💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 555
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 185
  • Sofia
Вярно е, на по-височките им беше доста по-трудно на снощната битка. Направи ли ви впечатление, колко умно постъпи Борислав, секунди преди да падне отскочи и приземи доста по-късно от опонента си? Не го харесвам заради изцепката с Ваня на съвета, но не мога да му отрека, че игра умно. Някак си разцъфна този човек, след като се отърва от Тошковата опека. Simple Smile

# 1 186
Казвам ви, че Тупарев не подценява, а преценява зрителите.

Има нещо вярно. Отдавна имам съмнения, че епизодите които гледаме, са направени по скоро, а не септември, веднага след края на снимките.
Тупарев използва заснетия материал според зрителските мнения във ФБ, ИГ, медии и дори може би и тук. Провокира,манипулира, използва и печели рейтинг.
Пример е намека дали ще се случи нещо между Вайс и Сюзън. След като се показаха доста снимки и се заговори че са двойка, тази идея за "новородена  любов" просто изчезна.
А междувременно някой видя ли снимка на прословутия приятел на Сюзън.

# 1 187
Сигурна съм, че е обсъдено, но не смогвам да чета редовно, а на последните страници не намерих.
Имам два въпроса- разбра ли се какво й е било на Ваня Жътварска а.к.а. Ивана и другият- защо Катя надена тази тръба в ухото си и откъде я взе въобще?
Благодаря.

# 1 188
  • Sofia
Панчев III 😀
Ивана от "Игри на волята" раздава подаръци - източник: в-к Монитор.
Скрит текст:
Инфлуенсърката Ивана, която се превърна в един от най-коментираните участници в актуалния сезон на риалити формата „Игри на волята“, ще зарадва един от феновете си с кърпа.
Става въпрос за тази, която използва в рамките на предаването. Чаровната брюнетка е решила да се раздели с аксесоара, защото е получила безрезервна подкрепа от почитателите си.

„Хора, просто ви благодаря! Вие осмислято цялото ми участие във форматът „Игри на волята“. Благодаря за подкрепата и съобщенията ви, прочетох ги и продължавам да чета- Вие сте уникални. Да, понякога в живота се случват и непредвидени ситуации, значи така е трябвало да стане според мен! Не съжалявам, всичко тепърва предстои.
Затова реших да подаря на един от вас кърпата, с която играех“, написа в Инстаграм тя.

Ивана уточни, че ако победителят в играта живее в София, то тя лично ще му връчи кърпата.

Припомняме, че попълнението от отбор Жътвари напусна шоуто в епизода във вторник. Стана ясно, че Ивана не се чувства добре и трябва да бъде хоспитализирана. Тя уточни, че причината не е коронавирус.

# 1 189
  • Вестерос
Не се разбра в предаването какво ѝ има на Ивана тя била споделила в инстаграм.

Катя с тръбата си оправя ухото, с нея се прави една голяма дупка и се слага някакъв диск. Може преди това да е имала и нещо да е станало и да са ѝ дали тази тръба да си го оправи. Нямам идея, не съм я заглеждала. Дадена ѝ е от предаването най-вероятно.

# 1 190
  • София
Ивана каза, че е имала пневмония и фарингит, изисквали са по-дълго лечение и после почивка и затова била отпаднала.
За Катя и аз мисля, че в тип разширител за поставяне на флеш или пази да не ѝ зарастне.

И на мен не ми харесва тръбичката, но, върхът беше като си яде тортата с клечките, които ѝ стоят забити в главата или поне не показаха да има резервни.

# 1 191
  • Испания
Казвам ви, че Тупарев не подценява, а преценява зрителите.

Има нещо вярно. Отдавна имам съмнения, че епизодите които гледаме, са направени по скоро, а не септември, веднага след края на снимките.
Тупарев използва заснетия материал според зрителските мнения във ФБ, ИГ, медии и дори може би и тук. Провокира,манипулира, използва и печели рейтинг.
Пример е намека дали ще се случи нещо между Вайс и Сюзън. След като се показаха доста снимки и се заговори че са двойка, тази идея за "новородена  любов" просто изчезна.
А междувременно някой видя ли снимка на прословутия приятел на Сюзън.

Панчев III 😀
Ивана от "Игри на волята" раздава подаръци - източник: в-к Монитор.
Скрит текст:
Инфлуенсърката Ивана, която се превърна в един от най-коментираните участници в актуалния сезон на риалити формата „Игри на волята“, ще зарадва един от феновете си с кърпа.
Става въпрос за тази, която използва в рамките на предаването. Чаровната брюнетка е решила да се раздели с аксесоара, защото е получила безрезервна подкрепа от почитателите си.

„Хора, просто ви благодаря! Вие осмислято цялото ми участие във форматът „Игри на волята“. Благодаря за подкрепата и съобщенията ви, прочетох ги и продължавам да чета- Вие сте уникални. Да, понякога в живота се случват и непредвидени ситуации, значи така е трябвало да стане според мен! Не съжалявам, всичко тепърва предстои.
Затова реших да подаря на един от вас кърпата, с която играех“, написа в Инстаграм тя.

Ивана уточни, че ако победителят в играта живее в София, то тя лично ще му връчи кърпата.

Припомняме, че попълнението от отбор Жътвари напусна шоуто в епизода във вторник. Стана ясно, че Ивана не се чувства добре и трябва да бъде хоспитализирана. Тя уточни, че причината не е коронавирус.

"Монитор" са закъснели. Бях публикувала тук информацията заедно със снимка.

Ако някой иска утре да си говори с Екатерина. Още по-зле изглежда. И, както винаги, неграмотна.

# 1 192
Забелязах, че примерно Милен и Николай губеха, защото са с по-дълги крака и инстинктивно ги пускаха към пясъка, а не ги свиваха и така ставаха първи. .
Напълно съм съгласен, за по-високите играчи беше по-трудна битката.
При свиване на крака и падане така върху пясък рискуваш лоша контузия в коляното.
Това, което Милен и Николай не направиха е опит за отскок в момента на падането.

# 1 193
  • Испания
Карикатурата на Ева

# 1 194
Да губят днес Рибарите, да номинират Катя и да се свършва в петък с тази драма един път и завинаги.

# 1 195
  • София
На Катя пак са и спрели хапчетата

# 1 196
  • Испания
От 22 години Йоанна знаела, че не може да намери път към сестра си. А досега какво ни продаваше?

Аман от тези двете!

# 1 197
Тая Катя легна с белия потник, с който беше на вечерята?
Отврат.
Почвам да симпатизирам на Йоанна, заради нея.

# 1 198
Тия двете ме натоварват много Confounded До оня ден Катя само целуваше сестра си ,ама иначе я унизява .Проклетия

# 1 199
Еми Йоанна на кастинга да не беше казвала, че и е сестра.. Сега можеше да е доста харесвана.

Общи условия

Активация на акаунт