Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 68

• 43 449
  • 791
  •   1
Отговори
# 120
Жива и здрава да си , Зори! Много късмет и много любов да съпътстват ежедневието ти!
Фло, чудесни новини! Радвам се, че си се успокоила!
Лейди наистина се загуби някъде....Дано да е добре!!!

# 121
  • София
Фло, чудесни новини! Радвам се, че си се успокоила!
Лейди наистина се загуби някъде....Дано да е добре!!!

Благодаря за съпричастността Simple Smile
Писали сме едновременно. ЯМР-а като рутинно проследяване, а РЕТ скенера - за успокоение и валидиране на терапията.

Olive, стискам палци всичко да е наред на диспансера! Two Hearts Ще бъде!

# 122
  • София
Благодаря, Фло!

Честит рожден ден, Зори, да си здрава и обичана!

# 123
Зори честит рожден ден! Много здраве,щастие и любов и само хубави неща да ти се случват.
🌻🌻🌻🌻🌻🎁🎁🎁

# 124
  • Варна
Зори ,
Честит Рожден ден миличка,
да си жива и здрава най-вече,  много щастлива, усмихната , и все така лъчезарна както на снимките .
Весел празник.

# 125
  • Русе
Честит рожден ден, Зори! Да си много, много щастлива! Birthday

# 126
  • Плевен
Честит рожден ден, Зори! Да си здрава, лъчезарна, щастлива и обичана жена и майка!

# 127
Зори честит рожден ден, здрaве,любов,успехи и бързо рaстящa косa 😁❤

# 128
Оlive,можеш да си пуснеш допълнителни изследвания след предварителна заявка на регистратура.Но цените са мнооого дебели,има и такса пробовземане май.За сведение едно желязо излизаше май към 9 лева.Но пък икономисваш едно бодене.И на мен B12 ми е нисък,аз една година преди да си открия рака си слагах от инжекционната депо форма на хидроксито и си мисля,че това го нахрани,въпреки,че не съм срещала онколог,който да го отрича.Може и да са легенди,ама като съм ги чула и ме е страх да ползвам.Надявам се сега,като съм уж вече без рак,т.е. в ремисия и няма друга причина да се губи ( доказано с изследвания),организма лек- по-лек да започне да го натрупва по естествен път чрез храна.Но с витамин D  няма как да стане,освен с допълнителен прием.Страх ме е да стоя на слънце,пък и то не е достатъчно по нашите ширини.

# 129
  • Варна
Зори, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да си много здрава, щастлива, обичана и да се радваш на живота!

# 130
Зори, Честит Рожден Ден- много здраве и усмихнати дни, много сбъднати мечти. Flowers Bouquet

# 131

Да си щастлива, Зори,

# 132
  • София
Зори, честита да си! 🎂🎁🎉💐🍀🥂
Мечтай, момиче! И сбъдвай мечтите си!

# 133
  • Plovdiv, Bulgaria
Честит празник, мила Зори! Бъди здрава, щастлива, радостна и доволна от живота!:hibiscus:
Олив, успех на прегледа. Аз си пусках вит. Д3 в Сити заедно с другите от диспансерния преглед, цената беше поносима.
Момичета, пазете се !

# 134
  • София
А, то моя преглед мина, най-обикновен диспансерен, всичко изглежда наред с кръвните /но забравих да си пусна допълнителните/.

Общи условия

Активация на акаунт