💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 559
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 200
Мога да си представя колко неловко и неудобно се чувства Йоанна заради Катя. Sad

# 1 201
  • Испания
Изобщо не вярвам на Йоанна. И двете са отрови.

# 1 202
нали беше голямата любов между двете сестри с великото почти лесбийско гушкане? Аз ви казах още в началото, че това нещо не е нормално и здравословно и сега си пролича всичко, а вие викахте "ем не може ли да се обичат две сестри?" Grinning Тия двете се мразят в червата

# 1 203
  • Испания
Хубава игра са си измислили.

# 1 204
Grinning хахах
много са яки :Д

# 1 205
Кога Боби стана най-близкия човек на Йоанна? Само мен ли ме подразни днес с непрекъснатото си мрънкане?

# 1 206
  • Испания
Кога Боби стана най-близкия човек на Йоанна? Само мен ли ме подразни днес с непрекъснатото си мрънкане?

Тя от самото начало подсмърча по него. Затова и беснееше срещу Симона.

Показаха Симона в играта.

# 1 207
  • Берлин
Изобщо не вярвам на Йоанна. И двете са отрови.
Абсолютно съм съгласна. Йоана обаче е лустросала отровата под маска на почтеност и ролята на ревливата беззащитна жертва. Точно заради това ми е много по-противна от Катя

# 1 208
Еми Йоанна на кастинга да не беше казвала, че и е сестра.. Сега можеше да е доста харесвана.

На сто процента. И Йоанна и Вайс много загубиха от това, че не влязоха сами.
А ние пък колко загубихме от тия циркове....не е истина

# 1 209
  • София
Боби омая и три ловкини там, Йо, Мони и Ваня.
А иначе и двете ме натоварват. Писна ми от драмите им. Но я разбирам Йоанна. Седнали да вечерят и Катя пак намери нещо да се заяде и клъвне, в случая Боби. За какво го прави? 5 минути спокойно не може да седи.

# 1 210
  • София
Рибарите екс-ловци са ми много сладки без Тодор и Ваня - тези 'алфа' супресори Grinning Grinning Grinning

# 1 211
  • Берлин
Такава й е ролята на Катя

# 1 212
# 1 213
Състезанието и коментарите на Боби само ставаха за гледане, останалите 12-13мин пълнеж със сестринските неволи. Дано още в петък Ваня спаси зрителите от още една седмица с двете сестрички.

# 1 214
Какво каза Йоана, че Катя зависела от нея и от майка им? Нещо не разбрах точно смисъла на тези думи.

Общи условия

Активация на акаунт