Борбата с рака - духовното оцеляване, физическото преодоляване - 68

• 43 459
  • 791
  •   1
Отговори
# 135
Зори,честит рожден ден!Желая ти много здраве и радости!

# 136
  • София
Благодаря  ви!Да сте живи и здрави всички!

Грейпфурт не може за нас за съжаление.

Момичета, радвам се за хубавите ви резултати!

# 137
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Аз като виден карък днес си напипах бучка от болната страна. Около мястото ме боли леко, притеснява ме, че болката сякаш е в лимфните възли. Като че ли е леко оточно, точно както и първият път.  Утре ще опитам да мина по спешност в Сити и какво ще следва, нямам идея. Моля се да не е рецидив, но май натам отива. Нямам сили да мина отново през същото...

# 138
Честит рожден ден, Зори! Желая ти преди всичко здраве и нека този период от живота ти никога да не се повтаря!

# 139
Зори, Честит Рожден Ден!
Много здраве и късмет! 🍀

Ох, Лейди, дано не е притеснително!

# 140
  • Варна
Дано е нещо безобидно Лейди, понеже съм с квадрантектомия и това е най-голямия ми страх.
В понеделник бях за прием за 3та червена, но се оказа, че няма налична и трябва да чакам неопределен период от време, затова предложиха да мина на бялата. Е уж трябваше да е по-лека, но аз направих реакция към нея, още в 1вата минута, беше много страшно. Биха ми урбазон, полсе я включиха пак и нямаше повече проблеми. Така, че поносимостта е индивидуална.  Муци бях при твоята любимка😆 отново.

# 141
Лейди, дано не е това, което си мислиш! От цялото ти сърце ти пожелавам да е просто срастване, нещо от лъчето или каквото ще да е, но да безобидно!
Слънчева, ако не те затруднявам, ще споделиш ли какви ти бяха реакциите(и каква точно бялата химия)?
Аз, от сутринта звъня телефони, за да установя, че в цялата тая безумна ситуация, нищо не са направили за да облекчат процедурата за получаване на помощи за перука и епитеза( искренно се надявах да  са го измислили). От социалните ми казаха, че имало вариант да не ходя лично- да съм пратила някой с нотариално заверено пълномощно. Щото е по-лесно, нали....

# 142
  • София
Лейди, не се шашкай! Нали са махнати гърдите, вероятността е много малка наистина. Пиши, като имаш резултат!

Зори, ще ми снимаш ли как изглежда антигенен тест за Ковид и каква е цената при вас? Искам да си взема, да имам вкъщи за всеки случай при симптоми. Нали каза, че имате в аптеката.

# 143
Олив, мисля че антигенните тестове не са за домашна употреба. Пробата се взема от носоглътката, както при PCR и не съм сигурна дали необучен човек може да я вземе качествено. Тези тестове продават ли се в  аптечната мрежа? От ТВ останах с впечатлението, че ще са за болниците, зоните в ДКЦ- та и фургоните пред болниците.

# 144
  • София
Зори беше написала, че имат такъв в аптеката. Ето тук също е описан, но няма наличност, почти никъде не намирам наличност:
https://sanita.bg/drugi-3439/dezinfektanti-maski-r-kavitsi/b-rz- … ing-covid-19-x-4/

# 145
  • София
Здравейте, момичета!
Лейди прегръдки чакаме днес да пишеш с добри новини.
Олив, Лейди е с квадранктотомия.
Форест аз се увличан по разни пречистващи режими, правила съм доста, но забележи преди рака...... След него правих само едно за черния дроб . Сега се опитвам да правя пречистване от парзити и съм  уж на веган хранене, но прегрешавам на моменти. Попадна ми страхотна група във фб, с много свежи постове и страхотни рецепти Казва се : Бързо, лесно, вкусно ВЕГАН. Който иска да се присъедени.

# 146
  • Варна
Реакцията беше трудна трудна за пропуслане: зави ми се свят в легнало положение, изтръпнаха ми крайниците, почнах да виждам бели точки, горчив вкус в устата, позиви за повръщане, и адска болка в гръбнака, силнаи пулсираща. Раждала съм 4 кг бебе без упойка, държа на болка, но с това не издържах и 10 сек. Съквартирантката ми хукна да търси помощ, аз не знам как се светнах да спра системата в тоя шок, но нямаше ефект. Като ми сложиха урбазона и мина моментално. Повярвайте не беше за издържане🤢

# 147
Мерси! Демек, същото като при мен миналата година. Само дето точките не бяха бели, а като сапунени мехури и виждах през тях до вечерта

# 148
  • София
.....Олив, Лейди е с квадранктотомия....
Е, как, нали тя беше със случая с извадения имплант? Аз помня двустранна мастектомия и импланти, и после огромен проблем и инфекция с единия имплант. Може и да бъркам, де...

# 149
  • София
.....Олив, Лейди е с квадранктотомия....
Е, как, нали тя беше със случая с извадения имплант? Аз помня двустранна мастектомия и импланти, и после огромен проблем и инфекция с единия имплант. Може и да бъркам, де...
Не бъркаш, точно това си спомням и аз.
И точно заради това никога не съм си и помисляла за импланти.
Като излизам си слагам епитезите и толкоз. Зимата и това не правя. Квато съм кльощава изобщо не личи, че нямам цици. Пък и да личи, ич ми не е зор, ха ха ха.

Общи условия

Активация на акаунт