💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 70 505
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 005
Аз Ивана я гледах, че са и правили PCR тест и имала не ковид, а друго сериозно заболяване. Според мен само гласът и беше паднал. Симона съвсем съм я пропуснала.

Аз не познавам друг “йога инструктор”, който така да се наслаждава на цигарката 🙄

Ами сигурно толкова и йога инструктори познавате. Едното не изключва другото. Чисто и просто, като не харесвате някого, всичко в него Ви дразни. Сестрите като цяло са се доказали доста повече в играта от други скрити мишки. Може да си имат негативи (о, прецедент), но като цяло до този момент са едни от най-активните играчи, комплексни и им сече пипето. Ама на, като не умееш да казваш това, което другият очаква да чуе или не му играеш по свирката си аут.

# 1 006
  • София
Аз съм сигурна, че Ваня ще победи в петък. Изобщо не се притеснявам за нея!
Мен не ме е яд, че номинират ловци. Логично е. Яд ме е, че не номинират справедливо. Тодор се дъни цяла седмица - те номинират Ваня.
Тъпите жътвари - скапано племе си бяха, скапано си останаха. Още ме е яд, че я взеха те....

# 1 007
Разбирам липсата на правила в много от битките и толеранса, всеки да играе както реши. Но не разбирам защо, на този етап от играта, е позволено на играч да пропусне номинация и после да се върне. Ако Симона се прибере, това ѝ е все едно подарък - имунитет. А тя толкова малко заслужава подобни жестове.
За Ваня ми е все едно. Въобще не я смятам за толкова силна. Видя се, че Йоана, която е атлет колкото табуретката в хола, я би на нула днес. Извън игрите също е доста досадна.

# 1 008
  • Испания
Сега - в Пловдив, утре - в други градове.

# 1 009
  • София
Е, недей така. Как да не е атлет Йоанна?!?

Охх... тая цветарка Александър Mask

# 1 010
Е, недей така. Как да не е атлет Йоанна?!?

На фона на Ивана и Симона е атлет, съгласявам се Smile Иначе се видя, каква щета беще и тя вчера на хвърлянето.

# 1 011
Мъжете жътвари заедно с Джери ..са толкова зле горките.Тоя Тошко или ги е омаял или яката ги е страх.Страшни лицемери, само Вайс ми се издигна леко в очите щото той поне беше малко по искрен от другите трима.

# 1 012
Йоанна всъщност е по-добър и по-комплексен играч от сестра си, тъй като се справя доста прилично и във физическата част на игрите (без хвърляне). А Катя е добра само в логиката. Но ми писна и от двете.

# 1 013
За Симона в уикипедия пише напуснала поради здравословни причини 🤔

# 1 014
  • София
Ха! Сега Боби в ИГ обяснява, че имало условие да не се пресича средната линия. А Любо я е пресякъл...

# 1 015
  • Sofia
Много ме хваня яд на Жътварите, толкова са тъпи, че чак вдлъбнати. После ме хвана яд на себе си, че очаквам мисловна дейност от амеби, които 2 месеца демонстрираха тотална липса на умствен багаж. Винаги първи в силовата част на играта и тотал щета в крайната фаза - пъзелите. Мишкарското им поведение, не ми се коментира, да им раздадат по една поличка, да се вижда от километри, какви женчовци са се събрали. Големи мишоци с претенции за мъжкари, че тя Ваня се държи по-мъжки от тримата взети заедно!

# 1 016
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз това казвам отдавна. А още повече как тази година им намалиха парите двойно. Абсолютно безсрамие. Не знам изобщо как някой се е навил.
Ами то май на по-късен етап се разбра, че е намалена наградата.

Дотук съм стигнала и искам да коментирам.
Няма как да разберат на по-късен етап.Нали подписват договори,а и още на кастингите са им уточнили правилата,печалбата.Всички,които са там,са подписали договори за 100 бона.
Сега ще гледам епизода.

# 1 017
  • Sofia
Не е напуснала Симона, поне за момента. Връща се още на утрешната игра. А дали занапред няма да си тръгне, именно поради здравословни причини, нямам идея.

В момента най-силната жена във формата безапелационно е Йоанна. Аз лично съм в ступор от качествата, които това момиче притежава. Flushed Определено тя е изненадата и откритието на сезона. Жестока!

# 1 018
  • София

Игри на волята: България (04.11.2020) Сезон 2 Епизод 44

и още един

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
  но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението
 [/color]

# 1 019
  • Испания
Ха! Сега Боби в ИГ обяснява, че имало условие да не се пресича средната линия. А Любо я е пресякъл...

Да, каза го, ама файда никаква вече.

Ваня

vanessaseemore

Животът не е само победи, скъпи приятели! Ето, че колелото на съдбата се завъртя и този път силите ми не достигнаха, за да надделея в този двубой. Въпреки загубата, аз съм щастлива, че отново се изправих срещу човек, който избира да играе спортсменски и с уважение към своя опонент, а не случайно това отново беше @yoanna.lazarova. Тя чакаше своя реванш и днес го получи Simple Smile Това беше твоята битка, браво! 🙏😊
Дали обаче тази загуба няма да ми коства твърде много, а именно отпадането ми от @igri.na.voliata.bulgaria? Племето ми направи своя избор и ме изпрати на Елиминационна битка. Срещу кого мислите, че ще се изправя на арената в петък и ще успея ли да спечеля според вас?

Общи условия

Активация на акаунт