💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 200
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 750
И за мен всичко е сценарий, от преяждането на Николай до кавгите на сестрите. Катя по-добре влиза в роля, докато сестра ѝ често я напушва смях и излиза от кадър.

# 751
Тодор при избора на капитан беше много смешен. Философстваше, че никога не би бил гласувал за себе си, защото това било под достойнството му. По-добре другите да го оценят и му гласуват доверие. В племето на ловците май мислеше различно.

# 752
Четейки за Вайс, що не разкриха и неговата тайна, а само на сестрите?
Каква му е тайната?

# 753
водещият е крайно неадекватен

непрекъснато повтаря "невереоятно" ,  "уникално", "вижте го" и такива глупости при най- стандартни и обикновени действия

"уникален обрат" когато няма никакъв обрат и т.н. Пълен потрес...

Ама как ще е адекватен. Преди началото на формата заяви по Нова, че тази година победителя ще е избран честно и гарантира за това.
С тия думи хем си каза, че миналата година победителя е друг, хем си с.р.а на имиджа като гледам какви "честни" неща направиха със сестри, гаджета и други идиотии.

# 754
  • Germany
Не знам как може преяждането на Николай да е сценарий, т.е. казали са му да се наяде до пръсване ли?  Защото се беше подул като сомалийче... А каква е тайната на Вайс? Него няма ли да го видим в индивидуална игра, ще е интересно.

# 755
Вайс и Сюзън няколко пъти казаха , че са само приятели.Дори мисля, че когато напусна самия Вайс , беше казал , че са близки приятели.
Та не виждам каква тайна да имат.

# 756
водещият е крайно неадекватен

непрекъснато повтаря "невереоятно" ,  "уникално", "вижте го" и такива глупости при най- стандартни и обикновени действия

"уникален обрат" когато няма никакъв обрат и т.н. Пълен потрес...

Ама как ще е адекватен. Преди началото на формата заяви по Нова, че тази година победителя ще е избран честно и гарантира за това.
С тия думи хем си каза, че миналата година победителя е друг, хем си с.р.а на имиджа като гледам какви "честни" неща направиха със сестри, гаджета и други идиотии.

То пък сигурно точно от водещите зависи как ще се избере победителя;)

# 757
Някой може ли да разясни каква е драмата с победителя от първи сезон, защо не е особено харесван? Пуснах си набързо финала в студиото, не съм гледала игрите, но Добрин си ми изглежда симпатяга, не знам колко е бил добър като играч. Докато този другият финалист...ами много противен ми се стори, изглеждаше ми много нахален и самодоволен.

# 758
  • София
Вайс много се скатава. Като е трябвало да се поеме отговорност при тях все е Любо, той минава трасето два пъти.
Дори и в случая, когато Любо е контузен и е добре да почине още малко, не би могъл, ако е изометрия да държи 2 часа нещо например, Вайс и пак не пое отговорност.

# 759
  • София
Някой може ли да разясни каква е драмата с победителя от първи сезон, защо не е особено харесван? Пуснах си набързо финала в студиото, не съм гледала игрите, но Добрин си ми изглежда симпатяга, не знам колко е бил добър като играч. Докато този другият финалист...ами много противен ми се стори, изглеждаше ми много нахален и самодоволен.
Добрин беше най-лошия плувец, беше от най-томавите и бавни участници като цяло в първия сезон. На половината игри след обединяването на племената не игра изобщо, като цяло имаше точно 2 битки, в които блесна преди финалната. През цялото време беше закачен за стратега на племето и до голяма степен затова изобщо стигна до финал. При Юлиан положението е друго - доминираше осезаемо в повечето игри, излизаше много пъти на елиминация и се връщаше и си личеше че е силен играч и си игра играта и с физическата и с психологическата война.
При Юлиан обаче имаше една вербална агресия към хората, които го провокираха и именно затова най-вероятно загуби финалния вот.

# 760
  • ВАРНА

Драмата беше че го имаше Юлиян  - много злобен и заядлив женомразец и същевременно страшно нахъсан и много по-добър от Тошко играч във всички игри готов да изяде пясъка да победи и си спечели много фенки - странно на фона че е много самодоволен нарцис и изключиелно злобен.

Докато Добата го избутаха за победител от продукцията.

# 761
Рибарите за мен си бяха най откритото племе. Огъня ги сплотяваше, колкото и да се мразеха. Там си знаеха всички кирливи ризи за всеки. Това, че бяха дълго време на реката си мисля, че беше плюс за тях. Опознаха се и се видя от всеки, какво може да се очаква, просто няма, какво да ги изненада. При Жътварите има много лидери, Тодор се изявява, като един от не скритите, др. просто си пасуват. На жълтите според мен плана им е да гонят Ловците, като остане последен Тодор. Вайс иска да си пази Тодор, за да може да разчина на него за номинация на Влади.

# 762
Благодаря ви за разяснението! Значи всеки един в този сезон може да стане победител, без значение колко е бил добър в игрите. Пък ние тука мислим, анализираме, правим схеми Grinning

# 763
Няколко пъти прочетох, че капитана имал два гласа, това беше само първата седмица. Капитана има само решаващ глас при равен брой гласове на двама или повече номинирани.

Тодор според мене влезе в лоша серия след като даде капитанското място на Милен, някъде от тогава почна да губи.

Борислав не го харесвам още от както влезе в играта, не знам нещо ме дразнеше в него, а след съвета, в който всички номинираха Ваня и наговори онези неща за нея ми е дъно.

Юлиан и Добрин - тази година не виждам такъв играч като Юлиан, нито като Добрин сякаш, но да сравним представянето на Ваня и Александър и накрая Александър да спечели.. Joy

# 764
  • София
Драмата с Юлиян е, че финалната им битка е играна три пъти, разбира се, на нас не ни го излъчиха, както и смс гласуването. Оставят съмнение, че не е бил честен финалът.

Общи условия

Активация на акаунт