💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 208
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 735
Чак пък скатавки.Влади си е походил на индивидуални двубой.Вайс виж време му дс се изяви самостоятелно.
Мисля , че само той вчера намекна че Тошко повече приказва.
Нещо ме чопли Тодор или е влязъл в лоша серия или просто не е толкова силен
От както обаче почна да мами ми стана ужасно антипатичен, не може да губи с чест и достойнство.
Мен ми е интересно ако пак ги издъни дали Вайс ще го номинира.Любо нямам идея, Влади мисля обаче , че би гласувал за него, както и Любо.

# 736
  • London
Тоя Тошко е типичен селски мутрак, няма психиката на спортист, много нервен, импулсивен, няма търпение и тн. Оттам и губи, нерваците не са добри състезатели.

# 737
На Вайсчо му е крайно време да ходи на индивидуален двубой. Той е единственият от племето, който все скатава и не е бил на такъв. Единствено при битката за предимство на Сюзън се би сам, но каквото и да говори, съвсем различно е, когато се биеш за себе си.
Беше и на битката за предимство на Елена, мисля, че срещу Милен. Но и аз искам да го видя сега в индивидуална.

# 738
В новото  си племе Тошко не може да бъде диктатор😁

# 739
В новото  си племе Тошко не може да бъде диктатор😁

Дори и диктаКтор не може да бъде...

# 740
Чак пък скатавки.Влади си е походил на индивидуални двубой.Вайс виж време му дс се изяви самостоятелно.
И Влади, и Любо са ходили, защото са ги номинирали, а не защото са искали да се бият. Още повече, че оригиналните Жътвари все още явно демонстрират, че те са по-важните в племето и бившите Ловци са им просто придатък, който ще отстранят при нужда. След като е така, редно беше някой от тримцата да поеме отговорността за капитанската битка, а не да се крият удобно зад гърба на бивш Ловец, който хем е от тяхното племе, ама хем не е точно като тях. Разделението в жълтото племе се вижда от километри.
А че Тодор е селски тарикат, който не понася загуби е ясно.

# 741
NessunDorma
Не разбирам, сбъркала съм думата или какво?
Хем три пъти проверих , как се пише.
Катя почва много да ме дразни.

# 742
NessunDorma
Не разбирам, сбъркала съм думата или какво?
Хем три пъти проверих , как се пише.
Катя почва много да ме дразни.

Тошко произнасяше "диктатор" като "диктаКтор" Smile

# 743
Тва съм го изпуснала😁😁реших,че аз нещо съм объркала.

# 744
  • London
На мен пък Катя ми допада, според мен е влязла в роля.  И този Ники е много забавен, общо взето без такива образи би било скучно. Абе Ники да попитам понеже гледам отскоро, обратен ли е?

А това с майонезата за мен е сценарий, тънка реклама на Олинеза.Laughing

# 745
Вайс не е ходил на никакви индивидуални битки. Тия битки на съюзниците са страшни "битки". Да си запълват епизодите. И дори в тия игри Вайс има една загубена и една спечелена.
Имам чувството че Вайс изпитва истински ужас да не се изложи в някоя игра.
Но това изобщо не му пречи да се прави на велик и да се надсмива над другите.
Жалък човечец. То само да му види човек "дружките" в предаването - Иванка и Сюзън- и му става ясно каква женичка е и той.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 13:28 от April morning

# 746
Оригиналните Жътвари не ме дразнят, но и не ми харесват. Все още ми стоят безхарактерни и ми се струва, че опитват да се скатават. Тошко пък хич не ми е приятен и действително почна да наглее с това шмекеруване. Не умее да губи и не признава победата на противника. Смятам, че ще отпадне преди Ваня, Вайс и Любо. Влади сякаш не го виждам още дълго в предаването. Симона би трябвало да се върне - нали имаше уж нейна снимка в някаква игра, която май още не сме гледали (евентуално елиминационна и тя побеждава). А Джери...никак не ми се иска, но ставам все по-сигурна, че ще я направят победител.

# 747
Е, глупости сега! Тодор не е въздух под налягане, силен е, не са само претенции. Просто никой не е всесилен, нито всеможещ или всемогъщ. Имал е и добри моменти и добри победи, сега има лоши. Нормално, както за всеки от останалите. Вчерашната битка беше бая скучничка. Първи етап с въдицата - иди-доди. Имаше някакъв съспенс там. Ама втория етап с куката, то само се протягаш и си закачаш торбичката, нищо сложно, нищо трудно, направо можеха да им я подадат в ръцете. Препятствията по трасето и те... една платформа със стъпаало отдолу, да не се преуморяват докато се набират и един дебел пън, на който да стъпят. Само с копието имаше малко човече трудност сякаш, ама ток пък Боби взе, че го мина от първия път, та и там не се заформи интрига. Главата на рибата, понточно "вратлето" на рибата, по-тънко не мобеше ли да бъде, с три движения на триона беше отрязано. И преминаването над "рова", по - точно над дупката... Малиии, много сложно беше. Като цяло, битка с много поренциал, ама скучно направена и изиграна

Ако са я подготвяли предварително е нормално да е така.Няма как да знаят кой ще дойде да я играе.Ако дойдат някои по-слаби от тези, може и да не могат да завършат играта.

# 748
  • София
Четейки за Вайс, що не разкриха и неговата тайна, а само на сестрите?

# 749
водещият е крайно неадекватен

непрекъснато повтаря "невереоятно" ,  "уникално", "вижте го" и такива глупости при най- стандартни и обикновени действия

"уникален обрат" когато няма никакъв обрат и т.н. Пълен потрес...

Общи условия

Активация на акаунт