💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 208
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 720
Е, глупости сега! Тодор не е въздух под налягане, силен е, не са само претенции. Просто никой не е всесилен, нито всеможещ или всемогъщ. Имал е и добри моменти и добри победи, сега има лоши. Нормално, както за всеки от останалите. Вчерашната битка беше бая скучничка. Първи етап с въдицата - иди-доди. Имаше някакъв съспенс там. Ама втория етап с куката, то само се протягаш и си закачаш торбичката, нищо сложно, нищо трудно, направо можеха да им я подадат в ръцете. Препятствията по трасето и те... една платформа със стъпаало отдолу, да не се преуморяват докато се набират и един дебел пън, на който да стъпят. Само с копието имаше малко човече трудност сякаш, ама ток пък Боби взе, че го мина от първия път, та и там не се заформи интрига. Главата на рибата, понточно "вратлето" на рибата, по-тънко не мобеше ли да бъде, с три движения на триона беше отрязано. И преминаването над "рова", по - точно над дупката... Малиии, много сложно беше. Като цяло, битка с много поренциал, ама скучно направена и изиграна

# 721
Оууу май гроздето е кисело.
Никой не твърди че битката е много трудна.
Коментираме лекотата с която Боби я изигра. Имаше изключителен финес в скоковете му от високо. Нямаше мерак за шмекерии и селски номерца.
В това се състои разликата между добрия играч и позьора.

# 722
Битката беше унисекс, вярно това с куката беше тъпо но другите етапи си изискваха ловкост. Повечето жени също биха се справили добре.

# 723
Тошко е влезнал в лоша серия. Предполагам, че като шампион по нещо си, тези загуби му действат зле на психиката, но вероятно Вайс го окуражава, нали тренират близки спортове.
Жътварите доста се подведоха и при предположението, че ще иде Чудомир. Даже въобще не предположиха друг. Доста хитро да номинират Тодор. Излязоха сухи от водата.

# 724
  • София
Стига сте го оправдавали Тошко, че бил в лоша серия.
Тошко никога не е бил кой знае колко велик атлет. Добър да, но нищо особено. Просто ни го натрапиха от продукцията от една страна с тея постоянни хвалби. А от друга - той сам не спря да се бие в гърдите. Как не хвана гръдна жаба, не знам Joy
Тошко, какъвто и спортист да е, не е спортсмен! Дребно селско тарикатче без грам чест! И нищо не оправдава тоя факт. А ако си мислите, че навремето "подари" на Александър победата от спортсменство - нищо подобно! Камерите снимаха! И както казах - гръдна жаба Wink

# 725
То и пъзелите изчезнаха....
В най-първото промо има кадър с пъзел, който още не е показван, така че със сигурност ще има в някоя от бъдещите игри.

# 726
Утре не знам как ще играе Николай с тази майонеза в стомаха.
И аз това го мисля.
Да ви кажа, снощи докато гледах Никито как нагъва филийки с майонеза, така ми се прияде и на мен, че ходих да си намажа нещо и аз 😸😄
Тодор и за мен е дребен селски тарикат.
Старите Жътвари голямо мишкуване му направиха снощи.

# 727
Оууу май гроздето е кисело.
Никой не твърди че битката е много трудна.
Коментираме лекотата с която Боби я изигра. Имаше изключителен финес в скоковете му от високо. Нямаше мерак за шмекерии и селски номерца.
В това се състои разликата между добрия играч и позьора.
Е, аз не казвам нищо за игратана съсъезателите, то се видя, а и е коментирано. Просто ми се струва, че можеше малко по интеррсна да я направят самата битка.

# 728
Ох, Леми, а колко е вкусно филия с майонеза....ама от нашата, не от ония сладникавите гнусотии.
Умрях от кеф как Боби натупа пръдльото. А Ники как ще играе не знам. Оля се.

