💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 195
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 810
Следях известно време Юлиян в инстаграм и директно казваше, че не е било честно, заканваше се май и че ще съди, ама е ясно, че това няма как да стане. Имат договори.
Както и да е, аз и да имах качества, не бих участвала. Не смятам, че всичко е ясно. Не вярвам във всички конспирации, но вярвам, че за финала побутват, който желаят да победи.
Да видим тази година като ще е игра само.

На мен ми е странно, ако се приеме, че финалът е преиграван няколко пъти, а Юлиян примерно не може да съди заради договора, то тогава какво трябва да присъства в такъв договор, че да те накара да се съгласиш и подпишеш. Нещо супер завиоалирано трябва да е, та да не се усетиш, че им даваш правото да те лишат от победа дори и да си си я заслужил. То аз не знам в такъв случай как въобще може да има желаещи, с изключение на тези, които са там за самореклама. Да не говорим за драстично намалената награда, която в Гърция е €150 000 между другото. Пак казвам, че за 100к не си заслужава да се потрошиш според мен.

# 811
С тези воаяжи всеки ден Александър скоро няма да завърши 140-годишната къща. Дано поне книгата завърши.

# 812
  • София
Аз не съм казвала, че е щял Юлиян да победи със сигурност, може и той да е мамил. Аз говоря като зрител, че финалът за мен не е чист и че ако някой е мамил или е имало проблем с игра, да покажат, от няколко места излезе като информация, че е преиграван. Ако не беше, защо не излязоха да кажат, че се пишат лъжи под всичките им постове.
Всеки да вярва, в каквото иска, не знам защо се опитвате да ме убедите в нещо. Отговорих на конкретен въпрос, откъде идва проблемът т.е. защо много хора не вярват и продължават да пишат за финала миналата година.

# 813
  • София
И за мен всичко е сценарий, от преяждането на Николай до кавгите на сестрите.
Не знам и не ме интересува особено дали и яденето е по сценарий, обаче ми е ужасно гнусно да ги гледам как веднага щом влязат, започват да ровят в хладилника и да бъркат в храната, оставена на масата и да ядат, без да са си измили ръцете дори. Снощи даже ми се стори, че Николай си беше сложил поредната филийка с майонеза на плота в банята, но вечерях и не ми се връщаше да проверявам дали правилно съм видяла поредната гадост.

# 814
  • Испания

Ужасна е тази игра.

# 815
Ама Niya,аз нито казвам, че си права, нито че си грешна, защото няма как да знаем на 100%, освен ако не сме били там. Изобщо не се опитвам да те разубеждавам, даже и на мен ми беше странно колко бързо Добрин се справи на пъзела. Зачудих се просто как е възможно така да манипулират нещата със знанието на участниците и въпреки това без да има последствия за авторитета на предаването. Та това исках да изразя с чуденката ми с тези договори.

# 816
Представям си как в договора пише:
Продукцията има правото да променя хода и изхода на игрите чрез промяна на правилата,  преиграване, подсказване, директни изисквания към участниците за определени от продукцията действия.
Участниците се задължават да изпълняват инструкциите и решенията на предаването и не могат да ги оспорват по никакъв начин, включително и в съда.

Може би има и кратък списък за успокоение - какво НЕ могат да те накарат. За продукцията това е добре дошло - всичко което го няма в изключенията е разрешено.

# 817
Александър ми омръзна да изскача от всякъде-то не беше снимки,то не беше обикаляне по телевизиите,абе наистина еквивалент на Панчев.И що си мисли ,че хората го харесват ,дадоха му малко слава и айде самочувствие до небето.ImpВъв фейса изскача инфо за победителят
Скрит текст:
Милен
.Не се знае,колко е вярно

# 818
Скрит текст:

Ужасна е тази игра.
Много хубава класическа Сървайвър игра в побългарен вариант.
В оригинала платформата с цилиндъра е в спокойна вода, което омекотява падането и предпазва от контузия играчите. При Тупарев падат върху пясък, което я прави опасна за съжаление.

# 819
  • Испания
Борислав и Бъстър благодарят за всички мили думи, написани по адрес на Борислав.

# 820
  • Sunshine state
Да не говорим за драстично намалената награда, която в Гърция е €150 000 между другото. Пак казвам, че за 100к не си заслужава да се потрошиш според мен.
И аз това казвам отдавна. А още повече как тази година им намалиха парите двойно. Абсолютно безсрамие. Не знам изобщо как някой се е навил.

# 821
И аз това казвам отдавна. А още повече как тази година им намалиха парите двойно. Абсолютно безсрамие. Не знам изобщо как някой се е навил.
Ами то май на по-късен етап се разбра, че е намалена наградата.

# 822
  • Sunshine state
Уж в хотела го научили, ама аз не го вярвам това. Нали подписват договори, а-у?

# 823
  • Испания
Цялата тази информация е от ЕЖК.

# 824
Наградата беше ли някога някъде обявена официално?

Общи условия

Активация на акаунт