💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 691
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 180
Последният епизод беше подигравка със зрителите. За мен лудото Кате е било с обиколка Сашето. На продуцентите им се е видяло скучно и тривиално и са презаснели отделни моменти. Монтажа беше отвратителен, личеше си ясно как да кърпали. И двамата участници гледаха като отровени в края на епизода, а неадекватното поведение на Катя си обяснявам вид протест срещу "нагласянето" на играта.

# 181
  • Sofia
Смайли,благодаря за поредната страхотна тема!

И аз съм за рибарите довечера.Дано видят и те резиденцията най-накрая.Иначе голяма скука,едно и също.

Mерси за темата!

Значи явно Катя им е носела нещата от Йоана, ама  не ни показваха и мислехме, че сама си ги яде.
Ей това не мога да си го обясня.Да им носи яйца,сварени при това,и никой да не я попита от къде ги е взела.Wink

# 182
  • Испания
Елена за Екатерина

# 183
А как стана ясно, че Катето е споделяла яйчицата Simple Smile

# 184
Някакво интервю със Станимира имаше и тя го беше казала.

# 185
  • Испания
А как стана ясно, че Катето е споделяла яйчицата Simple Smile

Това публикувах

# 186
Гласувах за : Ивана, Симона, Николай, Йоанна и Чудомир.

# 187
Опасни сте, всичко знаете Simple Smile  Но явно не им е влязло добре в сценария това със споделянето на яйцата за всички и са го отрязали. Катя е много противоречив образ и дори и само заради това буди моите симпатии.

# 188
  • София
Много грозна постъпка от продукцията да не излъчи това. Явно в техен интерес е било да я виждаме като егоист към останалите от племето си.

# 189
Колко ли тъпо е било за сценария, като си е споделила яйцата с другите.. а после е трябвало да я накарат да се отдръпне, за да заснемат кадри, в които си яде яйцето сама - "скришно" Grinning Grinning

# 190
  • София
Хм, стъмнило се, докато стъкмят фото финиша. Joy

Катя добре го каза предния път, като отпадне, да не отива на оня свят?! Йо-то голяма драма сътвори. Grinning

# 191
  • Испания
И нека циркът да започне отново сега!

# 192
  • Варна
Ивана с всеки епизод ми става все по-неприятна!

# 193
Злобарче си е Алекс и не може да го скрие.

# 194
  • Испания
Николай съвсем се сдуха.

Да ходи да си вземе дозата откачалката.

Общи условия

Активация на акаунт