# 729
  • София
Е, глупости сега! Тодор не е въздух под налягане, силен е, не са само претенции. Просто никой не е всесилен, нито всеможещ или всемогъщ. Имал е и добри моменти и добри победи, сега има лоши. Нормално, както за всеки от останалите. Вчерашната битка беше бая скучничка. Първи етап с въдицата - иди-доди. Имаше някакъв съспенс там. Ама втория етап с куката, то само се протягаш и си закачаш торбичката, нищо сложно, нищо трудно, направо можеха да им я подадат в ръцете. Препятствията по трасето и те... една платформа със стъпаало отдолу, да не се преуморяват докато се набират и един дебел пън, на който да стъпят. Само с копието имаше малко човече трудност сякаш, ама ток пък Боби взе, че го мина от първия път, та и там не се заформи интрига. Главата на рибата, понточно "вратлето" на рибата, по-тънко не мобеше ли да бъде, с три движения на триона беше отрязано. И преминаването над "рова", по - точно над дупката... Малиии, много сложно беше. Като цяло, битка с много поренциал, ама скучно направена и изиграна

Предвид че последните 3+ битки се излага брутално, даже вече не си спомням в какво беше добър. Да не говорим колко ниско пада с опитите да мами постоянно. Не си спомням да е блеснал с нещо друго освен със сила, а Чудомир там го помля последните пъти. Видя се, че и психиката му е много слаба. Абе изобщо, изглежда олицетворение на тезата, че рекламата много вдига акциите. Ама на терен лъсна истината, като вече не можеше да се крие зад отбора.

# 730
  • ВАРНА
Айде и в промото за довечера - нощем е....всички спят.... Ники е при хладилника и с......филия с майонеза в ръка! 

Няма спане тоя човек...само маже филии с майонеза.

Да го вземат за рекламно лице след края на игрите.

# 731
  • Стара Загора
Доволна съм, че Боби победи Тодор! Много доволна!

# 732
Който го хване Тодор, вече го бие. Падна от Милен, от Чудомир 2-пъти, Боби и  от Катя при разделянето им. С всеки епизод се закопава повече. Когато пада намира причини в другите или омаловажава победата им. Ако бият Жътварите, пак ще се изтъкне пред останалите, че е благодарение на него. Такива повярвали си играчи не стигат далеч. Искам и тази вечер играта да зависи от него и да загубят. Да видим дали може да преглътне егото си и да признае, че има по-добри от него. За да си топ, трябва да се доказваш и надграждаш, паденията трябва да ти служат за поука. Ако беше ... не важи след играта.

# 733
Боби беше супер в снощната битка. Точността му беше решаваща и наистина там основното е психика.
Неприятно впечатление оставиха в мен оригиналните Жътвари мъже - скатавки и половина. Тодор може да е всякакъв, но единствено той изяви желание да ходи да се бие. Другите трима стояха навели глави в земята и мънкаха кой какво го боли. Явно страхът от евентуален двоен глас на Тодор се оказа по-малък от този Чудомир да не им срита з.....ците.
На Вайсчо му е крайно време да ходи на индивидуален двубой. Той е единственият от племето, който все скатава и не е бил на такъв. Единствено при битката за предимство на Сюзън се би сам, но каквото и да говори, съвсем различно е, когато се биеш за себе си.
Николай ми беше забавен може би 2 минути, от там нататък - абсолютна свинщина. Катя не искам и да я коментирам, дано е следващата отпаднала и да се свърши вече с психо изпълненията.

# 734
Тодор е една голяма уста, самочувствие до Луната, но без покритие. Браво, че изрази желание да ходи на битка, но с това похвалите спират дотук. За пореден път шмекерува, за пореден път нарушава правилата (както и при битката на понтона), а накрая няма доблестта да си признае: да, бях по-слаб в тази игра. Ако това, ако онова... ако не беше еди какво си щях аз да бия. Борислав беше прав да каже "не му прави чест", защото наистина Борислав го би във всеки един елемент от играта. Ние гледаме и не виждаме превъзходство на Тодор в нито една част от играта, а той го изкара така че едва ли не в последния момент онзи го е бил и едва ли не е обърнал резултата. През цялото време изоставаше и с много.  А в предната игра, където държеше коша... на няколко пъти сяда на пясъка и шмекерува... Като е нисък и лек защо са избрали него да държи въже с тежести?

Общи условия

Активация на акаунт