💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 363
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 215
Дали изобщо ще видим Жътварите днес, преди играта? Гледам, че след рекламите пак Рибарите ще гледаме.
Ама иначе, Жътварите били любимците на Тупарев Grinning

# 1 216
  • Варна/Лондон
Не че ме вълнуват сестрите, но по поведението на Катя си мисля, че малко завижда за постиженията на сестра си, и използва всеки удобен случай да я под цени и иронозира. А може и техните да са й давали за пример сестрай, от рода на: '' Виж Йоана как учи, как слуша, пък ти само цигари и пиене '', както Катя сама каза.

# 1 217
  • София
Сега пък ново двайсет. Йоанна каза, че има автоимунно заболяване заради Катя.

# 1 218
А дали Симона няма да се откаже от участието си след тази игра. Не изглежда добре на снимката. Така и аз доволна и Уикипедия е права.

# 1 219
  • София
Йоанна имала автоимунно заболяване заради Катя?! :о

# 1 220
Понеже не съм запозната с автоимунните заболявания, прочетох информация в Уикипедия, та Катя как може да е виновна, че сестра и има такова заболяване ?

# 1 221
  • Варна
защо се скараха днес двете сестри, че не успях да разбера

# 1 222
Какво каза Йоана, че Катя зависела от нея и от майка им? Нещо не разбрах точно смисъла на тези думи.
Според мен родителите все още и помагат финансово на Екатерина.
Спекулирам,но мисля, че това искаше да каже Йо.

# 1 223
  • Испания
Йоанна до разпадането на ловците: "Аз имам само едно племе - сестра ми".
Сега: "Нямам нищо общо с теб".

И как ще кажете да ѝ вярвам? Все ми е тая. Да ги махат и двете!

# 1 224
А дали Симона няма да се откаже от участието си след тази игра. Не изглежда добре на снимката. Така и аз доволна и Уикипедия е права.
Вече не го пише в Уикипедия :d

# 1 225
защо се скараха днес двете сестри, че не успях да разбера
Ми щото Екатерина няма елементарно отношение към хората в играта и се нацупи на масата

# 1 226
Йоанна: "Аз съм на 22год. с автоимунно заболяване заради нея. със смелост мога да го заявя!  Това ли чух??!!

# 1 227
Колкото и странно да звучи, напълно е възможно автоимунно на база на психически тормоз. А това, че Катя зависи от майка си и сестра си най-вероятно означава, че не е поела отговорност за себе си и изкараните пари отиват за цигари, пиене ... и тия три неща. А хляб, жилище, режийни - тя не се вълнува от такива подробности.

# 1 228
Николай бърка с пръсти в общата салата ?! Под всякаква култура и критика е това !!!

# 1 229
И Милен диагностицира Катя.

Общи условия

Активация на акаунт