването не ми станаха симпатични, надявам се да не спечели някой от тях;
Чудомир, Борислав и Милен в нова светлина ги виждам-хубава;
Ще ми се Йоана и Ваня да  продължат напред;
Ники ме забавлява и нека си стои;
Жандармериста и Любо са ми тотално безразлични. Такъв ми беше  и Добата ... да не вземе някой от тях да гушне чека!?
И.. да кажа за Тодор.... ми нема такова същество;Той държи въжето ,когато дърпат с Чудомир, но нищо ...на него е позволено; На играта с Боби носи по две, реди по две-за тъпи ли мисли останалите?! Нали е мъж с чест и  боец?! Хитра селско - мутренска работа;

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 13:34 от Наоми

# 1 092
  • London
Добре е чека да го гушне спечелилия най-много индивидуални битки. Продължавам да смятам, че това не е Биг Брадър и характера и това кой ни е симпатичен по физиономия не следва да има особено значение. Дано реши арената,  а не някакви други фактори.....

# 1 093
Подозирам че някоя от тези ужасни същества сестрите ще спечели. И на финал те двете с мишката джери.....

# 1 094
Подозирам че някоя от тези ужасни същества сестрите ще спечели. И на финал те двете с мишката джери.....
Не така бре! Добре са за шоуто през сезона, но не и за финала!

Общи условия

Активация на акаунт