💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 212
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Юлиян спрямо сегашните участници е поне порядък нагоре като умения, хъс и представяне в игрите. За огромна част от зрителите беше безспорният победител. Като характер е ръбат, понякога невъзпитан, но според мен реагираше остро най-вече на провокации, все пак качествени усойници имаше около него. Stuck Out Tongue Winking Eye

Даа, а те тея "провокации" от нищото се пръкваха, ей така си го бяха нароличи милото да го дразнят Joy

# 781
  • София
Мне, това бяха "стратегии". Grinning

# 782
  • London
Това с моралните качества нещо не ми се връзва в игра тип " Бързи, смели, сръчни".

# 783
Вайс и Сюзън няколко пъти казаха , че са само приятели.Дори мисля, че когато напусна самия Вайс , беше казал , че са близки приятели.
Та не виждам каква тайна да имат.
Нищо подобно,при питане казаха,че не се познават отвън.Едва ли не се запознали във формата

# 784
Вайс и Сюзън няколко пъти казаха , че са само приятели.Дори мисля, че когато напусна самия Вайс , беше казал , че са близки приятели.
Та не виждам каква тайна да имат.
Нищо подобно,при питане казаха,че не се познават отвън.Едва ли не се запознали във формата
Другото, което е - може Продукцията да не е знаела за тях (двамата просто са скрили, че са приятели) и по някаква случайност са се паднали в един отбор и са продължили с театъра. За това и не видяхме някакъв сценарий като на сестрите.

# 785
Драмата с Юлиян е, че финалната им битка е играна три пъти, разбира се, на нас не ни го излъчиха, както и смс гласуването. Оставят съмнение, че не е бил честен финалът.

Как разбрахме със сигурност, че е играна три пъти?
Аз го знам от приятел на един от финалистите, но и тук се появи информация. Най-малкото знаехме, че финалът е сниман, Веско си отиде в САЩ и после се наложи по спешност да се връща преди обявеното.

Веско си ходи и се връща не един път, а и трябваше да е тук за финала по телевизията.Имаше слухове че е преигран, но за колко пъти не съм чул някой да казва със сигурност.На мен ми е друг въпросът.Ако някой знае със сигурност че е преигран финала, той ще знае и по каква причина е преигран.А за причините само фантазии.
Лъвицата е казала същото, което и аз щях да напиша.Няма никаква логика да се преиграва 3 пъти игра за да спечели определен играч и другите двама да са съгласни.

Като характер е ръбат, понякога невъзпитан, но според мен реагираше остро най-вече на провокации, все пак качествени усойници имаше около него. Stuck Out Tongue Winking Eye

Даа, а те тея "провокации" от нищото се пръкваха, ей така си го бяха нарочили милото да го дразнят Joy

На Стоян табелата така провокативно висеше че направо си просеше да я окепази;)))

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:42 от biglubo

# 786
Дори преиграван, той пак бе в студиото на финал. Но не спечели.

# 787
  • Испания

Била рожденичка днес и си го написала, та да ѝ честитят хората.

# 788
  • София
Срещу Веско обаче, ако беше, щеше да спечели. Юлиян е вярвал и че срещу Добата ще спечели по вот.
Аз подробности не знам, причини за преиграване много, нали и за предишни игри бяха писали, че е имало, дали заради нечестна игра, лошо време и тн.
Не знам какво се е случило на финала, но аз лично имам съмнения, че е бил честен.
Следях известно време Юлиян в инстаграм и директно казваше, че не е било честно, заканваше се май и че ще съди, ама е ясно, че това няма как да стане. Имат договори.
Както и да е, аз и да имах качества, не бих участвала. Не смятам, че всичко е ясно. Не вярвам във всички конспирации, но вярвам, че за финала побутват, който желаят да победи.
Да видим тази година като ще е игра само.

