💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 218
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 765
Според мен готвят представящата се горе-долу Джералдин за победител, защото е жена и дъщеря на важни хора, но от друга страна - твърде очевидно е, а Тупарев обича изненадите.

# 766
Може би Тупарев смята, че не е твърде очевидно за нас. За мен поне някой като Боби, Чудомир, Влади, Ники или Лазаринов не е очевиден победител. Или пък Симона - но не вярвам да се изгаврят така и да я направят баш нея победител.

# 767
Ух мале, тия дето правят "характеристиката" на Юлиян толкова са бързали да го оплюят, че не са имали време и грешките да си оправят.
Ако отношението на Юлиян към Радка, Анка и Венца е женомразко то и аз съм женомразка.
Айде все пак да отчетем  с какви "добри жени с бели души" беше обграден той.

# 768
  • London
Аз не схващам искат да ни убедят, че тия хора са на сливи 2 месеца ли? Нямат ли все пак някакви дажби други? Защото то няма да можеш да станеш, не битки да играеш да не говорим за диарията от джанките. Хах....

# 769
Ух мале, тия дето правят "характеристиката" на Юлиян толкова са бързали да го оплюят, че не са имали време и грешките да си оправят.
Ако отношението на Юлиян към Радка, Анка и Венца е женомразко то и аз съм женомразка.
Айде все пак да отчетем  с какви "добри жени с бели души" беше обграден той.
Много точно казано.За мен Юлиян беше победителят в първи сезон на ИВ.В този сезон няма дори и близък до представянето му участник.От жените Ваня донякъде се доближава до него.

# 770
Те се правят, че оставят хората само на джанки. Ние се правим, че им вярваме.

# 771
Понеже не харесвам Тодор от първата минута, нито го имам за кой знае какъв играч, поне не може да ме разочарова или учуди. Отдавна трябваше да е номиниран.

Относно Юлиян от първия сезон, толкова беше женомразец, колкото Екатерина в този сезон е велика. Юлиян беше казал по един път на Роберта и Венцислава да си размърдат малко д-тата и от там тръгна такова преувеличение и градене на образ по картинка, че не можеш да познаеш човека. А Юлиян беше изключителен атлет на фона на останалите участници, освен това е и треньор в колективен спорт. Племената му мачкаха на терена, благодарение на него. Но явно не се хареса на Тупареви и в последната минута на продълженията, за изненада и на участниците, пуснаха смс вот, който беше 'за' и 'против' Юлиян. Нямаше значение, кого ще сложат срещу него. В случая беше едно подобие на Алескандър от този сезон, само че по-тъп, по-лош в плуването и по-злобен.

# 772
Те се правят, че оставят хората само на джанки. Ние се правим, че им вярваме.

И тази ИСТИНА, ако може в първи пост. Satisfied

Скука. Очаквах повечко движение и екшън. Не като маймунки да ми се люлеят на въжето. Трябваше Тошето първи да реди "костите", имаше да ги гледа като мокри солети.Smiley

# 773
Драмата с Юлиян е, че финалната им битка е играна три пъти, разбира се, на нас не ни го излъчиха, както и смс гласуването. Оставят съмнение, че не е бил честен финалът.

Как разбрахме със сигурност, че е играна три пъти?

# 774
  • София
Драмата с Юлиян е, че финалната им битка е играна три пъти, разбира се, на нас не ни го излъчиха, както и смс гласуването. Оставят съмнение, че не е бил честен финалът.

Как разбрахме със сигурност, че е играна три пъти?
Аз го знам от приятел на един от финалистите, но и тук се появи информация. Най-малкото знаехме, че финалът е сниман, Веско си отиде в САЩ и после се наложи по спешност да се връща преди обявеното.

# 775
  • София

И Юлиан се е съгласил да преиграва три пъти докато загуби? Защото другият вариант е да е участвал в схемата, което прави нелогично преиграването, просто щеше да си падне още първия път по сценарий, не да се мъчи три битки.

За мен истината е, че прекалено много хора си паднаха по един селски бек и тръгнаха на кръстоносен поход да го спасяват от нечестивата продукция. Него поне наистина го биваше в (повечето) игри. Ама и той имаше опити като наш Тошко да послъгва, но далеч по-елегантни Joy То сигурно заради това се е и преигравал финалът.

# 776
Аз харесвах Добрин и се радвах, че той спечели.
Юлиан беше силен играч, но аз от него след една година време помня единствено способността му да се въвлича в скандали и да намила, намила, намила и няма спиране, беше твърде агресивен за моя вкус. И беше груб със съотборничките си. Може и да е казвал истини, но беше по груб начин.

# 777
  • София
Юлиян спрямо сегашните участници е поне порядък нагоре като умения, хъс и представяне в игрите. За огромна част от зрителите беше безспорният победител. Като характер е ръбат, понякога невъзпитан, но според мен реагираше остро най-вече на провокации, все пак качествени усойници имаше около него. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 778
  • София
Аз харесвах Добрин и се радвах, че той спечели.
Юлиан беше силен играч, но аз от него след една година време помня единствено способността му да се въвлича в скандали и да намила, намила, намила и няма спиране, беше твърде агресивен за моя вкус. И беше груб със съотборничките си. Може и да е казвал истини, но беше по груб начин.
За мен финала трябваше да е между Пламен и Юлиан и победителя трябваше да е Пламен. Няма спор, че Юлиан игра добре, но загуби в социалната игра. Пламен беше много добър и в двете. А Добрин - ами него и в двете не го биваше. Не мисля, че ако на мястото на Добрин беше Пламен, някой щешеда се възмущава чак толкова.

# 779

Юлиан и Добрин - тази година не виждам такъв играч като Юлиан, нито като Добрин сякаш, но да сравним представянето на Ваня и Александър и накрая Александър да спечели.. Joy
Това пък сравнение изобщо няма да го коментирам. Аз също харесвах Добрин, много битки изнесе за племето. Вотът беше наказателен, защото победителят трябва да притежава не само физически, но и морални качества.

Общи условия

Активация на акаунт