💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 556
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 350
  • IT
Симона за това е неприятна, не на база физика, а самата и същност е гадна, дребна душица.
Онези двете са и двете куку, но предпочитам тях отколкото Симона и Тодор, на който този път му беше виновно слънцето

# 1 351
  • Варна/Лондон
Симона се разрева, защото не очакваше от Тодор да я номинират. Толкова да му близа зад*ка, пък той пет пари не дава за никой. От предателството му реве, ама сама си е виновна.

# 1 352
  • София
Отдавна си бях пожелал дуел между Ваня и Симона и да си оправят сметките. Сега е малко неприятно предвид факта, че е болна, но Ваня няма вина за това. Дано стане хуба и оспорван дуел утре, вярвам в което, защото Симона е силов състезател, мрази и в червата Ваня и няма да се даде лесно.
Успех Ванче, сигурен съм,
Скрит текст:
че бие след като четох тук за уикипедията, така че съм по-спокоен.

# 1 353
Жътварите са големи нещастници. Ако трябваше да номинират някого - беше Тодор. Той шмекерува, пропусна предимството на капитанската битка, не издържа на другите предизвикателства. Тодор направо ги е зомбирал- че е силен, а вероятно и арогантността ги плаши. Да не би да се върне и да им вгорчи живота. Само като си отвори устата е обида за интелекта ми. Никой от жътварите не заслужава да спечели, защото пожалиха Тодор, за да жертват жена- вероятно Симона. Тъжна българска действителност. Страхливци!

# 1 354
  • София
Същите бяха миналата година Славяните, мъжете им визирам.
СлучЕйност? Не мисля... Не само по жълтия екип си приличат...

# 1 355
Симона да не си пада по Тодор!?
Джери и тя реве и драматизира винаги ми е било интересно как твърдиш , че харесваш някой, допада ти и накрая го номинираш.
Катя и тя го играе голямата работа бързо забрави как седмици наред висяха на реката.
Оригиналните рибари ме дразнят повече от жътварите, ако не бяха ловците дълго щяха да хрупам джанки.

# 1 356
  • София
По отношение на лицемерието, рибарите не са по-назад. Всички оплюваха Катя, даже етюди играха, а след това я поздравяваха, даже във въздуха я хвърляха. Хайде моля да не обвиняваме само жътварите в лицемерие
Не жътварите, а Ваня! Не вярвам, че беше искрена!
Чети нагоре - под думата лицемерие са изредени всички жътвари.
Явно не те разбирам... хич даже...

# 1 357
Дано погледаме малко многоетапни щафетни комплексни игри следващата седмица.Ако може и с плуване Simple Smile

# 1 358
 Голяма простотия - Симона тотално удари дъното. Поне от Ваня го очакваше, а на Табуретката, който за пореден път изпростя му извади и достоен аргумент, че искал да спасява племето. Не знам вече! Жал ми е за Ваня, ама вкара малко повече драматизъм след играта.

# 1 359
  • Sofia
Е тези хитри жътварчетата, как намазаха ските на Симонка, то рев, то сополи, то чудо.. И всичко покрито с уж добри намерения.
Не жътвари, а жалкари!

# 1 360
Джери е лапешки г..з , на приливи и отливи ...

Иначе пък не мога да разбера защо толкова се възмущавате , че номинират Симона с този аргумент ... и аз съм на мнение , че по принцип в живота е важно да си истински и директен , трябва да бъдем и поне малко тактични . Симона се раздава много в игрите , но друг е въпроса какви са и възможностите . Не ги защитавам , но наистина не им е лесно . Рибарите са топ , откакто са там ловците ... иначе още нямаше да са видели резиденцията . Любимци ми са , но без двете змии ... даже Йоана без Катя не ме дразни ... Не ми харесва злобата на Катя , и тя не е от сега . Когато отпадна Ивайло , толкова гадно се подигра ... грозно , много грозно ... а аз дори не харесвах Ивайло ... протно реакцията и е ужасна ...

# 1 361
Силно се надявам Ваня да опука Симона утре. Но при всички следващи съвети на Жътварите Ваня ще е номинирана. И тогава ще се надявам Ваня да прати у дома няколко човека.

# 1 362
  • София
Джери е лапешки г..з , на приливи и отливи ...

Иначе пък не мога да разбера защо толкова се възмущавате , че номинират Симона с този аргумент ... и аз съм на мнение , че по принцип в живота е важно да си истински и директен , трябва да бъдем и поне малко тактични . Симона се раздава много в игрите , но друг е въпроса какви са и възможностите . Не ги защитавам , но наистина не им е лесно . Рибарите са топ , откакто са там ловците ... иначе още нямаше да са видели резиденцията . Любимци ми са , но без двете змии ... даже Йоана без Катя не ме дразни ... Не ми харесва злобата на Катя , и тя не е от сега . Когато отпадна Ивайло , толкова гадно се подигра ... грозно , много грозно ... а аз дори не харесвах Ивайло ... протно реакцията и е ужасна ...
Относно Симона: за мен лично е много по-достойно да кажеш, че е най-слабият играч, което е самата истина, имайки предвид и че я избраха последна от всички. А не да обясняваш, че е “силен играч”, ама щото е болна - да им има тактичността 😆

# 1 363
  • София
Аз не разбирам защо е този тормоз над Ваня! Защо всички до един я жертват всеки път? Уж да им се запази племето... Не съзнават ли, че по-голямо признание за нейната значимост няма!

# 1 364
  • София
А грошовете сигурно ще играят голяма роля в последната фаза на играта, когато остане само едно племе? Щом и сега не си споменават, сигурно се пазят за тогава. Това автоматично прави играчите стигнали с най-много жълтици до финалното племе фаворити, ако да речем с тях ще могат да си купуват имунитет (примерно). Ама то тогава има игри за директно продължаване и последния отпада и така се отсява по пътя към финала. Та се чудя какво са им измислили този сезон...

Общи условия

Активация на акаунт