Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 68

• 43 547
  • 791
  •   1
Отговори
# 480
Burgas 123 препоръчвам ти д-р Карагьозов във Вита или д-р Димитров в Надежда.

# 481
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря ви много за бързите отговори, но не успях да се организирам. Живея до 2-ро ДКЦ и съм ходила и при Косев, и Христов. Но ме спира поликлиниката, защото има контакти с болни. Единственото, за което се сетих е пак наблизо при една докторка от Онкото, която има май частен кабинет, близо до този на д-р Иванов. Забравих й името, но тя не ми е фаворит, заради лошо отношение към пациентите в онкологията разбира се. Ако се сетя все пак ще ида при нея в кабинета.

# 482
  • В царството на игрите:)
Момичетата от Пловдив, при кой лекар ходите на ехограф на гърди? Трябва ми спешно, защото усещам от около 2-3 седмици дискомфорт и нещо като лека болка в подмишницата  на  неоперираната ми гърда. Не преминава и днес вече филма е пълен, ей така изведнъж, като добавя, че не съм ходила повече от година и половина на Мамограф.
Аз за пловдивски лекар не мога да съм ти полезна, но мисля, че те те ударила параноята ,защото виждам, че от известно време те гризе този преглед. Всичко може да те заболи докато не отидеш на лекар. Simple Smile Аз, ако знаеш, колко тумори си откривам като се включа във високото напрежение? Идея нямаш какви ми ги твори мозъка, така, че отивай и съм сигурна, че всичко е ок Simple Smile
Аз лъче съм нямала, но едновременно ми вървяха Херцептина и хормоналните хапчета и Золадекса .

# 483
  • София
Burgas 123 препоръчвам ти д-р Карагьозов във Вита или д-р Димитров в Надежда.

И аз съм доволна от Карагьозов и добри мнения съм чела за него.Отделя доста време ,обяснява и отговаря на всякакви въпроси.

# 484
  • гр. София
Burgas123, д-р Делчев в Доверие.

# 485
  • София
Славчев е известен като много добър, знам, че навремето беше проявил и много човешко отношение при тежък случай с майката на един приятел.

# 486
В Пловдив ходя при д-р Тулев вече няколко години на преглед. Има частен кабинет, палпация и ехограф.Доволна съм, винаги обеднява. Ако му кажеш,че ти е спешно мисля,че и веднага ще те приеме.Има негови контакти в нета, кабинета е до близо де Електротехникума

# 487
Хора, бясна съм! Някой разбра ли защо беше тази реформа с документите за ТЕЛК? Всичко си беше както предни години, но този път трябваше да вися и в ЕКОНТ. Обадиха ми се  да отида да си взема ТЕЛК-а след месец. Отидох с очакване той да е готов и само да го взема, както и веднага да го заверя ( всъщност изобщо нямам представа защо трябва да го заверявам на майната си) . Е нямаше такова нещо - чаках много след определения ми час, имаше 20 човека в чакалнята, защото часовете не се спазваха. Докторчетата пушеха навсякъде. Издадоха ми го от деня , в който отидох ( какъв беше смисълът да го пращам предварително). Можеха да го издадат 1 месец по-рано, защото имаха документите и само да го взема в деня на явяването и да си го заверя .
Бясна съм, защото страшно много се пазя и накрая - що да не повися с 20 човека в чакланята на ТЕЛК-а 1 час. И това "Дай левче за писмо" - нямам думи, това са 20- 30-човека на ден. Накрая се събират някакви 500-600 лв на месец и някой ще отиде да ги занесе всичките ТЕЛКове с колата си и ще си гушне едни кинти, изпросени от онкоболните.

# 488
  • София
Аз ходя на ТЕЛК в Младост ,там ни карат да носим плик с марка.И аз не мога да разбера, защо не ми пратиха направо решение,а ме караха да ходя,пък не те викат да влезеш,само по документи. И това чакане от  1 месец за заверка е безумно.На някои места е 2 седмица. На мен ми се пада на Коледа и съответно ще трябва да чакам чак до 29-ти.После подавам за карта за градски транспорт и отново 3 седмици чакане,през което време ще трябва да си купя карта за 50 лв,вместо за 6.Не виждам смисъл,при положение,че %- та ми се запазва и няма никаква промяна.И другото тъпо беше,че ми написаха новия ТЕЛК да важи до 1.11.2021, при положение, че този изтече на 1.12.2020 - е от къде на къде,те ми дават 11м все едно.Питах ги за това - "е ,голяма работа,все тая ",ами не е все тая - ако всичко ставаше електронно и в нормални срокове ок ,ама тук ни правят на маймуни.

# 489
Аз от 2г се явявам през декември(тогава ме викат) и все ми е от 1.11

# 490
Зори, аз картата си я извадих с новия ТЕЛК без да го заверявам.  Просто изпратих моя мъж и той е казал, че не разбира. Човека му беше дал. Опитай. Ако се заядат пробвай на друго място.

# 491
  • София
Ти имаш предвид направо на бутките, на които се продават билети ли?Че иначе там,дето се подават документите ,май е по местоживеене и ми отказаха да подам без заверен ТЕЛК, само в социалните можело.

Честит имен ден на Лейди!Да е жива и здрава, поводи само за радост да има!
Ако има и други именици ,и за тях важат пожеланията. 🥰
 У нас малкият ми син е Никола,та ще празнуваме.

# 492
Честит празник Лейди и на всички, които имат светъл повод днес! 🍀🌹

# 493
Зори да на будките. Аз имах пластината и само я заредих.

# 494
Честит Имен Ден на всички именици! Здраве и смях да царят в домовете ви! 🍀

Момичета, какво правите, за да противостоите на страничните ефекти на Золадекса?

Общи условия

Активация на акаунт