💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 653
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 375
Съвсем спокойно някой от екипа може да я зарази Ивана. Те не са изолирани, все пак някой ходи да я пазарува тая храна.
Според мене е положителен, на всички погледите са тъжни, даже май и Вайс е пуснал сълза.

Тогава ги чака 14-дневна карантина

Може би затова Вайс е пуснал сълза.

# 376
  • Варна
Витомир  Саръиванов някой писа че е заразен, та може от него да е хванала корона.

# 377
  • Sofia
Сюзън вече си тръгна

Ама следете го малко предаването преди да пишете

Сериозно ли не можете да уловите кога някой е ироничен? Rolling Eyes
И при положение че нещо е коментирано в скрит текст, не е много OK да махате скобките по свое усмотрение. Peace

# 378
  • ВАРНА
Витомир  Саръиванов някой писа че е заразен, та може от него да е хванала корона.

Вито се е заразил октомври....Ивана август - утрешният епизод е от август!

# 379

Аз го писах, но го четох днес. Съобщението беше от 16.10

# 380
  • Варна

Аз го писах, но го четох днес
Да забравих, че тава е снимано лятото, но    може от екипа друг да е имал, ако изобщо има ковид, а не са някакви сценарии.

# 381
Сюзън вече си тръгна

И при положение че нещо е коментирано в скрит текст, не е много OK да махате скобките по свое усмотрение. Peace

Скобките са махнати от Николай 92, който може да е същият от рибарите SmileSmileSmileSmile

# 382
Много ми хареса играта днес! Даже се развълнувах накрая. Рибарите най - накрая са в Уезеденцията!!!
Браво на Ваня, направи отново страхотна игра.
Честно, Катя не може да върви в права линия, но също беше добра.
Джералдин и Симона се постараха. Йоанна горката с този ръст и замах се учудих, че успя все пак.
Вайс игра много добре, Влади и Любо също.
Милен избра добра стратегия да е първи за отбора, защото е най-едър.
Борислав беше добър, но най ми хареса как се опълчи на Тошко. А Тодор ако можеше да го засрреля с поглед. Жиу жицуто много нечестно игра. Добре, че паднаха.
Всички жътварки ми се видяха доста заформени и налети, май само Ваня държи форма.

# 383
Разочаровах сe от "лукса" на Тъпарев - майонеза "Краси" ?!?! WTF
Явно такава е имало в близкия магазин Joy

Че какво й е на майонезата ? 🤣
Най-добрата за руска салата Yum

Аз сега виждам колажа - много добри Карибски рибари, особено главната пиратка Grinning

Ивана може и нормален грип да е хванала, но пак да не може да и мине и да иска да си ходи.

# 384
Съвсем спокойно някой от екипа може да я зарази Ивана. Те не са изолирани, все пак някой ходи да я пазарува тая храна.
Според мене е положителен, на всички погледите са тъжни, даже май и Вайс е пуснал сълза.

Ако е положителен, трябва да тестват всички, особено Джералдин. Макар че познавам семейства, в които само мъжът е с положителен тест, а жената не, въпреки че си спят заедно.
Да, трябва да тестват всички. Те по време и след всяка битка се прегръщат, целуват и т.н. от различните племена.

Не се заяждам ама има ли разлика от тяхната изолация и 14 - дневната карантина.

# 385

Ако е положителен, трябва да тестват всички, особено Джералдин. Макар че познавам семейства, в които само мъжът е с положителен тест, а жената не, въпреки че си спят заедно.
Да, трябва да тестват всички. Те по време и след всяка битка се прегръщат, целуват и т.н. от различните племена.

Не се заяждам ама има ли разлика от тяхната изолация и 14 - дневната карантина.

Има голяма разлика.
Щом са в карантина, трябва да са отделно в различни помещения

# 386
Силно се съмнявам Ивана да е с коронавирус. Най-вероятно е нещо друго и са преценили, че е по-добре да излезе от играта. Предпочитам сама да си отпадне, но и така става - ще съм доволна да не я гледам повече.

# 387
Наистина се зарадвах за Рибарите, по-точно за Николай, Катя и Чудомир. От Йоанна очаквах повече на тази игра, но нейният ръст и късите ѝ ръце определено ѝ пречеха и при преминаването на някои от препятствията, и при достигането на коша.

Последна редакция: пн, 02 ное 2020, 23:19 от Telesilla

# 388
Сюзън вече си тръгна

Когато цитираш някой и го обвиняваш за скоби, първо виж , под кого съм писала иначе излиза от контекста

# 389
  • София
О, сигурна съм, че няма ковид. Разревала се е, че ѝ е зле (възможно е, все за температура и гърло говори), за по-драматично е добавила, че са ѝ правили PCR, ох, той отрицателен, обаче не мога да продължа!

Общи условия

Активация на акаунт