💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 702
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 165
Вече поредна игра ме изумява страха и неумението за редене на пъзел. По този повод за Коледа ще си самоподаря пъзел с поне 3000 части и ще нареждаме семейно.

На Йоанна вероятно не ѝ понася вече напрежението от мисли за схеми и тактики, иначе този рев е като на зубрач, получил четворка. Не умее да губи. Но и Тошко е такъв. Само че не реве.

# 166
това момче го гледах в Събуди се,много беше готин,не знам в шоуто обаче дали е бил

Не, не е бил.

Всъщност какво точно коментираш в темата?
то няма какво повече да коментирам впрочем
извинявам се че коментирах

# 167
  • Испания
Още миналата година се възмущавах, че наричат щяло и нещяло пъзел.

Определението за пъзел е игра, при която много на брой плочки трябва да бъдат правилно подредени, така че да образуват картина с предварително известно за играещия изображение.

Т. е. нищо, което във формата наричат пъзел, не би трябвало да се нарича така.

# 168

Зависи от къде гледаш дефиницията и на какъв език. Според Wikipedia и това е пъзел.

# 169
По отношение на ревовете:
Не допускам да са чак такива актриси, че да реват за шоуто.
Емоции е имало наистина и след като са ги изстискали, кукловодите е трябвало и да заснемат тези емоции.  Това добре.

Но защо е трябвало да заснемат бърсане на спополи в близък план????

# 170
# 171
Още миналата година се възмущавах, че наричат щяло и нещяло пъзел.

Определението за пъзел е игра, при която много на брой плочки трябва да бъдат правилно подредени, така че да образуват картина с предварително известно за играещия изображение.

Т. е. нищо, което във формата наричат пъзел, не би трябвало да се нарича така.

Съгласна съм с Nikolay92.

Това е утвърденото досега българско значение на тази небългарска дума, чиято дефиниция, примерно на английски, е много по-обширна:

https://en.wikipedia.org/wiki/Puzzle

Езиците обаче постоянно се развиват и може би е въпрос на време и в българския език значението на думата "пъзел" да се промени.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 18:21 от Telesilla

# 172
  • Испания
Боже, Боже!

Издържах една минута.

# 173
Ай, тя и нашата не е стока, ама този товариш мноого мазен и хлъзгав ми изглежда - ей така, на първи прочит, без да съм чела или гледала нищо за него.

# 174
Смайли благодаря за епизодите! Flowers Rose

Относно "пъзелите", според мене трябва да се наричат логически задачи.

# 175
Как е възможно Ивана да е на 22 г.? Та тя изглежда като на 30 поне. Каква е била хубава преди, а така се е загрозила с тези корекции.

# 176
Днес не съм ви чела, може някой да го писал, но да споделя какво видях... Синът ми не беше гледал епизода от петък и го върна, за да го гледа. И когато се гледа за втори път така прави впечатление, че нито веднъж не показват наредените домина и на 2-мата едновременно!! Нито оставащите плочки на 2-мата едновременно. Също, докато Алекс е на лабиринта, не се вижда другия лабиринт. И разбрах каква е историята с ГОЛЕМИЯ обрат. Просто преднината на Александър не е била толкова голяма, колкото ни я изкараха...

# 177
това момче го гледах в Събуди се,много беше готин,не знам в шоуто обаче дали е бил

Не, не е бил.

Всъщност какво точно коментираш в темата?

Откъде да знае какво коментира като не гледа:) Няма да е само лорда,  дето не гледа пък коментира;)

# 178
  • Берлин
Искам за разнообрацие рибарите да победят. Чакаааааам

# 179
  • София
Изпуснах петъчната серия. Надявам се наистина и аз веднъж рибарите да спечелят, поне да помиришат за няколко дни резиденцията.

Общи условия

Активация на акаунт