💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 220
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Изпуснах ви. Отивам да прочета коментарите в новата тема. Често са ми по-забавни от предаването. 🤗

# 706
Сънувах се  с халат, който започна да пада от раменете ми и сядам в скута на Вайс....
Тцтц, бъгнала съм се

За епизода- как успяха цяло предаване да монтират едни и същи лафове на Ники? Горкият той, горките ние.
Тошо пак се изкуши да вземе 2 пръчки, сърце юнашко не трае...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 07:15 от Фръц!

# 707
Николай  е големо прасе. Как не се пръсна.
Скрит текст:

# 708
  • Испания
Бил е пират. Доказано.

# 709
Тя Симона си излезна на почивка малко. Като загубиха териториалната битка Ивана и тя, бяха отишли в гората. Сигурно  там е казала Симона, че ще се възползва от случая да я вземат и нея в линейката, само и само да е по-малко време на реката. В линейката или болницата все ще си хапне нещо, не вярвам някой да и брои залъците. Колкото за Ники с тая майонеза, дълго време ще го държи сит. Дано да не му попречи.

# 710
Ники утре като подложи една филия с майонеза на противника си на пъна и е топ Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубава идея, но за съжаление е невъзможна:) Ники да жертва филия с майонеза, вместо да я изяде? Абсурд;)))

И аз се притеснявам Ники как ще играе с 8 кила баласт в корема, главно майонеза. Grin
Перфектно ще играе.Ще му смъкне центъра на тежестта надолу и ще бъде като онези кукли, които не могат да се преобърнат;)

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 09:09 от biglubo

# 711
  • Испания
След като излизе от стаята, снощи Йоанна каза: "Ще я изтърпя една нощ". Това какво трябва да значи? Че ни подготвя, че пак ще има скандали след първата нощ и /евентуално/ ще се изнесе от общата със сестра ѝ стая?

Голяма мърла е Екатерина. Реката ѝ отива повече. Слива се с мръсотията там.

# 712
Абе мърла, мърла, ама как удари винцето на екс!

# 713
  • Испания
Абе мърла, мърла, ама как удари винцето на екс!

Едното не изключва другото, по-скоро в някои случаи го включва.

# 714
Като гледах Ники, в един момент си рекох - фродо и глупарев са за бой, така да държат гладни хората да ги правят на маймуни.

# 715
Скрит текст:
Изкефих се на мах!
Ходя из къщи и си припявам.

Големия спортсмен, големия мъжкар, големия биткаджия .. 
а всъщност - пръдня под налягане.

Едно голямо "Ха, добро утро!" на всичките му досегашни фенове. 
Дребна, подла душичка, която само се чуди как да си докара предимство с мръсни номерца.
Тъп та дрънка като празна кутия от сирене.  Всеки път като си отвори устата се излага допълнително.

Четири пъти губи и пак нагъл. Ма нагъл та не смешно ми чак жалко нагъл.

Сега единственото по-добро което може да ми предложи е, да се срещне в игра без пъзели с някоя сестричка или евентуално Лазаринката и да падне отново.

Е тогава кефа ми ще бъде сравним с тоя на Никито в резиденцията.

И аз много ще се израдвам на едно отпадане на Тошко от жена Joy Даже за по-голям кеф, ако може от Катя или Йоанна Stuck Out Tongue

Бях вече вечеряла, когато гледах вчерашния епизод, но по едно време и мен ме прихвана от апетита на Николай и ходих да си взимам нещо за подсилване - не, филия с майонеза все пак, това ми е даже малко гадно Smile

Ако няколко дена обаче съм гладувала и след това се надумкам като него, със сигурност ще се почувствам много зле след това. Как на него нищо му няма след такова ударно хранене след глад не знам Rolling Eyes

# 716
Браво на Боби, супер елегантна победа. Тодор блесна в своята си нормална "светлина".

# 717
Боби почва да ми става симпатичен, спечели много елегантно и т.н. само хубаво може да се каже, но начина по който изведнъж му хрумна, че иска да ходи на битка и как всички го капитаносаха, подозрително миришеше на команда от продукцията.

# 718
  • София
Браво на Боби, супер елегантна победа. Тодор блесна в своята си нормална "светлина".

За Тодор става все по-ясно, че е само претенциите са му големи. Без Симона и Ивана, той е слабото звено в отбора, но ми се струва, че няма да гласуват срещу него до последно. А ако изгонят Ваня, отново няма да има кой да им решава пъзелите и са пушечно месо.

# 719
То и пъзелите изчезнаха....

Симона къде и кога се контузи?

Общи условия

Активация на акаунт