💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 358
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 690
Един Боби пролет не прави. Не съм фен на рибарите от самото начало

Дано утре паднат въпреки предимството. Спомням си миналата година Добата ловко беше направил кълбо и се закрепи под дървото, а съперникът му помисли, че е паднал

# 691
  • София

Игри на волята: България (03.11.2020) Сезон 2 Епизод 43

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
 [/color]

# 692
Боби си би с лекота и класа.
Тошо по гръб не пада обаче. Шмекерлъците не минават. Крив ти е мерника и това е.
Даже 2пъти мина до платформата. Но пък не беше ясно трябва ли да се минава от там, Боби на връщане също го видях да минава покрай нея.

# 693
Нека малко по бият утре рибарите

# 694
  • София
Доживяхме рибарите на лукса.Сега чакаме Тошко да победи Simple Smile
Знам колко са гладни,изнемощели и прочие,очаквах с нетърпение да ги видя там,но малко претоплиха манджата.
Щом Ники ми стана досаден в един момент.
Довиждане,Ивана-успех в живота! Джерката пък чак хлипаше.Симона май изчезна по онези пътеки на Мая...
Еми няма как да ги харесам жътварите-какво ослушване,болежки,мълчат ,а Джери повтаря последната реплика.
Използват ловците като роби ,после -на пангара.За Тошко направо ми е жал вече.Катя да не го е урочасала Simple Smile
Бобката-бравос! Заяви се,отиде,доказа се-так-так!
Значи Димо ще подлага всички на лека кандърма и кой му върже-върже Simple Smile
Утре не ми харесва и тази игра,и онази със сферите,и една ,в която се дърпаха като луди.В тази фаза на играта са едни игри-или чисто силови ,или за памет.По това време изгря звездата на Добата-го хвалехте много,после се сърдихте,че спечелил Simple Smile
Хубавите игри остават за елиминационните дуели.

# 695
  • Sofia
Няма да изчезне Симонка, със сигурност се връща. Simple Smile

А това с фотофиниша е много възможно да не се касае за последния двубой, който ще реши играта. Навярно отново имаме манипулиран дублаж, с цел да ни държи в напрежение до последно. Wink

# 696
  • Варна/Лондон

И аз се притеснявам Ники как ще играе с 8 кила баласт в корема, главно майонеза. Grin
Да бее, дано нямат плуване, че ще замести Александър шамандурата. 😁

# 697
  • España
За Тодор форматът се оказа и с образователен ефект - научи нови думи и изрази ... Преди беше “стратегия”, днес повтаря в захлас за “сритани за..ици” 😉. Само дето смисълът нещо му убягва ...
Утре не знам дали ще бъде по-интересна играта или самото справяне с нея на “наядения” Николай !
Катето изглежда много добре в нормални дрехи и с грим !

# 698
  • София
Беше ми доста неприятно да гледам Рибарите в Резиденцията, не само зашото се надявах Йоанна, Екатерина и Николай да останат на Дивата река докрая на престоя си. Споменавала съм и преди, че никак не харесвам Йоанна, но за първи път ѝ съчувствах днес, гледайки в какво превърна стаята Екатерина , аз не бих издържала. Същото мога да кажа и за Николай и за поразиите, които направи в кухнята, храната, която оставяше в банята и пр. Не смятам, че това поведение е свързано с глада, гладни хора не биха могли да погълнат толкова храна наведнъж, струва ми се, че двамата с Екатерина са си такива и извън шоуто.

# 699
От промото преди да съобщят, че ще има фотофиниш се видя, че синият падна пръв. Друг видя ли го или така ми се е сторило?

Ами той може да е увиснал отдолу. Ще видим утре точно ситуацията.

Утре не знам как ще играе Николай с тази майонеза в стомаха.

Като жироскоп ще е Laughing

# 700
  • Sunshine state
Ивана защо никой не я прегърна? Доста настрана стоеше от племето. Просто ми стана странно. Явно е заразно, щото ей на, има още болни. Хич няма да ми липсва Ивана. Симона обаче не искам още да си ходи - преди нея Йоанна и Катя чакат ред. 😁
Голям смях тоя Ники.. 😂

# 701
До сега гледах да не се впечатлявам много от Катя, обаче в днешния епизод направо ме изуми. Първо как си разхвърли дрехите из стаята плюс тези, които смърдяха и дори не я досрамя и пред камерите. Второ с желанието да пуши в леглото.. Бляк.
Николай като го гледам, майонеза ми капе от сърцето. Милия той Grinning Най-ме изкефиха Милен и Боби колко искрено му се радваха и как се усмихваха, много ми стана мило. Като цяло мисля, че рибарите ми допадат много повече от жътварите. Изглеждат ми доста по- искрени и открити, а и вече и силово са много добре. До колкото жътварите повечето са ми подмолни, лицемерни и хитруши. Тодор не спря с излагациите и не толкова, че не се справя в игрите, а че все гледа как да пинизи, все пуска дребнави и злобни коментарчета. Малко човече. Ивана и аз исках да я елиминират, но и така става Grinning Да видим със Симона какво ще става, макар че този път ще съм доволна нищо повече да не се споменава за нея и да изчезне безследно.

# 702
  • Sunshine state
И аз съм пушач, ама пушенето вътре в къщи, хеле пък в леглото направо ме изуми. 😷

# 703
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Бях за Тодор,но и Боби ми харесва като играч.Добре се аргументира и въобще не е кухчо,за какъвто го мислих първоначално.
Иначе,капитанската битка беше лека и всичко зависеше от това колко си точен.Боби имаше голям късмет да захваща торбичките от 1ви-2ри опит.
На страната на жътварите съм във всяка игра и искам Екатерина вън при първа възможност.След това Йоанна.

Плюскането на Николай беше свинско.Не ми беше забавен.

# 704
Изкефих се на мах!
Ходя из къщи и си припявам.

Големия спортсмен, големия мъжкар, големия биткаджия .. 
а всъщност - пръдня под налягане.

Едно голямо "Ха, добро утро!" на всичките му досегашни фенове. 
Дребна, подла душичка, която само се чуди как да си докара предимство с мръсни номерца.
Тъп та дрънка като празна кутия от сирене.  Всеки път като си отвори устата се излага допълнително.

Четири пъти губи и пак нагъл. Ма нагъл та не смешно ми чак жалко нагъл.

Сега единственото по-добро което може да ми предложи е, да се срещне в игра без пъзели с някоя сестричка или евентуално Лазаринката и да падне отново.

Е тогава кефа ми ще бъде сравним с тоя на Никито в резиденцията.

Общи условия

Активация на акаунт