# 789
  • Испания
Племенници сладури на Борислав как са се снимали с него!

# 790
  • София
Срещу Веско обаче, ако беше, щеше да спечели. Юлиян е вярвал и че срещу Добата ще спечели по вот.
Аз подробности не знам, причини за преиграване много, нали и за предишни игри бяха писали, че е имало, дали заради нечестна игра, лошо време и тн.
Не знам какво се е случило на финала, но аз лично имам съмнения, че е бил честен.
Следях известно време Юлиян в инстаграм и директно казваше, че не е било честно, заканваше се май и че ще съди, ама е ясно, че това няма как да стане. Имат договори.
Както и да е, аз и да имах качества, не бих участвала. Не смятам, че всичко е ясно. Не вярвам във всички конспирации, но вярвам, че за финала побутват, който желаят да победи.
Да видим тази година като ще е игра само.

Еми той и Тошко обяснява как е паднал, не защото противникът е бил по-добър, а защото еди кой си елемент не бил наред, играта не била честна, слънцето изгряло от изток, ей такива работи Grinning Нищо, че той само търси как да мами, като види, че нещата отиват на зле. Та не знам защо някои хора толкова чистосърдечно вярват, че щом е излязло от устата на Юленцето, значи е факт Wink Като типичен кофти губещ, и на него някой друг му е виновен.

# 791
Жътварите (мъжете) никога не са били силни в поемането на отговорност в игрите в етапа с три племена. Редовно се случваше да избутват Джери и Ивана на позицията, в която се решава играта. Тодор вчера също им беше удобен, още повече, че усетиха отношенията между него и Ваня и това им даде едно спокойствие,че даже и негова победа и награда с два гласа няма особено да им повлияе на плановете при евентуален съвет.

Иначе аз вчера го написах - не умее да губи и да отдаде заслуженото на съперника си Тодор. Като цяло в момента заслужава да бъде номиниран за елиминация от новото си племе,но лично аз се съмнявам това да стане още тази седмица. Отделно съм почти сигурен,че няма да се добере до финалното обединено племе от осем играчи - не е комплексен играч.

# 792
Няколко пъти прочетох, че капитана имал два гласа, това беше само първата седмица. Капитана има само решаващ глас при равен брой гласове на двама или повече номинирани.

Тодор според мене влезе в лоша серия след като даде капитанското място на Милен, някъде от тогава почна да губи.

Борислав не го харесвам още от както влезе в играта, не знам нещо ме дразнеше в него, а след съвета, в който всички номинираха Ваня и наговори онези неща за нея ми е дъно.

Юлиан и Добрин - тази година не виждам такъв играч като Юлиан, нито като Добрин сякаш, но да сравним представянето на Ваня и Александър и накрая Александър да спечели.. Joy

Слава богу, че не съм единствената с лошо мнение за Борислав. И двамата с Чудото са ми неприятни още като влязоха. Не беше честно спрямо жътварите да подсилват другите отбори с резерви. Не знам защо ги наговори тия неща срещу Ваня, но не беше честно

# 793

Била рожденичка днес и си го написала, та да ѝ честитят хората.

Странен нос, като изпилен.

# 794
  • София
Жътварите (мъжете) никога не са били силни в поемането на отговорност в игрите в етапа с три племена. Редовно се случваше да избутват Джери и Ивана на позицията, в която се решава играта. Тодор вчера също им беше удобен, още повече, че усетиха отношенията между него и Ваня и това им даде едно спокойствие,че даже и негова победа и награда с два гласа няма особено да им повлияе на плановете при евентуален съвет.

Иначе аз вчера го написах - не умее да губи и да отдаде заслуженото на съперника си Тодор. Като цяло в момента заслужава да бъде номиниран за елиминация от новото си племе,но лично аз се съмнявам това да стане още тази седмица. Отделно съм почти сигурен,че няма да се добере до финалното обединено племе от осем играчи - не е комплексен играч.
Да,и на мен вече ми се изясни защо Ивана трябваше редовно да е на пъзелите.Обаче колкото и да не заслужава Тодор обединеното племе,толкова и всички мъже-жътвари не го заслужават.Малко ми напомнят славянските балерини,които премятаха крак връз крак и пращаха някакви бушони да се сражават.

Общи условия

Активация на акаунт